|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 11:54 pm Předmět: Re: . |
|
|
| total-magor napsal: | | supporter napsal: | | total-magor napsal: | | CZEBLADE napsal: | Iron.Pumping
dobry ....myslis, ze bys poznal kreatin a ne placebo? Asi je to i o psychice |
Placebo mi neudělá +4kg za 2 týdny na váze. |
já zapíjim řízky sádlem a mám to samý |
Tak každý máme své metody no a jsi díky tomu v ketóze neustále takže vysekaný ne?
ale fakt je že když si dám 500g steak + nějaké bonusy tak dokážu udělat i 3kg za den-na den. |
ne, jenom vyžranej jak prase...co už
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 11:54 pm Předmět: |
|
|
| total-magor napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Drago napsal: | Ja kdyz creatine tak kvalitni monohydrat a davkovani 15-20gr denne. To je myslim pro chlapy kolem 100kg co cvici dyl idealni. Nasycovaci a udrzovaci faze je zbytecna, z me zkusenosti ideal 15gramu denne a hotovo.
Znacky jsem mel ATP, aminostar, weider, scitec a plutino. Subjektivne nejslabsi me prisel weider, aminostar napr. spokojenost docela dost.
Krealkalyn apod jsou mozna pro nekoho dobry na napumpovani, ale klasicky kreatin minimalne usetri penize. No a klasicky creatin v kapslich to je o nicem. |
heh..prvni clovek co ctu,ze nejel nasycovaci fazi ..ja ji taky nejel..... prvni dva tydny 5 g pred a 5 g po...pouze v treninkovy den,v netreninkovy 5 g ...po 2 tydnech pouze 5 g po cviceni..celkove 4 tydny z toho sem pribral skoro 5 kilo z cehoz pulka odtekla nutno dodat,ze sem byl pekne oteklej coz by me nevadilo,kdyby zrovna nebylo leto ale hlavne se na monohydratu krasne cvici,vse napumpovane a vahy jedou pekne nahoru...ikdybych po kreatinu nepribral ani kilo,tak ten pocit pri treninku je fakt super...kaslat na nitrixy. |
Tak když na kreošu zvedneš větší váhu tak stačí přidat jídlo-bílkoviny a narůst to musí ne? Možná hraji roli i počty opáček no kdoví ... |
tak zral sem hodne..mel sem akorat dovolenou,takze zedne stresy atd....kez by to slo takhle porad
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 11:55 pm Předmět: Re: . |
|
|
| supporter napsal: | | total-magor napsal: | | supporter napsal: | | total-magor napsal: | | CZEBLADE napsal: | Iron.Pumping
dobry ....myslis, ze bys poznal kreatin a ne placebo? Asi je to i o psychice |
Placebo mi neudělá +4kg za 2 týdny na váze. |
já zapíjim řízky sádlem a mám to samý |
Tak každý máme své metody no a jsi díky tomu v ketóze neustále takže vysekaný ne?
ale fakt je že když si dám 500g steak + nějaké bonusy tak dokážu udělat i 3kg za den-na den. |
ne, jenom vyžranej jak prase...co už |
namazat sadlicko na cerstvej a vonavej chleb,pridat skvarky a cibulku..to je panecku zradlo
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 11:57 pm Předmět: |
|
|
Já se takové "věci" odnaučil jíst a přestali mi chutnat...
Třeba hovězí steak je super :) anebo tatarak...
anebo rýže nasladko a připálit uáááá :)
kua to je ale téme ke kreošu  ... ale rýže nasladko a kreatin to jde _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petanovic
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 4:43 pm Předmět: |
|
|
Zdar pánové... mám asi milionkrát omýlaný dotaz. Každý se tady ptá, jakou značku kreatinu zvolit. Mám v podstatě stejný dotaz. V čem se se liší nebo v čem se může eventuelně lišit kvalita jednotlivých výrobků (firem)? V čem je ten zásadní rozdíl?
Domívám se teda, že to bude v chemické čistotě té dané sloučeniny, jinak mě nic jiného nenapadá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Petanovic napsal: | Zdar pánové... mám asi milionkrát omýlaný dotaz. Každý se tady ptá, jakou značku kreatinu zvolit. Mám v podstatě stejný dotaz. V čem se se liší nebo v čem se může eventuelně lišit kvalita jednotlivých výrobků (firem)? V čem je ten zásadní rozdíl?
Domívám se teda, že to bude v chemické čistotě té dané sloučeniny, jinak mě nic jiného nenapadá... | v původu vstupní suroviny...pokd se jedná o totožnou substanci. čistota podobná...někde píšou HPLC tested ( což je údaj úplně k ničemu ).
Rozhodni se spíš jestli monohydrát, ethylester,pyruvát apod. potom vol značku. tady na e - shopu nešlápneš vedle ať vybereš cokoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petanovic
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 4:37 pm Předmět: |
|
|
Jooo dobrá, díky moc, jen se ptám. Je sice všeobecně známo že některé výrobky se navyšují na ceně jen díky světoznámé značce, ale i přesto, ve většině jiných výrobků se s jednotlivými firmami mění i použité technologie a výroby, tak mě zajímalo, jestli to platí i u suplementů. Zdá se teda že v podstatě ne. Zvolil jsem nakonec CEE od Aminostar (myslím druhý nejlevnější co tady mají), tak uvidím co se bude dít....
|
|
| nahoru |
|
 |
SpartanJay
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
| SpartanJay napsal: | | Lidi, chci se zeptat, jestli se tyhle tobolky maji rozlamovat anebo se to rovnou ji.. jde o to, ze ja si myslim, ze ten plast by se jist nemel, ze se nerozpusti v tele a kamos, ze prej jo.. dekuju |
plast neni to náhodou gelatina?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
je to želatina - rozpusí...jí se to celé
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazant12
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
ako dlho odporucate brat kre-alkalyn? a je lepsi tekuty abo v tabletkach?
|
|
| nahoru |
|
 |
SpartanJay
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
to se mi nezda, ze by to bylo zele.. snad poznam plast od zele..
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
| SpartanJay napsal: | | to se mi nezda, ze by to bylo zele.. snad poznam plast od zele.. |
Jez to celý a nešpekuluj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 6:44 pm Předmět: Cell-Tech |
|
|
Zdar lidi.. Má někdo zkušenosti s komplexním přípravek Cell-Tech hardcore..? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 7:32 pm Předmět: Re: Cell-Tech |
|
|
| Č174 napsal: | | Zdar lidi.. Má někdo zkušenosti s komplexním přípravek Cell-Tech hardcore..? |
Já ano a mohu jen doporučit. Přibral jsem čtyři kila a s kvalitou jsem byl spokojený. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|