|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 7:48 am Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: |
Nabral si svaly, super, ale dlhodobo si ich iba cvicenim neudrzis. |
Prosím už ne ...Pochop že většina z nás tu chodí pravidelně do posilovny a tak nějak dodržuje jídelníček - tím se udrží svaly
To je darda, jak kluk, co ani nechodí do fitka bere rok v kuse kreatin
A pak o něm mluví, jak kdyby to byl oxymetholon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mava
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 7:52 am Předmět: |
|
|
Mám skoro dva roky starý Creatin monohydrate, který jsem si kdysi koupil a pak ho stejně vlastně neužíval, včera jsem si řekl, že to přeci jenom zkusím a dal si první dávku, vrchovatou čajovou lžičku do 2 deci vody cca 30-60 min. pře výkonem (žádnou změnu jsem ale nepozoroval!). Z krabičky asi vypařil datum doby spotřeby, tak se trochu bojím jestli se z toho nebezpečně vypadajícího bílého prášku neotrávím. Otrávím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
| mava napsal: | | Mám skoro dva roky starý Creatin monohydrate, který jsem si kdysi koupil a pak ho stejně vlastně neužíval, včera jsem si řekl, že to přeci jenom zkusím a dal si první dávku, vrchovatou čajovou lžičku do 2 deci vody cca 30-60 min. pře výkonem (žádnou změnu jsem ale nepozoroval!). Z krabičky asi vypařil datum doby spotřeby, tak se trochu bojím jestli se z toho nebezpečně vypadajícího bílého prášku neotrávím. Otrávím? |
Myslíš to vážně??? Ne asi se z něj neotrávíš, ale myslím že ti to zabere asi jako mouka....
|
|
| nahoru |
|
 |
mava
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:04 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | Myslíš to vážně??? Ne asi se z něj neotrávíš, ale myslím že ti to zabere asi jako mouka.... |
Trochu jsem to nadsadil... když jsem tento kreatin užíval úplně poprvé, tak to jsem sám koukal na tu akceleraci - jako přikovaný do sedadla, podruhé, a před těmi cca dvěma lety nic (včera taky ne ;-))) ), nevím co si o tom myslet, žeby opravdu asi ta prošlá záruka
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:08 am Předmět: |
|
|
| mava napsal: | | Kiwara napsal: | Myslíš to vážně??? Ne asi se z něj neotrávíš, ale myslím že ti to zabere asi jako mouka.... |
Trochu jsem to nadsadil... když jsem tento kreatin užíval úplně poprvé, tak to jsem sám koukal na tu akceleraci - jako přikovaný do sedadla, podruhé, a před těmi cca dvěma lety nic (včera taky ne ;-))) ), nevím co si o tom myslet, žeby opravdu asi ta prošlá záruka |
Jako nepotvrdím ti to na 100%, jelikož nevím co se s tím creatinem v té bedýnce děje, ale řekl bych že když ti něco nezabírá a je to 2 roky staré, tak bych si koupil nový.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:09 am Předmět: |
|
|
| mava napsal: | | Kiwara napsal: | Myslíš to vážně??? Ne asi se z něj neotrávíš, ale myslím že ti to zabere asi jako mouka.... |
Trochu jsem to nadsadil... když jsem tento kreatin užíval úplně poprvé, tak to jsem sám koukal na tu akceleraci - jako přikovaný do sedadla, podruhé, a před těmi cca dvěma lety nic (včera taky ne ;-))) ), nevím co si o tom myslet, žeby opravdu asi ta prošlá záruka |
ehm... ty jsi cekal ze po jedny lzicce budes najednou ohybat osy neboco?
proboha lidi trochu soudnosti, premyslejte nez neco napisete _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:11 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mava napsal: | | Kiwara napsal: | Myslíš to vážně??? Ne asi se z něj neotrávíš, ale myslím že ti to zabere asi jako mouka.... |
proboha lidi trochu soudnosti, premyslejte nez neco napisete |
Jop přehlídl jsem v tom slovíčko včera.... Ale kreatin by se měl po 7-14 dnech projevit, tak to zatím zkus dávat. A pokud nic tak víš jak
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:25 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | erik1 napsal: |
Nabral si svaly, super, ale dlhodobo si ich iba cvicenim neudrzis. |
Prosím už ne ...Pochop že většina z nás tu chodí pravidelně do posilovny a tak nějak dodržuje jídelníček - tím se udrží svaly
To je darda, jak kluk, co ani nechodí do fitka bere rok v kuse kreatin
A pak o něm mluví, jak kdyby to byl oxymetholon |
a zde důkaz
| erik1 napsal: |
zavisi od toho ake mnozstvo sacharidov si das na ten ktory den, ale celkovo som mal pri cviceni pocit akoby som v diete vobec nebol. Aj cez den som necitil take to typicke ochabnutie svalstva.
Trenoval som systemom 1hodina vonku na bicykli a asi 1/2hodka
brusaky+jednorucka na bicak+kluky. Davkoval som 10tabliet v priebehu dna+ 10 pri cviceni. Na nejaky narast objemu to asi fakt nie je, ale proti katabolizmu podla mna aj celkom hej.. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:43 am Předmět: |
|
|
Z eshopu :
zvyšuje výkon, sílu a výbušnost
stimuluje nárůst svalové hmoty
urychluje regeneraci po výkonu
vykon :
1hodina vonku na bicykli a asi 1/2hodka
brusaky+jednorucka na bicak+kluky
s takym ,,treningom" sa musim spytat - co si cakal?? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mava
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:00 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
proboha lidi trochu soudnosti, premyslejte nez neco napisete |
Jop přehlídl jsem v tom slovíčko včera.... Ale kreatin by se měl po 7-14 dnech projevit, tak to zatím zkus dávat. A pokud nic tak víš jak |
... jo, myslel jsem, že je to jako s tím kokainem (mj. začíná taky na k), prostě natáhnu dávku a jsem king. Proč jsem tam asi dal toho smailíka? ;-))) Pokud si ale pamatuji dobře na to poprvé, tak to tak skoro opravdu nějak bylo.
OK, budu to zkoušet min. těch 7-14 dnů, po sedmi dnech to třeba ještě zvýším z jedné dávky na 3x denně, možná se něco stane.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
mava
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:11 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | proboha... monohydrát první tejden 4x denně 5g (vrchovatá čajová).... |
https://obchod.ronnie.cz/s-9-creatin-monohydrate.html
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:
základní dávka je 5 g (1 vrchovatě naplněná čajová lžička). Podává se 30-60 minut před výkonem. Rekreační sportovci 5 g denně , výkonnější sportovci 2 až 3x 5 g denně v závislosti na délce výkonu a dané situaci. Dávku rozmíchejte ve 2 dcl ovocné šťávy.
o dávkování v prvním, druhém nebo jiném týdnu tam nic nepíšou...
chtěl jsem pozvolnější náběh, žebych to od zítřka rovnou zvýšil na 3x ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
| mava napsal: | | Kiwara napsal: | proboha... monohydrát první tejden 4x denně 5g (vrchovatá čajová).... |
https://obchod.ronnie.cz/s-9-creatin-monohydrate.html
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:
základní dávka je 5 g (1 vrchovatě naplněná čajová lžička). Podává se 30-60 minut před výkonem. Rekreační sportovci 5 g denně , výkonnější sportovci 2 až 3x 5 g denně v závislosti na délce výkonu a dané situaci. Dávku rozmíchejte ve 2 dcl ovocné šťávy.
o dávkování v prvním, druhém nebo jiném týdnu tam nic nepíšou...
chtěl jsem pozvolnější náběh, žebych to od zítřka rovnou zvýšil na 3x ;-) |
První tejden 4x vrchovatá, pak dva tejdny 4x zarovnaná, a nakonec 2x zarovnaná tejden nebo dva a pauza
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
víš něco o nasycovací fázi a tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
mava
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | víš něco o nasycovací fázi a tak? |
no, jen, že jsou dva přístupy, jeden tento a druhý pořád jen tu jednu lžičku, oba se steným výsledkem...
co ta kombinace s Glukopurem (hroznovým cukrem)?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|