|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
cerstvy ostravsky vzduch a zmalovane stetkablondynky na ulici?
ale jo chapu je to cool rocky balboa apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | cerstvy ostravsky vzduch a zmalovane stetkablondynky na ulici?
ale jo chapu je to cool rocky balboa apod. | Bydlím kousek od Globusu v Porubě - do lesa to mám 590 metrů - vítr vane od Opavy a ten smrad jde potom k vám:o) p
Pokud se podíváš na chmi, tak Poruba je na tom nejlépe z Ovy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 11, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
Je sice hezke, ze je tu tolik zastancu "naturalizmu" , ale vubec nevidim duvod, proc nevyuzit aerobni stroje v posilovne, pripadne si poridit nejaky domu. K tomu jsou ty veci urcene a pro mnoho lidi je to urcite praktictejsi a pohodlnejsi nez jit nekam behat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po březen 11, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Zas ale běh asi není vhodnej pro každýho ne? (uvažuju váhu člověka) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 11, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Kdyz se budu zabyvat behanim (beh venku x na pase), tak z myho pohledu ma beh venku nekolik vyhod... za prvy je to nepochybne zvyseni imunity... mozna je to jen muj subjektivni pocit, ale kdyz bezim venku, posouvam se jakoze dopredu, kdezto na pase se posouva dozadu zem a ja "hopsam".... co taky muzu uvyst jako poznamku, tak spoluzacka chodila obden na pas jakozto trenink na 12ti minutovej beh ...na pasu behala 3km za 12 minut a ja ji rikal, at si to jde zkusit ven, nesla..a prezkouseni nedala, po kilaku se zatabila a bylo po behu.... to samy kolo.... nechci nijak degradovat drejprdovy vykony, ale co jsem jezdil jeste driv na kole (kolikrat i 150km a vic za den), tak s rotopedem to neslo totalne srovnavat.... ono jak u behu tak treba rotopedu podle me zapojis jednou tolik svalu pri vykonu venku, nez na trenazerech _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po březen 11, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
Mě třeba běh venku v zimě sere proto, že bydlíme s přítelkyní v 1+kk a už tak mám dost hader z posilovny mokrých a špinavých na praní, mít ještě k tomu nějakou bundu, mikinu, místo kraťasů tepláky a čepici, tak už by mi je asi vyházela z okna
Ale i tak, člověk má na strojích výhodu, že může díky víc druhům aerobních strojů v posilce dělat každej den něco jinýho, což je super, protože mě to aspoň nepřestane bavit, ale jinak už se těším až bude venku příjemněji a půjdu se proběhnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 11, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je sice hezke, ze je tu tolik zastancu "naturalizmu" , ale vubec nevidim duvod, proc nevyuzit aerobni stroje v posilovne, pripadne si poridit nejaky domu. K tomu jsou ty veci urcene a pro mnoho lidi je to urcite praktictejsi a pohodlnejsi nez jit nekam behat. | Co lézt na Everest, když to můžu vystoupat na stepperu ve fitku, ne?:o)
Je každého věc zda běhat ve fitku nebo venku. Za mě - je to sakra rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po březen 11, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Draper napsal: | | Je sice hezke, ze je tu tolik zastancu "naturalizmu" , ale vubec nevidim duvod, proc nevyuzit aerobni stroje v posilovne, pripadne si poridit nejaky domu. K tomu jsou ty veci urcene a pro mnoho lidi je to urcite praktictejsi a pohodlnejsi nez jit nekam behat. | Co lézt na Everest, když to můžu vystoupat na stepperu ve fitku, ne?:o)
Je každého věc zda běhat ve fitku nebo venku. Za mě - je to sakra rozdíl. |
Jestli jseš schopen zajistit komukoli výstup na Everest stejně dostupně jako tytéž nastoupané metry na stepperu, poděl se. Já se hlásím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
Nepochopils mě.
Říkám jen, že např. raději si vyšlápnu na Lysou horu, než abych stejnou kilometráž a převýšení absolvoval ve fitku na stepperu. Rozdíl tam je kromě toho, že nedělám tupě jeden a ten stejný pohyb, že taky něco vidím a nejsem v uzavřené místnosti.
Ráno vstanu a sednu do auta a jedu do zaměstnání. Pak jsem 12 hodin zavřený v laboratoři. Potom jedu nakoupit do nějakého hypermarketu a pak se mám nechat dobrovolně nechat zavřít zase pod střechu s tím, že pak jdu domů a tam jsem zase zavřený? To je na hlavu. Tedy pro mě ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
Ale pochopil. Taky bych radši najel někaký objem na Mallorce než na válcích, když to venku nejde. Taky bych plaval radši dvakrát týdně v moři než v ulepeném bazénu. Na druhou stranu, venku třeba těžko zkombinuju běh s veslováním nebo se silovým tréninkem. To je ta vjemová část. Ale zase tvrdit, že na trenažéru nejsem schopen vydat energii co potřebuju, je přehnané, i když třeba šest hodin na válcích je obtížně strávitelné zatímco někde po kopečkách a v teple je to odměna.
Je potřeba pracovat s tím, co je, na tu Lysou horu taky nepolezeš třikrát týdně. Nebo na běžky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 11, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
Ano - pracovat s tím co je.
Pokud nebydlíš v centru měst - je rozumnější např. u běhu být venku, než dát kilo za hodinu strávenou na páse (unudil bych se). Tj. není to taková nedostupná věc nebo luxus být za 3 min. v lese než jet autem 30 min. do fitka a tam pak běhat.
Nikomu svůj názor nenutím, jen mi to připomíná - nepojedem na dovolenou, když se na to můžu mrknout v telce.
Běh je relativně nenáročný sport jak na výbavu, místo...cokoliv. Za dva litry máš výbavu a kopečků je všude plno - prostě funkční trénink pokud to jde, upřednostním před tím "umělým".
I teď nemusíš jezdit na válcích . je slušně, dá se jezdit venku. Denně nadávám na to, že se mi cyklisti motají pod kolama auta:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
A co myslíte, je lepší to jít po/před tréninkem nebo jít ve volný den? Potřebuji maximalizovat ztrátu tukových zásob
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 11, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
urcite ne pred treninkem, dal bych treba 2x do tejdne po treninku v posilovne neco ve stylu tabaty, pripadne BB/DB komplexy, sprinty apod. a ve volny dny 2x do tejdne neco vytrvalostnejsiho charakteru (beh, kolo, ..)
ale nevime, jak mas postavenej trenink, takze by bylo vhodny to k nemu nejak prizpusobit
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli ti to pomůže jedu split
Den 1: Záda, trapézy, bicepsy, předloktí
Den 2: Hrudník, ramena, tricepsy, břicho
Den 3: Kvadricepsy, hamstringy, lýtka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|