|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik hodin denne spite? |
| 8 a vice |
|
40% |
[ 59 ] |
| 7 |
|
32% |
[ 47 ] |
| 6 |
|
19% |
[ 28 ] |
| 5 a mene |
|
6% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 144 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út květen 20, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
U me se ta nevyspalost kolikrat na treninku ani neprojevi, casto se stava, ze trenink po 6hodinovem spanku je mnohem lepsi nez po 8 hodinovem, ale ten den je celkove na houby, pali me oci, jsem zpomalenej, dolamanej a podrazdnej a odpoledne nebo navecer se dostavi strasna unava, ani ne tak ospalost, ale unava a uz jen chodim jak telo bez duse.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blackmoon

|
Zaslal: út květen 20, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
Kdyz je skola tak 6-9. Kdyz neni nebo o vikendu klidne i 12. Minule prazdniny to bylo kazdy den 10-12 (casto jsem spal odpoledne). Ma to na skvely vliv na muj progres v posilovne, o prazdninach se vzdy nejvic zlepsuju.
Dost me stve, ze vzdy jednou za cas (tak co 4 az 5 tydnu) trpim na nejakou dobu nespavosti. Nevim, cim to je, mozna mam rozhazene vylucovani kortizolu, protoze rano jsem nevyspaly a naopak vecer, kdyz mam jit spat mam nejvic energie. Neznate nejaky silnejsi volne prodejny pripravek na usnuti, nejake bylinky apod. to na me nezabira, ja jsem na tyhle veci dost odolny. Jeste jsem slysel, ze je dobry melatonin, ale ten se u nas neprodava. Kdeze to je volne prodejny? V Polsku nebo na Slovensku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
Na Slovensku urcite, v Polsku nevim. Ale zrejme neni melatonin jako melatonin, nejlepsi je ho objednat v US, tam si ho nemuzou vynachvalit a i davkovani je dost odlisne nez u toho slovenskeho.
Ja mel z SK od Walmarku a nic moc, ze zacatku dokonce spise nespavost, neklidny spanek az skoro nocni mury a dost zive sny a druhy den jsem se citil jak zhulenej. Podobne zkusenosti popisovalo vice lidi a dokonce snad byla nejaka vadna serie nebo co, ale to nevim.
Jednou jsme se o tom bavil s Renem a ten mne doporucil od Pharma nord (taky dostupny na Slovensku). Zrejme ho opet zkusim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
Snažím se aspoň 8 hodin, ale kolikrát to prostě nezvládnu. O víkendu spím podle toho, jak jsem se vyspal před tejden. Pokud dobře, tak spím zhruba stejně dlouho, pokud ne, tak 11-12 hodin. _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:13 pm Předmět: |
|
|
no já průměrně "spím" tak 6-7 hodin. Ale tak poslední měsíc to není spánek únava ráno stejná jak večer cítím se po ránu jak vymačkaný citrón  prostě děs popravdě už skoro ani nevím jaký to je se pořádně vyspat. Nejde o délku ale o kvalitu. Někdy člověk usne jak zabitej a nevzbudího vůbec nic a za 6 hodin spánku je jak rybička a je svěží atd.
musím teda podotknout, že se v noci nebudím tak nevím čím to je. Jo a výše zmiňovaný hořčík taky beru _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:31 pm Předmět: |
|
|
v tydnu 6.5 - 7 h, o vikendu 7-8. Chtelo by to ale urcite vic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Jinak s tou chemií bych dal bacha..při dlouhodobějším braní..sou to docela velký oblbováky |
Jakou chemii myslis melatonin? Tak ten je v tomhle v pohode.
Ja dam obcas, kdyz se potrebuji vyspat treba po nocni, kdy jsem napul vyspalej a napul nevyspalej, pul diaku a ta pulka zabere krasne, ani se pak necitim nejak oblblej jako kdyz jsem drive daval celou tabletu (10mg)
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:37 pm Předmět: |
|
|
myslel sem to tak,že když někdo bez toho málem ani neusne
jinak ty noční.dá se na to vůbec zvyknout..?
a co třeba 2pivka potom se ti nespí dobře?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | myslel sem to tak,že když někdo bez toho málem ani neusne
jinak ty noční.dá se na to vůbec zvyknout..?
a co třeba 2pivka potom se ti nespí dobře? |
No to jo, muj deda bez diazepamu, hypnogenu, stylnoxu atd uz nekolik let nezavre oko a mozna bychom se divili, co mladych lidi uzivaji leky na spani.
Ty nocni jsou uplne na hovno, mne to tak rozhodilo spanek, ze jsem si na to za rok, co to delam jeste nezvykl a to tam muzu obcas spat nebo spis jen tak pospavat.. Nastesti uz to brzy skonci.
Pivko ja nevim, rika se ze ano, ale muj problem neni ani tak vecer usnout, jako to, ze mam k ranu velmi neklidny spanek a strasne brzo se budim a skoro nezavisle na tom, kdy jsu spat. Je normalni byt v sobotu a nedeli v 5 hodin rano po snidani? asi moc ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 20, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
posledni dobou 5 a min _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|