| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 11, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ektos: co od toho vlastně čekáš? Položil sis už podobnou otázku? Jen abys nebyl zklamaný, že ani po 50 tabletách za hodinu se nestane zázrak. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po květen 11, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ektos
|
Zaslal: po květen 11, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
ne ... vim co od toho mam cekat neberu kreatin poprve...problem je vtom ze naposled jsem mel KreAlkalyn... stacily dve tablety denne a uz po dvou dnech sem byl nafoukly jak zaba...takze asi tak ...
|
|
| nahoru |
|
 |
20maty
|
Zaslal: po květen 11, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
cus mam dotaz ...beru Creatine pH-X (Crea Alkatech) a ted pojedu na tejden pryc a do posilky se proste nedostanu..mam vysadit uplne nebo si davat jen rano ty 2 pilulky na lacnej zaludek? predem dik
|
|
| nahoru |
|
 |
JirrY
|
Zaslal: st květen 13, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
cau, chtel bych zacit uzivat kreatin a rozhoduji se mezi:
Crea Pure (Extrifit)
Pure Creatin Monohydrate (ATP Nutrition)
Pure Creatine (Weider)
Je mezi nimi velky rozdil, krom toho ze Pure Creatine je 2x drazsi..ktery byste mi doporucili?diky
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st květen 13, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
| JirrY napsal: | cau, chtel bych zacit uzivat kreatin a rozhoduji se mezi:
Crea Pure (Extrifit)
Pure Creatine (Weider)
Je mezi nimi velky rozdil, krom toho ze Pure Creatine je 2x drazsi..ktery byste mi doporucili?diky |
osobne bych v tom nevidel zadnej rozdil krome ceny..mel jsem od ATP i od Weidera a rozdil bych nepoznal _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
JirrY
|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | JirrY napsal: | cau, chtel bych zacit uzivat kreatin a rozhoduji se mezi:
Crea Pure (Extrifit)
Pure Creatine (Weider)
Je mezi nimi velky rozdil, krom toho ze Pure Creatine je 2x drazsi..ktery byste mi doporucili?diky |
osobne bych v tom nevidel zadnej rozdil krome ceny..mel jsem od ATP i od Weidera a rozdil bych nepoznal |
ani co se negativnich vedlejsich ucinku tyka?napr akne apod..
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
| JirrY napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | JirrY napsal: | cau, chtel bych zacit uzivat kreatin a rozhoduji se mezi:
Crea Pure (Extrifit)
Pure Creatine (Weider)
osobne bych v tom nevidel zadnej rozdil krome ceny..mel jsem od ATP i od Weidera a rozdil bych nepoznal |
ani co se negativnich vedlejsich ucinku tyka?napr akne apod.. |
s tim jsem problemy nikdy nemel..to ale neznamena ze to u nekoho nemuze akne zhorsit..jediny co me stvalo pri uzivani kreatinu ze jsem porad pil a v dusledku toho porad chcal _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
Já měla ten od Weidera. Spokojenost hafo, ale tak možná to bylo tím, že jsem to brala poprvé v životě. Síla byla hodně a aj po vysazení cca po měsíci síla zůstala. Jen jsem měla skoro pořád nafouklý břuch. Ale tak to je asi individuální _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
JirrY
|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:56 pm Předmět: |
|
|
Diky moc za osobni zkusenosti a nazory, jelikoz si k tomu chci vzit i protein, tak asi posetrim a vemu ten od ATP, kdyz je o polovinu levnejsi..je to muj prvni kreatin,tak snad to nebude prokouc..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st květen 13, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | | Já měla ten od Weidera. Spokojenost hafo, ale tak možná to bylo tím, že jsem to brala poprvé v životě. Síla byla hodně a aj po vysazení cca po měsíci síla zůstala. Jen jsem měla skoro pořád nafouklý břuch. Ale tak to je asi individuální |
samozrejme.....je to ten nejlepsi co muze byt..Znacku CREAPURE vyrabi německa laboratoř AlzChem Trostberg GmbH
Smartlabs od nej bere taky jako Weider...je to ta nejvyssi kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
20maty
|
Zaslal: st květen 13, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
zacal sem brat kreatin a vsude ve svym okoli posloucham ze se mi v 35 nepostavi vite co  neni to pravda ze ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: st květen 13, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| 20maty napsal: | zacal sem brat kreatin a vsude ve svym okoli posloucham ze se mi v 35 nepostavi vite co neni to pravda ze ne? | nie je to pravda.... treba ignorovat takych ludi nic specialne ....
|
|
| nahoru |
|
 |
20maty
|
Zaslal: st květen 13, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| PapradIsMyName napsal: | | 20maty napsal: | zacal sem brat kreatin a vsude ve svym okoli posloucham ze se mi v 35 nepostavi vite co neni to pravda ze ne? | nie je to pravda.... treba ignorovat takych ludi nic specialne .... |
takze se nemusim bat ze po kreatinu budu mit nejaky zdravotni potize?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
Nemusíš. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |