|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | Dobra prace, hlavne si do toho nenech od nikoho kecat, jdi si za svym. |
Píšeš to pořád všem, ale uvědom si, že to prostě není tak uplně pravda . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 4:07 pm Předmět: |
|
|
Forma jako víno  . Gratulace ke skvělým umístěním a jen tak dál! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 4:28 pm Předmět: . |
|
|
Do jaké pujdeš na jaře kategorie? Nechci stát vedle tebe! _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
Strašně mě sere, že jsem nebyl ani v Kutné hoře ani v Březnici, byť jsem to před tím avizoval. Vážně mě mrzí, že jsem u toho nemohl být, pozdravit známé a zkouknout Kaňase naživo. Holt tomu okolnosti nepřály. Každopádně, ikdyž to nebylo na prach, přesto to vypadalo na podiu fakt parádně, máš určitě velkej potenciál, pěkný pózování, hmoty dost, tvary dobrý. Prostě v tom pokračuj a bude to jen a jen lepší. Kdoví, třeba se příští rok potkáme v absolutce  (aha, teď jsem si přečetl, že nakonec zkusíš jaro.....tak to jsem alespoň klidnější)
Naposledy upravil jari dne po prosinec 09, 2013 6:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
Jari, sorry, už si jak Kevin, tomu už nik neverí heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Jari, sorry, už si jak Kevin, tomu už nik neverí heh |
dík beru to jako kompliment, peace
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Opravdu vám všem mockrát děkuju za gratulace zde, do zpráv, i na fb jsem za to opravdu upřímně rád a vážím si toho!!
JARI: ŠTVE mě žes tam nebyl :P Na jaře to koukej napravit !!! ;)
Č174: No v Neděli sem navážil na prezentaci 88,1kg, Takže to bude stejně nad 77kg :) Kam jdeš ty do kat?. rád tě poznám osobně alespon ;)
Petr: Já si do toho nechám rád kecat... Zajímá mě názor lidí co to čtou co taky cvičej, proto mám taky veřejný log... Kritiku at to je na cokoliv nebo jakykoliv nazor.. snažím si z toho brát to nejlepši co mi pomuže, nejdulezitejsi je si priznat chyby, nedostatky, rezervy, jenom pak mužu pomýšlet na uspěchy, ANO přiznám nebylo to na plech a to mě stálo lepší místa, záda jsou největší slabina jejich střed a hustota, ANO přiznám se v neděli sem se videl opravdu výš JENŽE , prostě uznám že me porazil borec zkušenej, kterej byl sice menší, ale hlavně byl připravenější a O TOM má být kulturistika a já s tím souhlasím, měl prostě formu a ja nemohu říct nic.. i když to těžko zkousávám, ale to pro mě znamená pouze jednu věc, od Ledná potím krev a všechny slabiny potlačím a přijdu v UPLNE JINÉ formě, a budu se rvát s těmi nejlepšími v Čechách!!!!!
Pomališku sem postnu fotky ze včera z podia at si samy uděláte obrázek
Filipe: do jaké jdeš kategorie na jaře ? doufám že se mužu těšit na souboj...už tam láduju 400g lososa
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Teraz zas úplne nezvolniť, týždeň-dva oddych určite, ale zas po diéte a po súťaži sa to najlepšie naberá, tak verím, že to využiješ a do jara ešte nejaké to kilečko v kvalite nabalíš, slabiny si si popísal správne, hlavne ten chrbát a pripravenosť, teším sa, ako sa ti bude dalej dariť a hlavne, nech sa ti vyhýbajú zranenia. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Teraz zas úplne nezvolniť, týždeň-dva oddych určite, ale zas po diéte a po súťaži sa to najlepšie naberá, tak verím, že to využiješ a do jara ešte nejaké to kilečko v kvalite nabalíš, slabiny si si popísal správne, hlavne ten chrbát a pripravenosť, teším sa, ako sa ti bude dalej dariť a hlavne, nech sa ti vyhýbajú zranenia. |
Do konce tohodle týdne dám tréninky volnější takové to pumpování, ale pak už pomalu začnu to rozjíždět jinak muj dnešní zajímávý režim jak abysme měli představu ;)
PS: nic extra pár dobrot a hurá do další práce je třeba to tvrdit a tvrdit!!!!
Jídelníček dnes:
4:00 - kafe, štrudl, anannas jablko , 100% carotka štava , C, multivitamin
0,5L 100% pomeranč štava
8:35 - 170g tofu, 5 kaiserek , cherry rajčátka, 150ml 100%carotka stava, pomeranč ( ( ( ( 2koblihy, snickers)))) :D
11:15 -banán pomeranč, margot, 2x kaki ovoce, ananas
13:15 - 200g vepřové panenky řizečky v cornflakes, 150g domáci kaše bramborová , 200ml džuš pomeranč
15:00 pomeranč , banán jablko 2x kaki
18:45 - 400g čerstvý losos 50g ryže , grilovačka
21:15 - 250g tvaroh s čokoládkou , ovoce , C ,
Zítra konečně gym!!!! takže od rána už převážně kvalitní živiny tzn, 500g kruti prsa, 300g losos, 120g tuňák, 250g ryže, 1x avokádo - to je zatím strava na zítra, JENŽE po treninku pujdeme s Vojtou na Dvojité kung pao ( 300g kuřecí, 150g ryže) no a pak playst GTA V a něco na zub... každopádně dám si něco "dobrého pouze když na to budu mít doslova chuť.. To je moje tzv. oslava se sparingem :))))
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Koukám na ty fotky a tý hmoty máš fakt neskutečně, bejt to ostřejší prakticky tě nemá kdo ohrozit....
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Objemem a tvarem stehem si je tam všechny přejel o třídu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|