|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Remos napsal: | | Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku... |
a pred tim kdyz si ho bral ti nic nesvedelo....ono totiz tohle je priznak nekvalitnich monohydratu..kdyz svedi,tak telo se zbavuje tech sajrajtu co s kreacem prisly do tela
ale ve tvojem pripade je mozna proslej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Remos
|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
No předtím jse mi nic takového nestalo a prošlej asi nebude trvanlivost je do 6.6.2010 takže fakt nevím....
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Remos napsal: | | Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku... | s čím si ho bral? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Remos
|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Remos napsal: | | Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku... | s čím si ho bral? |
S glukopurem
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
Po jaký době se tak zhruba kreatin začne kazit? Četl jsem, že časem začne chytat vzdučnou vlhkost, začne smrdět, a je z toho prakticky jen bílej prášek bez efektu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 11:01 pm Předmět: |
|
|
to same kdyz si koupis protein...proto je lepsi si koupit mensi baleni,aspon co se do kvality tyce.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: út červen 23, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj doporučily by jste mi prosím vás nějaký "dobrý" Kreatin. Co jsem si přečetl tak nejlepší bude monohydrát ale nevím od jakého výrobce atd.
Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Ahoj doporučily by jste mi prosím vás nějaký "dobrý" Kreatin. Co jsem si přečetl tak nejlepší bude monohydrát ale nevím od jakého výrobce atd.
Dik |
treba SMARTLABS Creapure 500g _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 5:01 am Předmět: |
|
|
Tak ten můžu doporučit. Ještě mi půl pixly zbývá a myslím že jsem po dvou týdnech nasál čtyři kila, a síla šla dost slušně nahoru.
Iron.Pumping: u proteinu to imho zase tak neplatí - mám tu už půl roku otevřený dva kýble Smartlabsu a jsou naprosto v pořádku :) Ten kreáč už mi ale přijde malinko jetej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Remos
|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:50 am Předmět: |
|
|
Tak už je kreatin jsem už vysypal do záchodu....Dneska ráno jsem ho dal zas (po 3 dávka) a zase se mi stalo to samé co včera akorát se slabším průběhem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červen 24, 2009 9:04 am Předmět: |
|
|
| Remos napsal: | | Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku... |
Aha, když píšeš, že je to ta stejná pixla, tak to je asi zkaženej, trvanlivost tam sice může být do 2010, ale to je uzavřená pixla, když ji otevřeš zkazí se to rychleji, zejména pokud tam pronikne vlhkost. Výrobci obvykle udávají u sypkých směsí (protein, gainer, kreatin...) 2-4 měsíce po otevření obalu... za sucha teoreticky víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
C51
|
Zaslal: st červen 24, 2009 9:15 am Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Ahoj doporučily by jste mi prosím vás nějaký "dobrý" Kreatin. Co jsem si přečetl tak nejlepší bude monohydrát ale nevím od jakého výrobce atd.
Dik |
Idealne od nejakeho vetsiho vyrobce, kteremu par usetrenych korun nakupem levne suroviny z Ciny (od nekterych producentu z Ciny, abych celou zemi nehazel do jednoho pytle), nestoji za zkazene jmeno a povest. Z ceskych treba Nutrend, Aminostar, ze zahranicnich Weider, (mozna az zbytecne drahy) Champion Nutrition, Twinlab. Naopak bych se vyhybal mensim ceskym "garazovym" firmam (nikoho nejmenuji).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
Ten Creapure je podle mě úplně v pohodě. I ta cena mi přijde dobrá. Ale já k tomu zase přistupuju trochu jinak, kvalita je na prvním místě... Navíc kolik kreatinu si člověk za měsíc koupí? Je to jednorázovej nákup na x týdnů, tak proč řešit jestli je něco o kilo levnější? do DeBilly chodíme skoro každej den a vyhazujeme prachy za absolutní píčoviny a vůbec se nad tím nepozastavíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
| Remos napsal: | | maria napsal: | | Remos napsal: | | Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku... | s čím si ho bral? |
S glukopurem | s čím som myslela, či s džúsom a pod. ak áno s akým ? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
Btw mám kolegu, vyšší, relativn hubenej, žere jako prorvanej, a nemůže skoro přibrat. Na 20000kJ denně udělá tak kilo za měsíc. Snažím se ho přesvědčit, aby tam lupnul kreatin, ale on naprosto zcestně protiargumentuje, že napřed musí tam a tam zvedat tolik a tolik. Má u nich v posilovně nějakýho steroiďáka, kterej je mu bohem, a ten mu řekl něco jako:
"Kreatin si dej ve chvili, kdy citis jistou stagnaci a zaroven uz zvedas v nejakem cviku pres 100 kilo. Narust 5-10 % sily pak poznas velice bezpecne a budes z nejho mit vetsi radost
Nechapu, na co brat kreatin, kdyz ti to prida teba jen 3 kila na cince."
Co mu na to mám říct? Mám se na něj vysrat, ať si to dělá jak chce?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|