Kolik vážíte?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolik vážíte?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Kolik vážíte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vaše váha?
Do 50kg - ženy
0%
 0%  [ 0 ]
Do 57kg - ženy
2%
 2%  [ 6 ]
Do 65kg - ženy
2%
 2%  [ 6 ]
nad 65kg - ženy
1%
 1%  [ 4 ]
do75kg - muži
9%
 9%  [ 26 ]
do 82kg - muži
14%
 14%  [ 39 ]
do 90kg - muži
23%
 23%  [ 61 ]
do 96kg - muži
14%
 14%  [ 39 ]
do 102kg - muži
7%
 7%  [ 19 ]
nad 102kg - muži
23%
 23%  [ 61 ]
Celkem hlasů : 261

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

inzer napsal:
124.5kg,54bic,130hrud,skoro bez tuku a vody.Tak alou cvicit chlapci.

Jenom 130 pres prsa? Ty mas hrudnik jak maly dite

Koukej poradne makat Honzo!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 9:07 am    Předmět: Re: Re Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta.

[/quote]

Ja vcera naaadhernych 116kg. Citim se skvele a po nasazeni creatinu a proteinu to pujde vys. Osobak mam 116,5kg a ten padne.

Trosku mne to prekvapuje protoze nemam pocit, ze bych hodne zral. S tim jak jim bych cekal, ze pujdu spis do Prinze Eugena a on se z toho zatim rysuje spis Akebono
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 9:27 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifte, hezky papáš, i když mě to jde taky strašně nahoru, asi je to věkem, už nepíálím jako dřív. Dnes jsem skočil do Cutting edge-spalovače, musím to rozhejbat a jak plánuješ sezónu? Čechy, republiku? Extraligu? Poháry?
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cutting-dge mi vyborne fungoval,ale diky te nejake byline jsme byl vice odvodneny nezjsme potrebvoal,meljsmeobcas krece....
jinak Lifte moc pekna vaha!!Budes trhat rekordy....snad te dotahnu brzo na 116...... (ne v liftu )
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Mike Tyson napsal:
nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl"

Jen jestli mluvíš o mě. Moje ruce vážně nejsou žádný zázrak. Opravdu.
já jsem jen řekl, že je na rukou poznat, že cvičíš, prostě náznak svalů, což je podle mně u holky ideální. Pokud si Mike představuje nějaký kulturistický pracky, tak bude asi zklamanej.

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 12:00 pm    Předmět: Re: Re Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Diana napsal:
Lifter750 napsal:

To je místo 12ti knedlíků jenom šest?

Ha. Žádnej knedlík. Včera byly k večeři jen aminy, jen jsem musel rychle zaspat kručení v žaludku. Ale 107 po ránu. Dnes si v tašce z igelitu nesu pouze mango, papáju, 2 tvarohy ovocné a 1 bílý. Litr mléka, 2 pytlíky rýže a 500 g libového vepřového. To by mělo stačit.

Tak si dávej k večeři alespoň salát. Já to tak dělám - kus nasekaného ledového salátu, dvě rajčata, paprika a tuňák. Je to dobré, zdravé a večer ti nekručí v žaludku.
Mango mám taky ráda. To bych se po něm ujedla.
P.S. Dnes jsem si práce nesla ( v igelitce ) zeleninu, celozrnnou bagetu, dušená krůtí prsa a jablko. Jsem po těch svátcích hladová po zdravější stravě.
DrLift

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 12:38 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Lifte, hezky papáš, i když mě to jde taky strašně nahoru, asi je to věkem, už nepíálím jako dřív. Dnes jsem skočil do Cutting edge-spalovače, musím to rozhejbat a jak plánuješ sezónu? Čechy, republiku? Extraligu? Poháry?

Jj je to vekem. Kdyz mi bylo 20 zral jsem 2x tolik a byl jsem nestastnej z toho ze nejsem schopnej pribrat.

Cechy pujdu jen treninkove protoze jsem nabral zpozdeni v priprave kvuli nemoci. -110 uz chodit nebudu. Nehodlam se trapit s dietou.

Pohary vubec neplanuju. Sakra my mame vlaste uz i druhy druzstvo v extralize. Odjet 2 kola bude pro mne za trest. Uz jsem starej a dva zavody mesic po sobe mi dela problem
DrLift

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
cutting-dge mi vyborne fungoval,ale diky te nejake byline jsme byl vice odvodneny nezjsme potrebvoal,meljsmeobcas krece....
jinak Lifte moc pekna vaha!!Budes trhat rekordy....snad te dotahnu brzo na 116...... (ne v liftu )

No rekordy jsou zatim daleko, tedy pokud nejde o rekordy v telesne vaze. Ty budu lamat bez nejmensich problemu
Lifter750

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 1:18 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Lifter750 napsal:

Jj je to vekem. Kdyz mi bylo 20 zral jsem 2x tolik a byl jsem nestastnej z toho ze nejsem schopnej pribrat.

Cechy pujdu jen treninkove protoze jsem nabral zpozdeni v priprave kvuli nemoci. -110 uz chodit nebudu. Nehodlam se trapit s dietou.

Pohary vubec neplanuju. Sakra my mame vlaste uz i druhy druzstvo v extralize. Odjet 2 kola bude pro mne za trest. Uz jsem starej a dva zavody mesic po sobe mi dela problem

Jeden pohár si pěkňounce naplánuj. A to Staré Splavy.
Lifter750

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 1:27 pm    Předmět: Re: Re Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Lifter750 napsal:
Diana napsal:
Lifter750 napsal:

Ha. Žádnej knedlík. Včera byly k večeři jen aminy, jen jsem musel rychle zaspat kručení v žaludku. Ale 107 po ránu. Dnes si v tašce z igelitu nesu pouze mango, papáju, 2 tvarohy ovocné a 1 bílý. Litr mléka, 2 pytlíky rýže a 500 g libového vepřového. To by mělo stačit.

Tak si dávej k večeři alespoň salát. Já to tak dělám - kus nasekaného ledového salátu, dvě rajčata, paprika a tuňák. Je to dobré, zdravé a večer ti nekručí v žaludku.
P.S. Dnes jsem si práce nesla ( v igelitce ) zeleninu, celozrnnou bagetu, dušená krůtí prsa a jablko. Jsem po těch svátcích hladová po zdravější stravě.

Zeleninu?
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Diana napsal:
Mike Tyson napsal:
nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl"

Jen jestli mluvíš o mě. Moje ruce vážně nejsou žádný zázrak. Opravdu.
já jsem jen řekl, že je na rukou poznat, že cvičíš, prostě náznak svalů, což je podle mně u holky ideální. Pokud si Mike představuje nějaký kulturistický pracky, tak bude asi zklamanej.

Náznak velikej asi jako suk na fošně
Chudák Mike, bude plakat a uzře realitu
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 1:34 pm    Předmět: Re: Re Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Diana napsal:
Lifter750 napsal:
Diana napsal:
Lifter750 napsal:

Zeleninu?

Ty jí nerad? Nebo ji jíš jen "přefiltrovanou" přes prase?
Lifter750

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 1:48 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Nerad. Maximálně okurkovej salát, ten jó. Jedinej.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Náznak velikej asi jako suk na fošně
Chudák Mike, bude plakat a uzře realitu
Mik je skromnej kluk, bude se mu to líbit i tak

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
DrLift

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 2:22 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:

Jeden pohár si pěkňounce naplánuj. A to Staré Splavy.

S poharama je to tezky. Na jednu stranu se mi libi, ze je to takovy neformalni. Ale kazdej druhej tam kazdej druhej dava mnohem vic nez na oficialnich zavodech. Na nejakych vetsich poharech nemam moc sanci a zavodit kvuli tomu, abych byl na chvostu mne nebavi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kolik vážíte? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: