klesající váha v objemu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - klesající váha v objemu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> klesající váha v objemu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz pridas sacharidy tak se ve vetsine pripadech zvednou i bilkoviny, tech mas dostatek. Pridal bych tuky formou olivoveho oleje a nebo vic malty po treninku. Jidelnicek chvalim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mik90

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dzanystr napsal:
to jde sníst 180g rýže najednou? z toho bych se pozvracel :D nepočítáš to náhodou ve vařeným stavu?

Uplne v klidu, jeden a pull sacku Lagris.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzanystr napsal:
to jde sníst 180g rýže najednou? z toho bych se pozvracel :D nepočítáš to náhodou ve vařeným stavu?

dá se i přes 200g třeba po tréninku když je člověk hodně vyhládlej úplně na pohodu... já třeba nejvíc snědl necelých 300g akorát to pak docela trvá než to člověk do sebe všechno dostane

a ten jídelníček mi taky přijde dobrej vytrvej a podle mě by to mělo jít... jestli se to v zrcadle lepší, tak pár deka dolů nebo nahoru neřeš... počkej si a ono to časem vyleze
Mik90

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muze mit na traveni vliv rychlost snezeni potravy? Nehltam ale nejsem zvyklej jist pomalu, obed mam v sobe do 10ti minut.
bolgi

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To som tu jediny kto si mysli, ze ten jedalnicek je strasny bullshit? Uplne nesuvisiace suroviny su pospajane do akoze jedla. Sorac ale to co je ze 50g kur.prs + madle? cottage s 30g ryze? vajicka so zemiakmi? na ranajky ku 100g vlociek 5g proteinu? eidam s pohankou... mne to pride ako nejaky akoze jedalnicek okopirovany z M&F, alebo objednany od online trenera, pri ktorom vobec netusis co a preco tam je, len je to tam pekne rozpisane na gramy, jes kazde 3 minuty a je su tam frajersky znejuce veci ako MCT olej a BCAA, takze to bude asi to co robi aj Phill Heath. Prilis to vsetko komplikujes, chces kvalitny objem? jedz na ranajky vajicka, na obed a veceru maso/rybu s prilohou a pomedzi to si podla pocitu prihod ako svacinu cottage, tvaroh, jogurt, oriesky, atd. A podla toho ako sa to vyvija manipulujes s velkostou priloh a porcii celkovo. To je cele. Ziadna atomova fyzika v tom nie je. Z tohto "jedalnicku" ti coskoro preskoci.

Dobry jedalnicek nie je o tom to prepocitat na gram presne, ale dokazat s nim dlhodobo fungovat, nie par dni/tyzdnov, ale roky. A nejak neverim ze budes podla hodiniek zvladat jest dlhodobo.

Len tak pre zaujimavost sem hod aj ako vyzera tvoj trening, lebo ten ma tiez celkom zasadny podiel na tom, ako vyzeras.
Mik90

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
To som tu jediny kto si mysli, ze ten jedalnicek je strasny bullshit? Uplne nesuvisiace suroviny su pospajane do akoze jedla. Sorac ale to co je ze 50g kur.prs + madle? cottage s 30g ryze? vajicka so zemiakmi? na ranajky ku 100g vlociek 5g proteinu? eidam s pohankou... mne to pride ako nejaky akoze jedalnicek okopirovany z M&F, alebo objednany od online trenera, pri ktorom vobec netusis co a preco tam je, len je to tam pekne rozpisane na gramy, jes kazde 3 minuty a je su tam frajersky znejuce veci ako MCT olej a BCAA, takze to bude asi to co robi aj Phill Heath. Prilis to vsetko komplikujes, chces kvalitny objem? jedz na ranajky vajicka, na obed a veceru maso/rybu s prilohou a pomedzi to si podla pocitu prihod ako svacinu cottage, tvaroh, jogurt, oriesky, atd. A podla toho ako sa to vyvija manipulujes s velkostou priloh a porcii celkovo. To je cele. Ziadna atomova fyzika v tom nie je. Z tohto "jedalnicku" ti coskoro preskoci.

Dobry jedalnicek nie je o tom to prepocitat na gram presne, ale dokazat s nim dlhodobo fungovat, nie par dni/tyzdnov, ale roky. A nejak neverim ze budes podla hodiniek zvladat jest dlhodobo.

Len tak pre zaujimavost sem hod aj ako vyzera tvoj trening, lebo ten ma tiez celkom zasadny podiel na tom, ako vyzeras.

Nějak nechápu celé tvoje hodnocení a jsi hodně vedle. Jídelníček jsem sestavoval asi týden sám. Proč 5g proteinu ke snídani? Chutná to líp, je to víceméně na dochucení a větší množství bílkovin po ránu je zbytečný. Vytvářel jsem jídelníček, který nebude těžký na přípravu a zvládnu ho dodržovat, i když budu na víkend pryč. Co se jídla a kombinací týká, před cca 8 měsíci jsem začínal cvičit, předtim jsem se stravoval v kvalitních bufetech a přesto mi tohle jídlo po chuťové stránce sedí víc, nemám chut na sladkosti, na smažená jídla apod.

Pochybuju, že se dá jeden jídelníček držet několik let a pochybuju že to někdo dělá, ale první dva a tři roky cvičení v tom problém nevidim. Bcaa a Mct mi zbyla z dob sportování před cvičením, proto to zařazení do tréninku.

Necelé 4 týdny zpátky jsem začal těžko-lehký split od Freimana, od září bych chtěl přejít na fullbody a poté zkusit beara nebo corte, uvidime.

Ještě k tomu jídlu: Známej si nechával sestavovat jídelníček od mistra ČR Lamky a 6* denně jí maso s rýží nebo brambory, to se dá vydržet dlouhodobě?
Riku

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

srandy jako 2,5g oliváče, 5g mandlí, 50g kuř. prs nebo 30g rejže mi přijdou taky jako totální ujetost.. jakej to má smysl to takhle přesně odměřovat na miligramy?
Mik90

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
srandy jako 2,5g oliváče, 5g mandlí, 50g kuř. prs nebo 30g rejže mi přijdou taky jako totální ujetost.. jakej to má smysl to takhle přesně odměřovat na miligramy?

2,5g oliváče je 1 čajová lžička, 5g mandlí = 5 kousíčků, 30g rýže udělám sáček Lagris a z jednoho vezmu 70g. Není to taková věda né? :) Jestli se nepletu, Aleš Lamka vyhrál republiku a na tomhle staví svoji stravu, počítá uplně všechno, včetně dochucovadel a zeleniny.

Holt si stojím za názorem, že kdo nechce hledá výmluvy, kdo chce, hledá způsoby.

Naposledy upravil Mik90 dne st červenec 13, 2016 2:35 pm, celkově upraveno 2 krát
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:

Když jsem začínal já cvičit, neřešil jsem nějaký kalorie, jel jsem čistej objem a taky jsem přibral ale hezkou prasoformu a úplně zbyteně. Bohužel nejsem jedinej a vidim to kolem sebe, naberu 10 kilo za 3 měsíce a pak to shodim a pak koukám, že jsem furt stejnej. Začal jsem si takhle počítat a vyhovuje mi to, jedu na tom třetím rokem a věřim tomu, že bych bez hlídání takhle jak vypadám teď nikdy nevypadal..V nějakým hlídání živin bych viděl ten nejmenší problém. Beztak se tělo po určitě době dostane na své maximum a pak už to nemá smysl, jelikož člověk pozná kolik čeho, do té doby, řekněme 5 let se to určitě vyplatí sledovat. Nenech se tim odradit a ono to půjde. Můj názor

vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
Uplne nesuvisiace suroviny su pospajane do akoze jedla. Sorac ale to co je ze 50g kur.prs + madle? ... vajicka so zemiakmi?

to první dávám do číny a to druhé je základ pro francouzské brambory, hodí se to k sobě a je to chutné.
Mik90

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:

Nic proti Bolgi, ale po pročtění tvých příspěvků tě nepovažuju za tak velkého odborníka toto hodnotit, pokud říkáš, že kluk nemá počítat bílkoviny z příloh apod, že to vlastně ani nejsou bílkoviny, tak tě nemůže brát člověk ani vážně
sk

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bolgi ma samozrejme pravdu...pocitat 5 mandli do jidelnicku ma asi stejny vyznam, jako resit u posledni serie drepu, ze jsem udelal o 1 opakovani vic nez mam v rozpisu...

pocitate ty hodnoty, jako by to byla presna cisla, ktera organismus presne vyuzije...to jako si fakt myslite, ze kdyz snite 100g kurete, ze ziskate presne tolik a tolik gramu bilkovin, ktere organismus navic presne vyuzije ??

Nechcete si zacit pocitat presne hodnoty vsech aminokyselin aby vam to sedelo ?

By me zajimalo, jestli do toho jidelnicku a mnozstvi bilkovin pocitate i s temi 17% telesneho tuku. Ale hlavne, ze je tam mala lzicka oleje :) parada jedno presne cislo v oceanu nepresnych hodnot a pribliznych odhadu...
Janekk

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
Bolgi ma samozrejme pravdu...pocitat 5 mandli do jidelnicku ma asi stejny vyznam, jako resit u posledni serie drepu, ze jsem udelal o 1 opakovani vic nez mam v rozpisu...

pocitate ty hodnoty, jako by to byla presna cisla, ktera organismus presne vyuzije...to jako si fakt myslite, ze kdyz snite 100g kurete, ze ziskate presne tolik a tolik gramu bilkovin, ktere organismus navic presne vyuzije ??

Nechcete si zacit pocitat presne hodnoty vsech aminokyselin aby vam to sedelo ?

By me zajimalo, jestli do toho jidelnicku a mnozstvi bilkovin pocitate i s temi 17% telesneho tuku. Ale hlavne, ze je tam mala lzicka oleje :) parada jedno presne cislo v oceanu nepresnych hodnot a pribliznych odhadu...

Co to meleš za nesmysly? Mám týden vytvořený jídelák s tréninkem superhumen od Aleše a v uvedu z něj záblesky: ovesné vločky 80g + 100g ovoce + 25g proteinu + 10g oříšků dále brambory 240g + 75g eidamu + 50 - 200g zeleniny + 10g doplnků dále tvaroh měkký 250g + 10g oříšků + 3g kakao dále poznatky typu: použít 4-8g soli denně apod.

Pokud tomu tak dobře rozumíš jako nahoře pan trpaslík, hodte váš jídelníček..Jestli tomu dobře rozumím, přijde ti divný navažovat 2,5ml oleje (tu čajovou lžičku jak psal) ale maso s rejží si vážíš? To je přece uplně stejný :D Bud to vážim a nebo na to kašlu a střílim všechno podle pocitu né?
sk

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdybych psal treninky za prachy, tak tam budu taky uvadet 3g kakaa...ale muzes mi verit, ze jestli si k snidani das 3g kakaa nebo nedas...tak je to UPLNE ale UPLNE jedno...a proc psat do rozpisu neco na cem nezalezi ?
Mik90

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2016 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
kdybych psal treninky za prachy, tak tam budu taky uvadet 3g kakaa...ale muzes mi verit, ze jestli si k snidani das 3g kakaa nebo nedas...tak je to UPLNE ale UPLNE jedno...a proc psat do rozpisu neco na cem nezalezi ?

Docela se to tu zvrtlo :D Abych to uvedl na pravou míru - Na něčem se maso dělat musí, proto dávám lžičku oliváče (nikolik extra panenského) 5g proteinu ke snídani je na dochucení. Pokud bych měl přidávat jak píše nahoře kakao do tvarohu, ani to nezapíšu, jelikož to žádné hodnoty ani nemá, ale 5g mandlí má kolem 6g tuku, což je dost..

Chápu, že jsem timhle jídelníčkem rozvířil debatu a někdo nebude souhlasit, že vážim všechno kromě zeleniny, baví mě to, poznám aslespoň co a jak a jakmile to vychytam, budu vědět s čím můžu pracovat. Na facebooku prochatuju denně maximálně 2 minuty svého času, tak mi neber nějaký vážení jídla, nechci to dělat celý život. Pokud by to šlo, rád bych viděl tvůj jídelníček, aspon bych se něčemu mohl přiučit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - klesající váha v objemu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: