Mam po operaci kolene a nemuzu cvivit ve stoje, na nejakych videich jsem videl cvicit s kettlebells v sede. Jsou na to nejake specialni grify, nemate nekdo zkusenost?
@douglas: Můžeš cvičit třeba poloviční TGU. Sice existuje clean nebo snatch vsedě, ale dělá to maximálně ten magor Cotter :) Pokud máš po operaci, spíš bych se soustředil na rekonvalescenci ;)
_________________ My girlfriend is stronger than you!
zdarec all jak je to s kettlebells nad 50kg s uchopem, mam doma 50tku jednorucku na tlak na ramena a spatne se mi drzi, jak tlusty je ten uchyt pro ruku?
O víkendu proběhl v Praze historicky první český kurz StrongFirst Girya!
Po náročných třech dnech, narvaných prvotřídními informacemi, úspěšně složili fyzické, teoretické a technické zkoušky 4 z 5 účastníků - a pátý je složí co nevidět!
Česká republika se tak může pyšnit čtyřmi novými StrongFirst instruktory: Michalem Vrátným, Zdeňkem Dohnalem, Ondrou Tichým a Michalem Dřevěným.
Děkujeme Peteru Lakatosovi za profesionální přístup a obrovskou přidanou hodnotu!
Jsme StrongFirst. Loajalita - Čest - Respekt!
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Zdarec,
mám dva dotazy
- nemáte nějakej tip, kde v Pardubkách / Hradci Králové koupit Kettlebell 24kg? (16ka mi třeba na swingy přijde moc lehká)... Co jsem Koukal na net, tak v hradeckém decathlonu maj jen 16ku a protože bych si uz dnes rád zaswingoval a trochu zablbnul, kašlu na objednávání z netu
- dá se sehnat knížka Železokulýho i v normálním obchodě?...připadně neni elektronická verze?:)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Pokiaľ čakáš, že v tej knihe bude presne a metodicky vysvetlená technika swingu, čaká ťa sklamanie. Od niečoho čo je zadarmo nečakaj zázraky.
Učit se sám swing podle nějaké knížky neni zrovna dobrá cesta.
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
Zvládl jsem se naučit spousty cviků, naučil jsem se i sám jezdit na bruslích, překládat i pozadu, takže bych ten swing zase tak nedémonizoval :) jasně...na všechno by šlo navštívit semináře a tréninky s trenérem, ale nejsem nemehlo :)) swing není operace srdce
Zvládl jsem se naučit spousty cviků, naučil jsem se i sám jezdit na bruslích, překládat i pozadu, takže bych ten swing zase tak nedémonizoval :) jasně...na všechno by šlo navštívit semináře a tréninky s trenérem, ale nejsem nemehlo :)) swing není operace srdce
Ja tiež patrím ku generácii, ktorá žiadnych trénerov nepotrebovala. Kupovali sme si s kamarátmi na polovicu mussle & fitness. Pozerali sa na to ako cvičia iní a tak sa učili... Swing sa dá naučiť aj bez knižky, aj bez seminárov a iných pichovín.
Chceš se naučit jazyk? Jdeš do jazykovky.
Chceš se naučit řídit? Jdeš do autoškoly.
Chceš se naučit boxovat? Jdeš do boxerského gymu.
Chceš se naučit cvičit s kettlebellem? Jdeš na YouTube…
Chápeš ten nesmysl?
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru