|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
madball

|
Zaslal: út květen 04, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Nestane se nic. Rychlejší nasycení? Budeš ho užívat 2 měsíce v kuse a trápí tě, jestli plného nasycení dosáhneš o dva dny dřív? Jestli vůbec:-)
A žádná nestabilita ve vodě se nekoná, musím tě zklamat. Možná tak po několika dnech... |
link na nejakej clanek? klidne do PM
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 04, 2010 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | eSko napsal: | | Diesel Vin napsal: | dejme tomu, že se díky insulínu donese skutečně kreatin dřív do svalů. no a co? stane se něco, když se tam dostane o půl hodiny později? určitě kvůli tomu není nutné dráždit víckrát denně slinivku ke zvýšené aktivitě...
při užívání kreatinu není nezbytná nasycovací fáze, prokázalo se, že nedojde k žádnému lepšímu nebo většímu nasycení, než při 5 gramech denně... a kreatin funguje i při nízkosacharidových dietách... |
Stane, protože čím déle ti leží v cévách, ve kterých nebude zvýšené množství inzulinu (rychlejší transport do buněk), tím má větší možnost se přeměnit na neúčinný kreatinin, který jako každý správný metabolit zatíží ledviny a část dávky požitého kreatinu (jak velká už záleží na GI tekutiny) přijde v niveč.
Zmiňoval tu už někdo vůbec důležitost hladiny vápníku a vitamínu E v těle? Protože se mi zdá, že tu mnozí berou slepě kreatin a neví na co si dávat pozor.
Nějdřív si prosím Diesele něco málo nastuduj, než tu začneš rozdávat moudra |
Já už jsem si nastudoval. Kreatin se ve vodě na kreatinin rozpadne z celých DVOU procent po osmi hodinách. Ale předpokládám, že teď začneš kolem sebe kopat, že to tak není a není, že je to sice doloženo vědeckou studií, ale vy jste se ve škole učili něco jiného:-)
Jestli chceš link, napiš mi PM, já bych nerad porušoval pravidla. |
Ale ten, kdo tu zmiňoval, že když nechá namíchaný kreatin ve vodě déle, tak se stává neučinný jsem nebyl já
Mně jde o působení v žaludku a nadále v krvi při bazálním množství inzulinu.
Každopádně mi pošli do PM co mi chceš vlastně říct. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st květen 05, 2010 5:52 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Stane, protože čím déle ti leží v cévách, ve kterých nebude zvýšené množství inzulinu (rychlejší transport do buněk), tím má větší možnost se přeměnit na neúčinný kreatinin, který jako každý správný metabolit zatíží ledviny a část dávky požitého kreatinu (jak velká už záleží na GI tekutiny) přijde v niveč.
|
Reagoval jsem na toto. Nějaký insulín je v těle vždycky. Možná, že kdybys držel hladovku, kreatin by ti škodil, ale pokud se mění na kreatin takovou rychlostí jakou to činí /tzn. prakticky nulovou/, tvoje varování je zcela bezpředmětné.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: st květen 05, 2010 6:07 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Draper napsal: | | hooliganko napsal: | závislost vápníku a vitamínu E ke creatinu by mne taky velmi zajímala , protože o tomhle slyším poprvé , tak ať vím , na co dávat pozor . |
Hlavne si dej pozor na to, at nepropadnes tem ruznym vedeckym studiim :) |
Jo, pak půjdeš do fitka, přeskočí ti, dáš si 8x za sebou veslo a tříhodinovej anaerobní trénink |
tak blbě na tom ještě nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
PUMPING IRON
|
Zaslal: st květen 05, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jak dávkovat kre-alkalyn?
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st květen 05, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 05, 2010 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | eSko napsal: |
|
Reagoval jsem na toto. Nějaký insulín je v těle vždycky. Možná, že kdybys držel hladovku, kreatin by ti škodil, ale pokud se mění na kreatin takovou rychlostí jakou to činí /tzn. prakticky nulovou/, tvoje varování je zcela bezpředmětné. |
Furt čekám na tu PM. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
dřív,když mě tyhle témata zajímaly,tak jsem při procházení studiema taky narazil na fakt,že creatin se intravaskulárně přemění na creatinin za poměrně delší dobu,četl jsem toho dost,ale linky už nemám.
jediný,co jsem v rychlosti vygooglil je tohle
http://pharmrev.aspetjournals.org/content/53/2/161.full
The dietary intake and endogenous production of Cr matches the spontaneous degradation of phosphocreatine (PCr) and Cr to creatinine at a rate of 2.6% and 1.1% per day, respectively _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
ok, ok, uz jsem byl presvedcen, ze kreatin ve vode dokaze vydrzet podstatne dyl, nez jsem si myslel nebo spis nekde cetl...
|
|
| nahoru |
|
 |
bobo23
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
ahoj,chci se zeptat.Jak bych mel davkovat tenhle kreatin.Dle navodu je mi to jasne,ale zase u jinych kreatinu se to lisi,tak jestli striktne dodrzovat dany navod a nebo se ridit klasickym beznym davkovanim a popriklade jaky kreatin je nejlepsi co se tyce nabrani svalove hmoty.
w w w.sportovni-vyziva.net/mvp-nutrition-high-voltage-nitric-energy-820g/d-49/
Dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
bobo23
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po květen 10, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
| bobo23 napsal: | nikdo nic? |
zřejmě každého přinejmenším irituje tvůj hloupý dotaz...
Naposledy upravil jari dne po květen 10, 2010 2:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po květen 10, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
bobo23: 1) co takhle se držet dávkování na obalu...
2) kreatin je prostě kreatin a jeho obecné dávkování je v tomto topicu zmíněto určitě více než 10krát
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po květen 10, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
Jak ti rika Jari a navic poslednich par stran je rozebrany skoro vsecko o kreatinu! On dokonce uplne celej topic 130 stran je o kreatinu ty ignorante pohodlnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po květen 10, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | ty ignorante pohodlnej. |
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|