|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
dopytle a já se těšil, že to na fb zkouknu... dával si tam nějake héšteg nebo jak se tomu říka? #rallyforvemola ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: st květen 02, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
tak to jsem to sem mel asi postnout driv..to uz je +- tyden stara zprava, ze to nebude on air..ale twitter si me kvuli tomu fakt zakladat nehce.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st květen 02, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | dopytle a já se těšil, že to na fb zkouknu... dával si tam nějake héšteg nebo jak se tomu říka? #rallyforvemola ? |
Nedával, protože já twitter prakticky nepoužívam, tak to ani neznam. Použil jsem jen dva tagy a to @danawhite a @karlosvemola . Už jsem tam napsal já i kámoš, ať zařídí stream kdekoliv pro český fanoušky, tak to chce ještě víc tweatů.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Je to táááám!!!
| citace: | | Out of the darkness and into the spotlight. Less than 24 hours after UFC president Dana White claimed on a conference call that they wouldn’t be providing a free stream of the two opening acts for “UFC on FOX: Diaz vs. Miller,” the organization has now confirmed their Facebook page will indeed offer the scraps. |
Možná že těch pár twitter hlášek na Danu pomohlo :) I kdyby ne, tak výsledek je suprovej :) Vemolu uvidíme.
http://www.5thround.com/114053/change-of-plans-facebook-will-stream-remaining-ufc-on-fox-3-prelims/
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
sme dobrý, určitě je to kvůli nám ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | sme dobrý, určitě je to kvůli nám ;) |
Jasně že kvůli nám :D Kámošovo tweet dokonce retweetovali větší organizace, mam pocit MMA Elite nebo něco takovýho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
not bad :)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
tj aktualka? vypada to, že 185ka by mohla bejt tak akorát pro něj
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Parádní forma. Ještě aby něco předvedl v postoji, snad na tom zamakal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem si vsadil na jeho výhru, tak jsem na něj zítra zvědav _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Horší verze Brocka Lesnara... horší wrestler, slabší/lehčí a hlavně menší athlete, ale jinak jsou si moc podobní
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
co znamena slovni spojeni mensi athlete? jakoze ma mensiho sportovce? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|