|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 11, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
3 a 3 kapsle je v pořádku / ono 10 a 10 by zdravému člověku nic neudělalo ).
pH žaludku je nižší než 2,0. Myslíš si, že glukoza to nějak zásadně ovlivní ?
Krealkalyn je kreatin + soda, kreatin ethyl ester je jinak vázaná molekula creatinu ( prakticky účinkem totožné), stejně jako creatin malát, citrát apod.
Prostě jedinou správnou volbou z kreatinů je monohydrát
O tom, že kreatin je v kyselém roztoku nestabilní panují legendy - bohužel to není pravda. Roztok kreatinu je stabilní jak v kyselém tak alkalickém prostředí a k jeho hydrolýze dochází jen v omezené míře.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 11, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Jedna perlička. Používám v laboratoři kreatin monohydrát jako "zcitlivovač" reakce k průkazu pyrolidonyl aryl amidázy ( zvýší citlvost testu milion krát ). Uchovávám ho ve formě roztoku s pH 3,3 celé dny a funguje...tolik o potřebě jiných forem kreatinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeck
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, zda je pravda, ze CEE forma kreatinu se odbourava v tele jako alkohol ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
toto by si mohol upresnit - co myslis tym odburava ako alkohol? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
No na tohle jsem narazil na strankach jednoho dovozce doplnu, prave jsem to nepochopil, tak se ptam. Ja mel kdysi cee a nebylo to spatne. ted budu zkouset monohydrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Začínám brát monohydrát a stím mám odvěké dilema jestli kafé ano či ne.
Jako člověk těžce pracující jsem zvyklý používat kávu před tréninkem ve větším množství což může být asi čtvertý turek.
Uvítal bych radu zdejších kafařů jak se stím to problémem vyrovnali nebo co za náhradu používají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
Efko
Normalne bych kafe pil i s kreacem, jen proste pij vic vody. Osobne mne nikdy kava ucinky kreatinu nesnizovala. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Ke kreatinu klidně piju během dne kafe - rozdíl nepozoruji (cca 4 kávové lžičky / den)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
zdravim, zkousim kreatin monohydrat od scitecu a bylo mi receno ze prvnich 7 dni v nasycovaci fazi to mam brat +- 5g pred treninkem 5g po treninku a 5g pred spanim.... jak to mam ale brat az 7 dni nasycovacky bude pryc?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Zbavit se návyku na kafe je těžký, ale nahradil jsem ho 3 sáčkama černého čaje za den. Denní dávku kofeinu jsem tím pádem rapidně snížil.
Myslím, že těch cca 150mg kofeinu za den a 4 až 5litrů tekutin se nějak s kreatinem popere.
Naposledy upravil Rostislaw dne pá leden 20, 2012 3:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Zbavit se návyku na kafe je těžký, ale nahradil jsem ho 3 sáčkama černého čaje za den. Denní dávku kofeinu jsem tím pádem rapidně snížil.
Myslím, že těch cca 150g kofeinu za den a 4 až 5litrů tekutin se nějak s kreatinem popere. |
150g kofeinu? Spíš si myslel 15 ne? Ale i tak to už je moc (?)
edit: zřejmě si myslel 150mg, to odpovídá zhruba 2 šálkům kávy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Rostislaw napsal: | Zbavit se návyku na kafe je těžký, ale nahradil jsem ho 3 sáčkama černého čaje za den. Denní dávku kofeinu jsem tím pádem rapidně snížil.
Myslím, že těch cca 150g kofeinu za den a 4 až 5litrů tekutin se nějak s kreatinem popere. |
150g kofeinu? Spíš si myslel 15 ne? Ale i tak to už je moc (?)
edit: zřejmě si myslel 150mg, to odpovídá zhruba 2 šálkům kávy. |
tuším okolo 10g je smrteľná dávka
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|