|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pain2

|
Zaslal: po červenec 25, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak si prvne pores stravu nez zacnes kupovat DOPLNKY , takhle jsou tve tvrzeni zkusenosti a nazory absolutne bezpredmetne |
Já netvrdím, že stála zaprd, jen nebyla úplně ideální... chybělo mi asi denně do sebe narvat 20g bílkovin... a nemyslím si, že by měl u mě lepší účinky krea od extrifitu, kdybych ho začal zase cyklovat po vyřešeném nedostatku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Jaký máte názor na konzumaci kreatinu při aerobce? Podle mě to je zbytečné, ale přece jen se mi zdá, že by mi mohl pomoct k většímu výkonu a vytrvalosti.
Děkuji za každý postřeh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
| DaveX napsal: | Jaký máte názor na konzumaci kreatinu při aerobce? Podle mě to je zbytečné, ale přece jen se mi zdá, že by mi mohl pomoct k většímu výkonu a vytrvalosti.
Děkuji za každý postřeh. |
ako konkretne by ti pomohol k vacsiemu vykonu v aerobke? ked uz,tak nejaky stimulant _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
Kreatin nefunguje ihned po požití, ale postupně, podle toho jak ho přijímáš, nemá tak rychlé účinky jako kofein, má je pomalejší, ale dlouhodobý. Kdežto kofein ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
Petey: Spíš jsem to myslel tak, jak to napsal lookzoR. Spíše dlouhodobější účinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
Dával jsem ti tam příklad jejich účinků, bože. Neříkal že je to to samé. Ach
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
kreatin zvysi zasoby CP v organizme, tzn vydrzis aj pri aerobke dlhsie pracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 5:09 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | DaveX napsal: | Jaký máte názor na konzumaci kreatinu při aerobce? Podle mě to je zbytečné, ale přece jen se mi zdá, že by mi mohl pomoct k většímu výkonu a vytrvalosti.
Děkuji za každý postřeh. |
ako konkretne by ti pomohol k vacsiemu vykonu v aerobke? ked uz,tak nejaky stimulant |
Kreatin jako takoý ti při aerobce moc nepomůže , to bych se spíše zaměřil např. na Inosin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Cau je v pohode po treninku protein+glukopur+ kreatin? Zas sem ted cetl ze se muze mezi sebou protein a kreatin bit.. mam na to kaslat a normalne davat tak jak jsem psal v prvni vete? |
Není důvod proč by se měl kreatin a protein nějakým způsobem negovat, jedině maximum vstřebatelných bílkovin, jinak mě nic nenapadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
je kreatin mono od scitecu original nemecky CREAPURE tm z AlzChemu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
mufsupermuf
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|