|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: st duben 01, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
Na videolog se těším. Docela by stálo za to i ty váhy, co dáváš v tréninku, někdy natočit - klidně na mobil.
A držím palce, forma vypadá brutálně - jsi ještě junior? A snad ti teď příprava, hlavně závěr vyjde podle představ:).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlkanas

|
Zaslal: st duben 01, 2015 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Na videolog se těším. Docela by stálo za to i ty váhy, co dáváš v tréninku, někdy natočit - klidně na mobil.
A držím palce, forma vypadá brutálně - jsi ještě junior? A snad ti teď příprava, hlavně závěr vyjde podle představ:). |
Jo na videolog sem taky zvedavy :)))
vahy asi něco natočím ale pomalu to opadá v té dietě :D
A forma se zlepšuje postupně pomalu ale je to vidět..závěr se doždíme je tam toho dost ještě ale veřím že Pevan má na to oko a pohlídá si mě :D JInak je mi 22let takže junior posl. rok
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
3.4. Pátek 50g S
Ráno kardio 40minut schody + 15 orbitrek tep 130+
břicho :
Zvedání nohou ve visu přes lavici do stran : 4xmax ooout tj peklo :D
Zkracovacky oboustrané : 4x 20-30
Zvedani novou ve visu pred sebe : 4x max
Odpo dopíšu nohy, zkusíme natočit čelní dřep jel sem ho asi pred 2 tydny a 160 tak uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 4:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Bylo to pro tebe vubec tezky? Litalo to tam jak nic |
No jako na tech ramenou uz to docela skrti :D
Ale rezerva je urcite. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
Cekal jsem 1 na krev opakovani a ty si tam lupnes 4 , ktere navic vypadaly jak nejaka rozcvicka. To me teda po*er _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
To je dobrý, že si jedeš svůj sport, a jen tak by si mohl zazářit v mnoha jiných silových sportech. Fakt bych byl zvědavej, kam by si ty čísla vytáhl s nějakým propracovanějším silovým trénink a periodizací. Ale vím, že srdce sí nechal u kulturistiky, tak se toho drž. Je motivujicí sledovat jakej si dříč. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | To je dobrý, že si jedeš svůj sport, a jen tak by si mohl zazářit v mnoha jiných silových sportech. Fakt bych byl zvědavej, kam by si ty čísla vytáhl s nějakým propracovanějším silovým trénink a periodizací. Ale vím, že srdce sí nechal u kulturistiky, tak se toho drž. Je motivujicí sledovat jakej si dříč. |
Po jaru dost mozna zaradim silovku a neco vyzkousim aj pro kulturistiku je to prospesne neco potahat :)
A dekuju to slova ze to nekoho motivuje fakt dost potesi ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Cekal jsem 1 na krev opakovani a ty si tam lupnes 4 , ktere navic vypadaly jak nejaka rozcvicka. To me teda po*er |
já jsem taky čekal přesně jedno na krev...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
krása, krása, si fakt silový talent, neváhaj a chod si po súťaži na jeseň po nejaké raw medaily v trojboji, máš strašné rezervy, ozaj, len tlieskam _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
Neskutečný  :o)
Tohle bude pro mě výzva do objemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 10:14 pm Předmět: |
|
|
WOw děkuju chlapy sem docela rozbitej ted večer jeste dnes ta 50tka sachrpo tom vcerejsku z 700 me docela ničí :D
Rozhodne to po Jaru zuročím někkde...budou me stejně čekat chlapy takže musím pořadne vyrust, tak na to pujdu jedinou cestou ktera funguje, naplanuju to celé od zakladu silovka silova priprava trojboj atd atd casu bude dost na vše
Nohy 3.4.
Strečink
Predkopy + zakopy 3x20
čelní dřep :
2x20x60kg
1x15x100kg
1x12x140jg
1x10x160kg
1x8x170kg
1x4x180kg
Hacken + predkopy
4x12-15 + 4x max nadoraz
Předkopy :
3xmax
Vypady s vč zadni:
4x10x60kg
Predkopy jednou nohou :
3x12+12 stopky 2s
Rumunskej s jč:
15x20kg
15x25kg
12x30kg
2x12x32kg
Rumunskej na hackenu:
3x20
Zakopy:
4x20
vypony v stoje:
4x12 tezka
vypony na leggpressu:
4x30
chuze do kopce 20minut
Před treninkem suplementace byl sem ko po rannim kardiu zachranila me Lucka s USA Curse uuuuuf ten šlape :D + 400mg cofein a 3x syne a slapalo se (y)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|