|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik hodin denne spite? |
| 8 a vice |
|
40% |
[ 59 ] |
| 7 |
|
32% |
[ 47 ] |
| 6 |
|
19% |
[ 28 ] |
| 5 a mene |
|
6% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 144 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út květen 27, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Johncreasy napsal: | | Zhuba 11hodin denně. | Slušná dávka. To Draper tolik naspí za týden |
ono to sice moc vtipne neni, ale celkem me to rozesmalo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 27, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
Drape a nedá se to nějak řešit? Možná je v něčem odstranitelný problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 27, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Drape a nedá se to nějak řešit? Možná je v něčem odstranitelný problém? |
jo, nocni smeny, ale ten problem bude brzy odstranen. Jinak ale problemy s spanim mam uz od malicka, ale co jsem zacal delat v noci, tak to slo do totalnich sracek. V mladi mne to nevadilo, protoze jsem necvicil, ale kdyz cvicim, tak ta regenerace je potreba a 5-6h spanku k tomu moc nestaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 28, 2008 4:39 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | | ono to sice moc vtipne neni, ale celkem me to rozesmalo :-) | Však ty víš, že jsem to nemyslel zle. Já jen tak trochu zkoušel tvoji pozornost. |
vsak taky pisu, ze mne to prijde vtipne, takze v pohode
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st květen 28, 2008 9:17 am Předmět: |
|
|
od 4 az 3 hodin (kdyz mam praci od 5hodin nastup) a jinak se snazim 6 az 9 _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 6:17 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Zhuba 11hodin denně. |
A jak se po tomhle citis, zadna unava?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyn_
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 7:02 am Předmět: |
|
|
7 az 8... o vikendu ani 14 ale ne v kuse:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 7:59 am Předmět: |
|
|
5 - 5,5h
víkend 8h
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
Tak dneska necelý 2...Jsem čilej jak rybička. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | Poslední dobou tak 6 - 7 hod, párkrát za rok o víkendu i 14 - 15 hodin |
To je takovej můj tajnej sen. Už dlouho si představuju, jak to bude krásný, až jednou naspím 15 hodin...
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
mam za sebou maturitu, takže mám volno a denně spím kolem 10 hodin _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
V normální den spím okolo 7-8hodiny. Momentálně v superkompenzaci až 10-11 hodin (zlaté to časy  )
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Pánbůh zaplať, se spánkem nemám problém, padnu do betle a do 5 minut su tuhej. Kdyby vedle mě stříleli, tak mě neprobudí. Ale toho spánku je míň, než bych si představoval |
To ani nevíš, že v jedné fázi spánku, tě nedokáže probudit ani to, kdyby vedle tebe někdo začal střílet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|