KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
nestiik

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beru creatin monohydrate od firmy ATP asi tři týdny a přibral jsem za tu dobu přes 5 kg i síla šla celkem nahoru. Nevím, zda za to může jenom creatin, ale i jsem pravidelně hodně začal jíst, minule jsem jedl sice hodně, ale ne nějak pravidelně, teď mám sestavený jídelníček a kila jdou nahoru a jsem přesvědčený, že i ten creatin celkem pomohl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rapyjer

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:
Beru creatin monohydrate od firmy ATP asi tři týdny a přibral jsem za tu dobu přes 5 kg i síla šla celkem nahoru. Nevím, zda za to může jenom creatin, ale i jsem pravidelně hodně začal jíst, minule jsem jedl sice hodně, ale ne nějak pravidelně, teď mám sestavený jídelníček a kila jdou nahoru a jsem přesvědčený, že i ten creatin celkem pomohl.

nad ATP jsem taky uvažoval, někdo mi tvrdil, že to je to samý jako Weider, akorát mě překvapuje, že je o hodně levnější...
schnitzel

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2010 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rapyjer napsal:
nestiik napsal:

nad ATP jsem taky uvažoval, někdo mi tvrdil, že to je to samý jako Weider, akorát mě překvapuje, že je o hodně levnější...

Mam ho doma, je celkom fajn, spolu s bearom som siel pekne hore jak silovo tak aj objem... ked doberem dalsich 555g tak si kupim nejaky drahsi na provnanie.
napao13

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěl jsem se zeptad u toho cell-tech jsou 2 odměrky jako u protejnu nebo menší? nemužu tu odměrku ve vnitř vůbec najít
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

napao13 napsal:
chtěl jsem se zeptad u toho cell-tech jsou 2 odměrky jako u protejnu nebo menší? nemužu tu odměrku ve vnitř vůbec najít

Zalezi od toho co pise na dne odmerky. Ked tam je napr. 70cc a ty mas proteinovu odmerku tiez 70cc tak je to to iste takze nic ine ti nezostava len hrabat sa v tom
john_rambo

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
napao13 napsal:

Zalezi od toho co pise na dne odmerky. Ked tam je napr. 70cc a ty mas proteinovu odmerku tiez 70cc tak je to to iste takze nic ine ti nezostava len hrabat sa v tom

To vůbec není pravda...např. proteinová odměrka, naplněná po okraj má podle etikety na proteinu 35g tak ano, ale nemůžeš tuto odměrku použít například na jiný protein popř. na jiný suplement, protože gramáž u suplementů se liší tzn. že 35g jednoho proteinu může zabírat daleko menší objem než 35g jiného proteinu. <<<Doufám, že jsem se vyjádřil jasně:)
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

john_rambo napsal:
schnitzel napsal:
napao13 napsal:

To vůbec není pravda...např. proteinová odměrka, naplněná po okraj má podle etikety na proteinu 35g tak ano, ale nemůžeš tuto odměrku použít například na jiný protein popř. na jiný suplement, protože gramáž u suplementů se liší tzn. že 35g jednoho proteinu může zabírat daleko menší objem než 35g jiného proteinu. <<<Doufám, že jsem se vyjádřil jasně:)

OMG. Ked ma proteinova odmerka A dole napisane 70cc a proteinova odmerka B dole napisane 70cc tak aj ked vyzeraju rozne tak je to A=B lebo 70cc = 70cc
Mas jasne ze gramaz sa lisi ale mozno 1 davka proteinu A ma 28g davka proteinu B ma 32g a ajtak maju rovnake odmerky.. (myslim objemovo)
Rock3r

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi mate nekdo zkusenosti s timto kreatinem? Chtel bych ho kostnout na beara kteryho za par tydnu pojedu...tak jen jaky na nej mate reference...

https://obchod.ronnie.cz/s-1224-cell-tech.html
Spazik

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rock3r napsal:
Lidi mate nekdo zkusenosti s timto kreatinem? Chtel bych ho kostnout na beara kteryho za par tydnu pojedu...tak jen jaky na nej mate reference...

Co jsem slyšel tak by měl být v pohodě, i podle složení, takže pokud máš prachy, klidně do tohoto "all-in-one" řešení jdi. A přispěješ Jayovi pár centů na přípravu :-)
Já jako chudý student bych šel asi do obyčejného monohydrátu s glukózou, ale kdybych měl prachy, klidně jdu do toho Celltechu.
Arrival-2012

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Rock3r"]Lidi mate nekdo zkusenosti s timto kreatinem? Chtel bych ho kostnout na beara kteryho za par tydnu pojedu...tak jen jaky na nej mate reference...

Já ho užíval před půl rokem a byl dobrej...v kombinaci s proteinem a gainerem supr věc.
Rock3r

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave ze jsem koukal ze toho jsou dve kila takze by se tim clovek mohl dobre vysypat... ok...dik za info.
ignasov

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rock3r napsal:
Prave ze jsem koukal ze toho jsou dve kila takze by se tim clovek mohl dobre vysypat... ok...dik za info.

pri tychto pripravkoch si daj ale pozor na chut... ja som si kupil od scitecu transx, co myslim ze bude na podobnej baze ako celltech. ten scitech mi stoji doma na skrini, po styroch dnoch som nedokazal vypit davku. tym nedokazal, myslim stav ze si s odstupom troch mesiacov teraz spomeniem na tu chut a pokruti mi pysky... bolo to sladke jak hovno z nutrie
Rock3r

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam rad sladke...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo taky mam rad ted jen tablety a mas toho 2 kila, ale kolik se toho denne bere..vyzeres to tak rychle, ze ani nevis :D
ignasov

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rock3r napsal:
Ja mam rad sladke...

darujem ti moj scitec pod podmienkou, ze ho cely zjes
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: