KARLKANAS JARO 2015

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 48, 49, 50  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KARLKANAS JARO 2015  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> KARLKANAS JARO 2015
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
1ted

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Objemově je na tom lépe Karlkanas, připraveností zatím Shooter.
No musím reagovat a přidat se komentem. Je to jako srovnávat králíka a medvěda. Šutr má tvar těla I no možná lehčí Y, ikdyž už v dobrý kvalitě. Kanas má klasický X a proto my přijde o dost lepší. Těch 10 kg hmoty je tam znát. Věřím, že se to povede Kanasovi doladit včas a bude jasné o kolik je lepší i s kvalitou.
ANGIE 20`40`,GRACE-4`,ISABEL-4`
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to byly fotky Kaňase 4 týdny před soutěží, tak má pořád hromadu času a věřím, že to dotáhne...pokud to ještě trochu vyseká, nemá asi smysl tady ten souboj řešit. Možná se mi pak půlka lidí vysměje, ale podle mě to tak je...Kaňas má odzvedaný větší váhy, lepší objem, jedině to, že by mu vůbec nic nevyšlo by to mohlo otočit (a to vzhledem k tomu s kým spolupracuje nepředpokládám). Shooter vypadá dobře, ale je hodně hubenej, těch svalů tam zas tolik není.
karlkanas

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.11. Břicho Nohy lytka kardio Vlna 100S
Zvedání nohou ve visu šikmo:
3x25
Zkracovačky s nohama nahoře:
3x20
Zvedání nohou ve visu na hrazdě:
4x15-20
Zvedání nohou ve visu se stopkou:
3x10
Zkracovačky na laně:
3x20

Předkopy:
2x15
2x12
3x12 max

Výpady s vč:
1x15x50kg
1x12x60kg
3xmax x 70kg se stopkou

Hacken dřepy:
1x15x80kg
2x12x120kg
2x10-12x130kg

Zakopávání:
4x12 se stopkou, 2s negativ.

Abdukce:
4xmax

Orbitrek:
35minut

Za den - bilkoviny - 12bilku, 600g krutí prsa, 300g svíčkové
sacharidy - Pytel ryže
600g zelenina
40g bcaa, 20g glutamin, multivitamin , cofeine - 400mg, fatburner, carniitin, beef amino

Borci je to jedna fotka kde špatně zatínám zalité nohy po treninku nohou večer, v neděli by měli být už pořádné fotky ;) Moc tedka nestíhám vubec. Jinak k formě ANO mám trošku skluz, ale byl sem ujištěn ze to v pohodě stíhám a že to zvládneme tak snad to bude ok. :)
Kritiku samozdřejmě vítám ;) Jede to pomalu aby šlo dolu co nejméně svalů kterých prý mám na sobě hromadu tak snad to nějak dopadne Jde mi hlavně o zkušenosti což samozdřejmně neomlouvá případnou nepřipravenost za kterou sem plně zodpovědnej ALE uvidí se až na podiu
karlkanas

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako poskládanej si výborně, pozing taky skvělej ale ta forma tam prostě není, nejsem si jistý kolik se toho dá zvládnout za 14 dní a kdo tě ujistil ale já bych si to netroufl, je to tvá asi první soutěžní forma a nikdo nemůže vědět jak tělo zareaguje. Každopádně i s formou která nebude na prach to může být hodně dobrý, protože tvarově si na tom fakt pěkně. Držím ti palce ať ta forma je a hlavně ať ty sám jsi spokojenej
karlkanas

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JARI: Děkuju za tvuj nazor vážim si ho !

Jde mi hlavně o zkušenosti , o poznání toho všeho a užít si to pořádně a věřím že za formu se nebudu muset stydět..
Jinak se mi konečně vše uklidnilo v práci apod.. takže budu zapisovat uz každý den hezky do detailu jinak nějak actual info :
dnes sem měl 3. den nulu, zítra mam 450g sacharidu takže navařuju :)
Dneska záda prsa ramena břicho, težké váhy se snažám stýle držet :)

Záda:tezce + prsa lehce pauzy 40s
přitahy vč v předklonu + peck deck s vydrží
2x15x60kg + 5x10-15op max vydž
1x12x80kg
2x10x90kg
2x8x100kg

Kladka předhlavou + pullover jč
2x12
3x12+6 + 3x15x30kg

Pullover s horním lanem + kladka za hlavou 4xmax + Kliky na bradlech + kladky v předklonu 4xmax

Deltdeck
2x12
3x10

Přítah kladky k bradě se stopkou
4x12+8+6

Zvedání nohou ve visu na hrazdě:
4x25
Zkracovačky se stopkou:
3x15

Strečink 10minut + 10minut pozing před a po tréninku

Před treninkem 12g bcaa, fatburner, 12g glutamin, coffeine
Po treninku - 12g bcaa , 12g glutamin , C 500mg

Dnes byla 0S takze hromada zeleniny ( cibule , cherry rajčata , okurky papriky) a 600g kruti prsa s cibuli a 550g Svíčkové
Hromada zelenininy , k snidani 400ml bílku , před spaním taky 400ml bílku + rano a večer davám 12g bcaa, 12g glutamin , C , multivitamin , carnitin, beef amino
karlkanas

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10 Dnu do souteze 91kg
Věřím že to finále to pěkně dotáhle a bude to dobré nemužu si Petra jako trenéra vynachválit jeho zkušenosti mi hrozně pomužou v tom zavěru kde se rozhoduje!! ;)

Zde jídlo na zítra kdy mám 400g sacharidu :) Jinak Zleva :
1,8kg hovezího koření
k snídani : pytel ryže, 400ml bilku, kafe, stevia vše smichané a v mikrovlnce ma 8 minut :) LIBOVKA V DIETE :PP

Pak samá ryže ktera bude s hovězím
a mám k tomu mensi chutovku - bila a cervena cibule a papriky , dia kečup stevia a voda podusil sem a mam zdravou dobrutku :))
Dále tam je brokolice a mimo fotku jeste 400ml bilku pred spanim s hromadou zeleniny :)
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě přijde, že z toho nestihneš udělat více než takovou skvělou plážovou letní formu, ale rád bych se mýlil...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
mě přijde, že z toho nestihneš udělat více než takovou skvělou plážovou letní formu, ale rád bych se mýlil...

Podle mě udělá podobnou formu jako Pakosta
cipinek

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no právě
Turakam

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaňasi čas na kardio, na more kardia...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadalo by to super, kdyby byl ještě měsíc před tebou a měl jsi čas to pomalu brousit. Je toho tam ještě dost. Nemáš možnost to zkonzultovat s nějakým dalším trenérem, který nemá růžové brýle, protože jsi jeho svěřenec? Za ten týden toho ještě sedřeš hodně, pokud začneš hned.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
kubaz

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proc by to drel jak blazen na prvni zavody , holt clovek nemuze chtit oboje - poradny objem i kvalitu kor naturalne, sedre to ted posledni tyden z kuze kardiem a muze to klidne dopadnout tak, ze sjede pulku svalu co za celej objem nabral, holt to nebude forma na prach, stromecek a vysekana prdel ale lepsi nez aby tam prisel s 80ti kily a svaly kde nic tu nic
karlkanas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.12.
Posledni nohy BRUTAL!!!
kardio 40minut a bricho lytka
Nula sacharidu až do středy...sem dead dobrou...
Plán:
Pondeli utery středa 0S od utery 1,8g B , středa 1,2g B ,
Každý den ráné hodina kardia nalačno schody, a k večeru silovej trenink s 30minutama kardia....
Kardio nalačno na mě funguje naprosto SKVELE, jenomže si to proste kvuli práci nemohu dovolit...ted se mi nastesti povedlo si vymodlit tyden volna před zavody ačkoliv sem v zkušebce....jinak toe pro mě další zkušenost...naucil sem se mnoho veci jak to udelat priste a mnohem líp, opravdu mnoho za to sem velmi rád...
Např.. v práci si vemu volno 3 tydny předem, a začnu o mesíc drívě apod... To jsou zkušenosti které rozhodujou a přístě rozhodnou, ted ale prostě dělám vše abych to dotáhnul a JÁÁÁÁÁÁ BYL SPOKOJEN.

až se vyspím doplnim trénink ted nejsem schopnej vstát z postele jaky mam křeče
Korny

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
proc by to drel jak blazen na prvni zavody , holt clovek nemuze chtit oboje - poradny objem i kvalitu kor naturalne, sedre to ted posledni tyden z kuze kardiem a muze to klidne dopadnout tak, ze sjede pulku svalu co za celej objem nabral, holt to nebude forma na prach, stromecek a vysekana prdel ale lepsi nez aby tam prisel s 80ti kily a svaly kde nic tu nic

přesně tak, navíc úroveň těch kondičních soutěží - juniorů obzvlášť, není zas taková aby se musel bát že bude za tragéda...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KARLKANAS JARO 2015 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 48, 49, 50  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: