Kardio

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kardio  Úvodní stránka -> Trénink -> Kardio
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RoboBee

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 5:10 pm    Předmět: Kardio Odpovědět s citátem

Nazdar pánové,
blíží se nám konečně teplo a tak je na čase rýsovat pupky z objemovky
Jaký druh kardia preferujete? Jak často? Budu rád za vaše názory, nechám se obohatit a budu jen rád, když sem budete házet svoje názory [/i]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam rad HIIT... Insanity by Shaun T te mozna zaujme
Spashett

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo, chuze na bezecim pasu se stoupanim, elliptical.. obcas prolozim spinningem.. spinning je na hodinu, ostatni kardio provozuju mezi 40-60 minutami.. mam sport tester takze, muzu rovnou rici, ze se pohybuju kolem 70% me maximalni tepove frekvence. U toho spinningu je to samozrejme uplne jine tam je to mnohem vyssi, ale alespon to posiluje kardiovaskularni system jako takovy, coz prijde take vhod. Chodim kazdy vsedni den, vikendy delam budto neco jineho a nebo proste jenom lenosim. Ten vyber toho kardia, ja bych to spise nazyval aerobkou (ale kazdej ma jine nazvoslovi, ja mam v pameti ze jsou to dve trosku odlisne veci) :) volim tak nejak aby me to bavilo po danem treninku. Pro priklad. Kdyz jedu trenink nohou, tak potom uz nesednu jenom na kolo ale hodim ten eliptical, kde zapojuji i vrsek tela :) Pri kole nebo pri chuzi na pasu, mam vetsinou pusteny serial na mobilu a dnesni serialy maji vetsinou cca 45 minut, takze to tak i hezky vychazi. Vetsinou u toho clovek ztrati pojem o case, najedou konec serialu a hle, aerobka (kardio) hotove :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh a kolo.
Humanic145

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dělám po každém tréninku 60min. aerobky na rotopedu a občas přidám do volna nějaký běh.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Já dělám po každém tréninku 60min. aerobky na rotopedu a občas přidám do volna nějaký běh.

Neni tech 60min. po treninku prilis? Co jsem tak ruzne cetl, tak po treninku je obecne doporucovano spis tak max. 30 min. (klasicke aerobky)
Humanic145

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Humanic145 napsal:

Neni tech 60min. po treninku prilis? Co jsem tak ruzne cetl, tak po treninku je obecne doporucovano spis tak max. 30 min. (klasicke aerobky)

Kvůli čemu myslíš příliš? Mě to každopádně takhle vyhovuje a mám to na sobě vyzkoušené, tak se toho držím. Kila jdou docela pěkně dolů z tuků a svaly se drží celkem pěkně :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvíc půjdou kila během - venku, nejlépe v mírném terénu. Je rozdíl běhat na pásu a venku.
Stejně tak je rozdíl kolo a trenažer.

Pořád sedíme v kancelářích na židlích, tak proč běhat v uzavřené místnosti?
Bara

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem začal taky s ranním kardiem a zatím pás+kolo.Výhodou Matrix strojů je,že mají zabudovanou telku a ventilátor,takže koukám na MASH a ještě na mě fičí Dávám 45 min na lačno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Humanic145

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obdivuju lidi, kteří dokážou ráno na lačno dát aerobku. Já bych neuběhl asi ani 200metrů a složil bych se :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak najíst se a jít běhat - to bych asi vrhl. Běhat najedený - to mi nejde.
kubaz

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaky je rozdil na spalovani tuku kdyz budu behat hodinu venku pri konstantni tepove frekvenci 150 a to samy vevnitr na pasu

ale nejspis si chtel.zvyraznit ten teren a zmeny tepove frekvence dle situace venku ze?

Naposledy upravil kubaz dne po březen 11, 2013 1:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Reichenberk

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zásadní - venku se jedná o paleo běh.
kubaz

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze me to.nedoslo.. a jak te v lese zacne stihat vlk nebo pes tak to je paleo teprve
Frozz.

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jaky je rozdil na spalovani tuku kdyz budu behat hodinu venku pri konstantni tepove frekvenci 150 a to samy vevnitr na pasu

změny térenu - náročnější - větší výdej energie? Spalování tuků bude asi podobné, ale běhání venku má nespočet dalších výhod takže též nevím, proč běhat na páse uvnitř. Chápu, že pro ty "křehčí" z nás může být nízká teplota problém.

Rychle na stránku:

Přejdi na: