koupe auta - podekovani

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupe auta - podekovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Bara napsal:
Divil by ses jaké marže mají bazary.Třeba Auto ESA to pere hodně drsně.

ESA nebo AAA nejsou bazary jako takové.....tj. nejsou zprostředkovatelé, ale nakupují na svůj účet a následně prodávají. To je úplně jiná hra. Klasický bazar bere auta jen do komise...tj. dovezeš to tam, řekneš si co za to chceš, a dokud se to neprodá, je to auto pořád tvoje. Prodejcem jsi tedy ty, ne bazar.

No jo, to pak vidíš - stání zdarma, provize 3 %. To pak samozřejmě nestáhne dolů nic. Nemůže. V bazarech, které auta vykupují - a těch je dost, nejen ESA a AAA mají marži solidní, viz. moje zkušenost 27 000 kč u auta za 100000 Kč !!! To Ti pak pětku nebo víc sundají,pokud to uargumentuješ, resp. pokud ví, že by to taky mohli jinak střelit třeba za čtvrt roku.
Každopádně za zkoušku nic nedá, přinejhorším slevu nedostane, příjde mi ale nelogické jim tam ze svého nechávat zbytečně peníze. zase tolik nevydělávám:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Deadlift napsal:
...a ještě - auta se v bazaru nekupují za cenu, kterou mají uvedenou na cedulce:o)
Vím, že to je jasné, ale pro jistotu.

Me ceka nakup letos na podzim, pokud do te doby vydrzi stavajici fiat punto.

To jako ze mam smlouvat ?

BTW zatim planuju peugeota 308sw kolem 160t tis.

ANO:o)
Zkusil bych to.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se to kupecko libi
ignasov

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to coupe s 1,6 motorom je zdochnuty kon... s dvojlitrom je to slabe, ta jedna sestka bude co sa dynamiky tyka niekde ako golf 1,4
Freimen

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 9:19 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak pánové, našel jsem tu v průběhu večera perličky, já prostě moc chci auto, které bude hezké A ne, že mi to koupíte vy

MZ GS (prý vytuněný rover dle wiki)
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mg/zs/12000074?goFrom=list

vymazlený Rover, Moog by ze mě měl radost
http://www.sauto.cz/osobni/detail/rover/45/12496678?goFrom=list

vytuněný Fiat Stilo Abarth ze Švýcarska
http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/stilo/12602857?goFrom=list

Dáte mi prosím připomínky ještě k tomuto? Hlavně k těm dva posledním
Davesix

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To stilo se mi moc líbí
Freimen

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
To stilo se mi moc líbí

to auto splňuje vše, co bych chtěl, ale neskutečně se bojím té alektroniky a komplikované převodovky a spotřeba spotřeba město 13,7 l , čtu zrovna recenze...ten rover je pěkný a elegantní
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S auty jsem na tom podobně jako ty, Lukáši, ale co jsem se tak kdysi bavil se zkušenými automechaniky, když jsem řešil ojetinu, tak do "ojetého" tuningu by nikdo z nich nešel, to je risk jako prase. Ke zbylým dvěma ať se vyjádří ostatní, já do toho tak nevidím, ale i tak se mi spíše zdá, že to je výběr dle nějakého Tvého momentálního nadšení, tak to na mě působí.
Seva98

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To stilo 2.4 ma myslim nehoraznou spotrebu, ale bude to fakt dabel Minimalne se s nim domluv, ze se v tom chces aspon projet i kdyby si ho na 100% nebral

A elektroniky bych se u toho asi nebal, nic moc extra vuci obycejnym stylum s obycejnou vybavou nema. Ale bylo by to opravdu auto jen pro zabavu, jezdit s tim pravidelne, tak se fakt nedoplatis.

https://www.zonetraininglog.com
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Stilo je silný úlet, tam jak se něco podělá, tak se u těchto jako-sportovních modifikacích nedoplatíš, a díly se pak shání dost blbě. Povětšinou jen nové a originály. A zdaleka ne každý to umí opravit. A jestli s tím budeš muset do autorizáku, tak šetři už teď. Navíc to bude tvrdé jak prase....sportovní podvozek a tyhle kola co tam jsou, to bude na našich silnicích něco. Ale projeď si to, za to nic nedáš.-). Navíc jak koukám na ten rok výroby a ty najeté kilometry....:-). Rozhodně bych tady ta fóra prohlížel sakra důkladně....:-).

Rover....já nevím, není rozumnější si koupit rovnou tu Hondu, ze které je to poskládané? Lépe se na to shání díly a kvalita je fakt o třídu výš. On ten Rover nedopadl jak dopadl náhodou. Ale třeba budeš mít kliku.

Jinak mít na auto 80 litrů a jít do takových exotik, když tomu navíc moc nerozumíš ... no, já nevím. To už bych se na mobile.de podíval po nějaké té trojce jakou jsi postoval, hezky s manuálem a v benzínu .. 320i ideál, běžný osvědčený motor a výkon bohatě stačí i na "pětku". V Reichu je to běžné auto, najdeš jich mraky, a Němci těm autům ten servis vcelku dávají.

BTW ... teď koukám, je ti jasné, že to Stilo je automat, jo?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

BTW ... teď koukám, je ti jasné, že to Stilo je automat, jo?

me se to stillo libi
automat to sice je,a le ma sekvencku
a dokonce razeni na volantu
jak ti doporucuji kluci, rozhodne bych se v tom chtel projet, nekde mimo mesto, i kdybych ho nebral
Korny

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně bych nebral Rover, kámoš to kdysi koupil v "perfektním stavu"...no jeli jsme s tím 2x na trénink z Olomouce do Konice asi 30km a ani jednou jsme nedojeli tam i zpět :) Měl s tím pořád nějaký problémy a do těch oprav narval neskutečný peníze, navíc mu tam kontrolky pořád blikaly jak v cirkuse...druhej si to koupil a když jsem se ho za dva měsíce zeptal, co auto, tak řekl, že to prodal a teď má za ty prachy oktávku :) A to Stilo...podíval bych se možná spíš po tom modelu, kterej má nějakých 70kW, je to tuším 1.6 a sportovně poupravených jsem jich viděl mraky.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, ten fusion s kterým jsi jezdil taky ení k zahození. Vlezeš se penězma, snowboard tam dáš, spotřeba a servis slušné. Pojistka a spolehlivost taky.
ygg

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

jak ti doporucuji kluci, rozhodne bych se v tom chtel projet, nekde mimo mesto, i kdybych ho nebral

Já se nebavím o komfortu jízdy, já se bavím o tom, co se může podělat. A oprava téhle převodovky může (a pravděpodobně i bude.-) snadno stát víc, než za kolik by to Frei koupil celé. Já bych se v tom projel taky...s ohledem na to, v jakém stavu jsou naše okresky (na dálnici to auto FAKT není), zejména po letošní zdařilé zimě, to bude s tím sportovním podvozkem a na těch kolech rozhodně nezapomenutelný zážitek:-). Na dlažbě a při přejezdech kolejí ostatně také:-). V případě koupě bych pak doporučil malou soukromou tipovací soutěž, co na podvozku urvu/oddělám jako první .
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Peter Ustinov napsal:

Já se nebavím o komfortu jízdy, já se bavím o tom, co se může podělat. A oprava téhle převodovky může (a pravděpodobně i bude.-) snadno stát víc, než za kolik by to Frei koupil celé. Já bych se v tom projel taky...s ohledem na to, v jakém stavu jsou naše okresky (na dálnici to auto FAKT není), zejména po letošní zdařilé zimě, to bude s tím sportovním podvozkem a na těch kolech rozhodně nezapomenutelný zážitek:-). Na dlažbě a při přejezdech kolejí ostatně také:-). V případě koupě bych pak doporučil malou soukromou tipovací soutěž, co na podvozku urvu/oddělám jako první .

aspon ze se teda schodneme na te projizdce

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: