KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
TheCory

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
TheCory napsal:
DEXCORE napsal:
Já chci dávat před tréninkem assault 1/2 odměrky což je 2,5g creatinu (ano i půl odměrky na mě super funguje, někdy zkusím celou) a po tréninku 5g creatinu do 50g gaineru. To by mohlo mít nějaký smysle ne? :)

Na kreáč od Musclepharm asi kašlu, to je docela drahota, nejspíš půjdu do reflexu creapure. Nebo klidně vzít extrifit? Všude čtu chválu na reflex ale zas všude taky čtu, že na značce vlastně nezáleží když to je pořád jen creapure :)

To vidím poprvé, že člověk volí Reflex jako náhradu k MP
Extrifitu bych se vůbec nebál, ta značka creapure je takový pěkný bonus (sice spíše marketingový).

Tobě zabírá půl odměrky Assaultu? Wow, já musel mít skoro dvě a celkové množství kreatinu závisí i na tvé hmotnosti, ale všeobecně se udává těch 10g (je milion studií, některé píší, že musíš brát alespoň 0,2g/kg tělesné hmotnosti, jinde se píše, že stačí 3g denně...a teď se v tom vyznej)

No pořád je reflex levnější než MP :D nebo jak to myslíš? :)

No nevím jestli je to přesně půlka, možná trošinku víc ale ani 3/4 to nejsou. A funguje to na mě opravdu dost, je to teda můj první pre-workout ale jsem po tom strašně nabitej a trhal bych hlavy :D

Mám 80kg.

Já kupuji věci jak od Reflexu, tak od MP, nikdy jsem s ničím od nich neměl problém. Jen mám reflex v hierarchii trochu výše (jen někdy ta chuť )
S tím kreatinem bych řekl, že u všech výrobců, kteří používají tu značku creapure, to bude takřka totožné, takže bych také volil dle ceny.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, uvažuju, že do nadcházejícího objemu vyzkouším kreatin. Vyhlídl jsem si https://obchod.ronnie.cz/s-741-creatin-micro-akce-1-1-1.html . Nejdřív se prodával samostatně, pak jako doublepack za hodně výhodnou cenu a teď je ta cena v rámci týdenní akce ještě o třetinu nižší. Nevíte někdo proč?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože ATP? Ne, nevím, ale asi to nebude super značka, pokud ano, tak se omlouvám. Co zkusit něco "známějšího"?
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už kreatin zkoušel dvakrát, ani jednou jsem nepocítil rozdíl. Teď jsem na to chtěl jít jinak a upřednostnit kvantitu nad kvalitou. + teda to brát zároveň s beta-alaninem a třeba amylopektinem.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě přijde, že mi spíše zašlapal silově. jednu dobu jsem si koupil 1kg + beta alanin, benchoval 2x týdně a celkem jsem silově šel nahoru. Tušim, že z 3x80kg jsem se dostal na 1x100kg, to samozřejmě, ale nebylo jenom kreatinem, ale že jsem jel 2x týdně ten bench a čtyř až šestkové sérky (myslím op.)

Kreoš jsem dával tuším 15g/denně celou dobu, beta-alanin nevím, ale tam bylo snad 1,5g 3x denně, ale občas mi ujela ruka a jelikož jsem to házel rovnou do vody, tak jsem měl někdy z 1,5g třeba 5g.

EDIT: k té kvalitě těžko říct, mě nejvíc našlapal asi ten obyč. od jedné brněnské firmy co prodává neochucené věci s tím beta-alaninem. Dále jsem měl reflex, universal a ještě nějaké, reflex mi přišel zbytečný (rozdíl v ceně, ale výsledku jsem ho pocítil nejméně)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to vyzkouším, co se může stát, žejo
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta jedna brněnská firma má kilo kreatinu za cenu, co jinde stojí asi 300 g, tak si řikám, jestli ten cenový rozdíl je fakt jenom kvůli značce.
Machy10

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, někde jsem se dočetl, že creatin je ideální dávkovat spolu s nějakým gainerem a ještě i s glutaminem. Je ten glutamin důležitý, nebo bude stačit dávkovat spolu s gainerem, konkrétně s Beefmass od Extrifitu?
burnthemall

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravíčko, přejdu rovnou k věci.

1) Před nasazením čistého kreatinu je třeba na měsíc vysadit veškeré přípravky obsahující kreatin - sem teda četl. To jako mám aj maso vysadit neboco? Mám gainer od Weidera a v něm je 3g kreatinu na 100g, beru ho 3x týdně po trenálu 100g - musím jej vysadit?

2) Citace: "Jednu dávku rozmiešať v 340-500 ml vody, čo zaručí lepšie rozpustenie. Počas prvých 5-7 dní užívať 3-6 dávok denne v závislosti od telesnej hmotnosti (70kg - 3 dávky, do 80kg - 4 dávky, do 90kg - 5 dávok, nad 90kg - 6 dávok denne). Následne stačí užívať 1-2 dávky denne. Kreatín užívajte s jednoduchými sacharidmi (glukóza - 35g), najlepšie nalačno a-alebo po tréningu. Po 6-8 týždňoch užívania si vynechajte kreatín na 6 týždňov." - je rozumné řídit se tímhle dávkováním? Pokud ne, které je to správné, všude se píše něco jiného.

3) Dá se kreatin jíst i po ránu hned po probuzení jakože suchý, bez těch sachrů, popř. když jím budu zapíjet vločky, bere se to jako braní "kreatinu se sacharidy"? Řekl bych, že jo.

Díky moc za odpovědi, prosím spíš odbornější lidi se zkušenostma.. díky moc. :)
Torry

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:
Zdravíčko, přejdu rovnou k věci.

1) Před nasazením čistého kreatinu je třeba na měsíc vysadit veškeré přípravky obsahující kreatin - sem teda četl. To jako mám aj maso vysadit neboco? Mám gainer od Weidera a v něm je 3g kreatinu na 100g, beru ho 3x týdně po trenálu 100g - musím jej vysadit?

2) Citace: "Jednu dávku rozmiešať v 340-500 ml vody, čo zaručí lepšie rozpustenie. Počas prvých 5-7 dní užívať 3-6 dávok denne v závislosti od telesnej hmotnosti (70kg - 3 dávky, do 80kg - 4 dávky, do 90kg - 5 dávok, nad 90kg - 6 dávok denne). Následne stačí užívať 1-2 dávky denne. Kreatín užívajte s jednoduchými sacharidmi (glukóza - 35g), najlepšie nalačno a-alebo po tréningu. Po 6-8 týždňoch užívania si vynechajte kreatín na 6 týždňov." - je rozumné řídit se tímhle dávkováním? Pokud ne, které je to správné, všude se píše něco jiného.

3) Dá se kreatin jíst i po ránu hned po probuzení jakože suchý, bez těch sachrů, popř. když jím budu zapíjet vločky, bere se to jako braní "kreatinu se sacharidy"? Řekl bych, že jo.

Díky moc za odpovědi, prosím spíš odbornější lidi se zkušenostma.. díky moc. :)

Sice tu nemám žádný příspěvky, ale zkusím ti odpovědět tak, jak jsem bral kreatin já :)

1) Já sem neměl před kreatinem gainer s kreatinem, tak nevím, ale dočetl jsem se, že když ho bereš pořád (necykluješ) postupně se jeho účinky snižují a musíš nějaký čas vynechat suplementy, které ho obsahují, abys pak mohl brát pořádně a nabrat více. (Je efektivnější jet kreatinový cykly)

2) Bral sem 5 dní nasycovací fázi 4x5g a potom asi 6 týdnů fázi udržovací 2x2,5g (před a po tréninku)

3) Kreatin musíš hlavně hodně zapít, uvádí se kolem 0,5l a celkově musíš více pít ...
Je doporučený brát s rychlýma sachrama, ale už sem četl i pár diskuzí, kde tvrdili, že je lepší brát s jedlou sodou, s mlíkem atd.

Nicméně bral sem se sacharidama a za cyklus sem +5kg (což je při mých - teď 63kg - úspěch) :)
burnthemall

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udržovačka 5g denně? To se mi zdá divný, ale díky za vyjádření. :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dával kreoš při nějaké nějaké tréninku, dle % atd. Prostě nějaká rutina typu bear. A dával jsem asi 15g denně, celou dobu.

Jinak pokud se nepletu, tak kreatin je i například v hovězím mase, sice nevím kolik, ale určitě kvůli nasazení kreatinu někdo nepřestane jíst hovězí maso.
Torry

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:
Udržovačka 5g denně? To se mi zdá divný, ale díky za vyjádření. :)

Četl sem články, že stačí ještě míň, ale jel sem podle návodu od Reflexu, navíc na těch 60kg mi to připadalo akorát :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Já dával kreoš při nějaké nějaké tréninku, dle % atd. Prostě nějaká rutina typu bear. A dával jsem asi 15g denně, celou dobu.

Jinak pokud se nepletu, tak kreatin je i například v hovězím mase, sice nevím kolik, ale určitě kvůli nasazení kreatinu někdo nepřestane jíst hovězí maso.
Prý 5 g v kile masa.
Pato11

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 5:49 pm    Předmět: Kreatín monohydrát Odpovědět s citátem

Chcem kúpiť svoj prvý kreatín, ide o monohydrát. Chcem sa spýtať na dávkovanie. Treba tú nasycovaciu fázu či nie? Lebo niekde píšu, že áno inde nie. A koľko gramov na deň v ten nasycovací týždeň? A potom ďalej už len 5 gramy na deň, a chcel by som ich dávať pred tréningom ale som čítal že creatín sa má piť s nejakými rýchlymi cukrami čiže napr. s dextrózou a tá pred tréningom asi nebude dobrá. Tak čo potom? s čím to vypiť? Alebo keby som to pil po tréningu tak to môžem zamiešať tak že dám spolu protein, creatin a dextrózu?
Ďakujem za odpovede :)
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 197, 198, 199 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: