|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
r@mbo

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | to ako si pribral za mesiac 5 kil? Nejak mi to hlava nebere, dik |
2x2Kg ramena + 1Kg zbytek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koudy.

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | to ako si pribral za mesiac 5 kil? Nejak mi to hlava nebere, dik |
ano, celý postup je v logu
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | | seeya napsal: | | to ako si pribral za mesiac 5 kil? Nejak mi to hlava nebere, dik |
2x2Kg ramena + 1Kg zbytek |
přední rameno .. ty seš zase vtipnej Jinak tento velký pán je autor fotografie
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | seeya napsal: | | to ako si pribral za mesiac 5 kil? Nejak mi to hlava nebere, dik |
ano, celý postup je v logu |
Skor som myslel vyzivu, trening mam myslim v poriadku (aj ked kto vie)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Koudy ty ramena to je uplně Fakt super, mohl by ses trošku rozepsat o stravě a suplementaci? Mě by to zajímalo :) Díky... |
díky .. já ty ramena můžu trénovat pořád .. nikdy mě nebolej .. ani po brutálním tréninku
Jinak co se týče jídla a suplementace .. tak zhruba nastřelím průměrný tréninkový den.
Snídaně 8.00
většinou vajíčka .. 3 - 4 kusy + kousek zeleniny a celozrnný chléb plátkový (balené, kde vím, čeho tam kolik je) .. většinou jeden plátek .. trocha vody .. někdy kakao
Svačina 10:30
proteiňák se sachariďákem nebo
ovesná kaše (emco 2 pytlíky) nebo bonavita .. nebo
půl banánu, trocha proteináku, mléko .. rozmixovat nebo
celozrnný plátek, kus eidamu, šunka (96% masa)
Oběd 12:30
většinou kuřecí plátek s rýží a zeleninou ... velká porce
13:30
tady většinou šoupnu nějakej ten koktejl .. proteiňáček nebo gainer s menším obsahem rychlých cukrů .. beru většinou Amix ... ale nejčastěji si dám od obojího trochu
16:00
poslední větší jídlo před tréninkem .. z pravidla cottage .. jedna až dvě misky s marmeládou .. k tomu opět plátky celozrnného chleba ... 3 - 5 plátků .. trochu mléka
18:00 přetréninkový koktejl
cca 80g gaineru .. weider mega mass .. obsahuje hodně jednoduchých cukrů a dost bílkovin (20%) .. k tomu sypké bcaa olimp .. cca 8 - 10g ... k tomu olimp glutamin sypký .. cca 5g .... k tomu arginin v tabletách, nějakou pumpu, vitamíny a minerály, kreatin od weidera, kreatin od vitalmaxu (dohromady ho může být cca 5 - 8g .. dávám hodně druhů, ale menší dávky
TRÉNINK MI TRVÁ DLOUHO V TÉTO FÁZI ... ALE UŽ SE TO MÍRNĚ ZKRACUJE ... VĚTŠINOU TO JE NĚCO OKOLO 3 hodin (můžeme polemizovat o tom, jestli je to správně, ale to je tak jediné, co s tím můžeme dělat :)
21:30 potréninkový nápoj
zase to samé co před tréninkem ... přidávám trochu cell-techu .. trochu anabolic halo a zhruba o 70g gaineru navíc. Samozřejmě už nedávám pumpu, arginin a ani vitamíny a minerály. Jen trochu víc glutaminu.
22:30 večeře
vepřové maso se zeleninou nebo
kuřecí plátek s fazolkami nebo
hovězí steak 300g s bramborem nebo
tmavé tousty s eidamem 20% a šunkou (96% masa), kečupem
24:00 tvaroh homogenizovaný 6,58% tuku .. vanilkový .. 400g s dávkou glutaminu (cca 3-5g)
tak takhle nějak to vypadá .. v netréninkové dny stihnu místo tréninku ještě jedno nebo dvě jídla ... často si beru nějaké těstoviny s tuňákem nebo rýži s kuřecím masem.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
hm..mozem sa ist zakopat. Ako jedlo este vcelku stiham az na tu desiatu (snidane) ale tych doplnkov je tam fakt brutale vela..Hlavne ze ti to funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
Čau, v čem je jiný homogenizovaný tvaroh oproti klasice? To musí být obrovská výhoda být majitelem fitka, máš k mání všechny možný suplementy kdy chceš  . Jinak super forma :). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
Koudy, ty seš slušnej dobytek (fotka super)  už mán jen o 2kg víc než ty. Kurňa tady v každým logu někdo přibere :)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
zapomněl jsem dopsat , že v rámci regenerace jsem byl v sobotu v sauně na hodinku .. 3 kolečka ... spodní záda se daly krásně do kupy, tak je dnes zatížím a uvidím
24. 7. 2012 - úterý
Core a dýchací cvičení + břicho (spodek, vršek, šikmý) solidní záhul
Mrtvý tah v multipressu
125kg x 6
125kg x 4 takový divný pocit v zádech ... raději jsem přestal
105kg x 16 takhle váha je naprosto v pohodě ... záda jí udržej
Stahování kladky na hrudník
105kg x 6
105kg x 6
105kg x 6
105kg x 6
Přítahy jednoručky v předklonu
50kg x 6
50kg x 6
55kg x 6
55kg x 6
s trhačkama a páskem .. jinak bych to nedal
Dřepy na multipressu
95kg x 6 kratší rozsah .. nebylo to ono
95kg x 8 hnedle lepší a hlubší ... mírná bolest ve středu zad ... taková nevážná (znám se s ní)
95kg x 6
Zakopávání v leže
10 cihel x 6
10 cihel x 6
10 cihel x 6
dnes už silově lepší .. je pravda, že jsem ty nohy tak nesedřel jako jindy
Výpony na leg-pressu
160kg x 25
200kg x 20
220kg x 17
220kg x 13
220kg x a ouvej ... když jsem zvedal zátěž nahoru .. tak mi lejzlo něco v levym stehně až u kyčle ... tak sem odpajdal k baru ... snad to bude dobrý ... doufám, že se budu moct ještě dneska pořádně protáhnout
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | hm..mozem sa ist zakopat. Ako jedlo este vcelku stiham az na tu desiatu (snidane) ale tych doplnkov je tam fakt brutale vela..Hlavne ze ti to funguje |
neni to jen o doplňkách ... bez doplňků se dá jet ... bez jídla ne ... samozřejmě pomůžou, ale stačí bohatě základ a to už dneska neni cenově nedostupný
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | Čau, v čem je jiný homogenizovaný tvaroh oproti klasice? To musí být obrovská výhoda být majitelem fitka, máš k mání všechny možný suplementy kdy chceš . Jinak super forma :). |
homogenizace znamená sjednocení důkladných rozmícháním pokud vím .. nikdy jsem se o to moc nezajímal .. tak si myslim, že je to klasickej tvaroh, jenom tenhle líp chutná
jinak výhoda to je hlavně v tom, že si umíchám koktejl kdykoliv mě napadne a můžu víc testovat jednotlivý produkty, co mi sedne
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Koudy, ty seš slušnej dobytek (fotka super) už mán jen o 2kg víc než ty. Kurňa tady v každým logu někdo přibere :) |
díky, ale myslím, že to je teprve začátek .. doufám Nikdy jsem nedodržoval jídelníček tak, jak by se měl .. jedu to první měsíc v životě skutečně poctivě a doufám, že se to odrazí na váze velmi brzo
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
| webster napsal: | | dost dobrá aktuálka |
díky, zkusím zase brzo nějakou udělat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|