|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Mrmza napsal: | | Freimen napsal: | | měl pruhovanou i prdel??? |
Pruhovanou prdel jsem měl mockrát, ale už je to dlouho... to jsem byl ještě malej kluk. Bral jsem na to tehdy vařeku od matky. Šlapalo to moc dobře.
Praxe s kreatinem a dietou s mléčnými výrobky je asi taková, že jsem z Vánočních 102kg potáhl XXXkg a pak navážil na jedné "bezvýznamné" pohárovce (sory Stehno) 87kg a potáhl tam také XXXkg. Takže jsou to moc špatné zkušenosti. Už to slibuju nikdy neudělám.
| Freimen napsal: | | krealkatech - zaznamenal nejlepší zlepšení, jak co se týče hmoty, tak i vah? |
JJ musel ti šlapat..ono ten monohydrát bude totiž nějak fungovat se sodou, cukrem i samotnej |
1. potáhl??? To si děláš srandu, ne??? Děláš úplně jiný sport než já, tak pokud ti to ve tvé přípravě funguje, tak to dělej, proboha ...Jen tvrdím, že v kulturistické předsoutěžní dietě to nemá co dělat a mám to ozkoušené jak na sobě, tak na generacích závodníků? Co chceš řešit? Radit mi, jak se připravit na kult. závody???
2. jj, s tou sodou ale funguje daleko lépe a stačí 2kapsle 30min před tréninkem narozdíl od monohydrátu, který takový účinek nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
ale uznávám, že se mnou mluvíš slušně a jsi asi o hodně starší, tak budu respektovat tvůj názor (i když s ním nesouhlasím) a ty můj ( i když s ním nesouhlasíš)....
Až budu na závodech nachystaný špatně, nebo někoho špatně nachystám, budu za radu od staršího vděčný, ale v kult. jsem závodil 5 let a pár kamarádům s přípravou pomohl, tak mám ozkoušené svůj bezmléčný  přístup...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Freimene, tu diskusi o mlecnych vyrobcich v diete si pamatuju docela dobre ale mam takovy pocit ze o priprave na zavody tam nic nebylo, nech zavody zavodnikum, obavam se ale ze zavody plnych 99% lidi nezajimaji a diety drzi ze zcela nezavodnich duvodu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: po září 03, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
Každopádně teď prubnu před ligou megadávky extra nóbl Smartlabsovýho klasickýho kreatinu a běda, jak nedřepnu víc jak Kulsud..
Naposledy upravil Lifter750 dne po září 03, 2007 2:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Freimene, tu diskusi o mlecnych vyrobcich v diete si pamatuju docela dobre ale mam takovy pocit ze o priprave na zavody tam nic nebylo, nech zavody zavodnikum, obavam se ale ze zavody plnych 99% lidi nezajimaji a diety drzi ze zcela nezavodnich duvodu |
i ty Brute?
Hádka byla o tom, že se to nehodí do kulturistické předsoutěžní diety, babovka ještě argumentoval Vrábelem a ještě někým (závodníkem)...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
i ty Brute?
Hádka byla o tom, že se to nehodí do kulturistické předsoutěžní diety, babovka ještě argumentoval Vrábelem a ještě někým (závodníkem)... |
i ja
asi myslime kazdy jinou diskusi, tu na kterou si vzpominam ja zacal tazatel ktery zcela jiste nechtel zavodit, takovych je ovsem vetsina, chapu tvuj zapal pro kulturisticke zavodeni ovsem musis pochopit ze to je pro vetsinu dietujicich lidi naprosto irelevantni... 99% lidi dieti s tim ze chteji zredukovat prebytecny tuk, ne s tim ze chteji stat na podiu s 5% telesneho tuku... ale jsem OT
abych ot nebyl tak musim konstatovat ze monohydrat mi pri davkovani 20g denne slapal fantasticky a poznal jsem ho po par dnech, krealkalyn fungoval taky ale ne tak dobre, mozna ze kdybych tech tablet do sebe hazel 10 denne tak docilim podobneho vysledku, jsem teda fanda monohydratu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 2:23 pm Předmět: |
|
|
to je úplně u prdele, teď se bavíme o tom, jestli se kreatin rozpadne ve vodě na kreatinin - a za jak dlouho... a možná že tomu nevěříš ( i já jsem překvapený) ale ve vodním roztoku zůstane stabilní po mnoho hodin - a to dokazuje ta studie - a klidně si tomu nevěř, je to exaktní studie nějaké americké univerzity, prostě vzali vodu, nalili do ni kreatin, změřili to za pár hodin a kreatininu tam byly max 2 procenta.
Je to tak těžké pochopit? _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | to je úplně u prdele, teď se bavíme o tom, jestli se kreatin rozpadne ve vodě na kreatinin - a za jak dlouho... a možná že tomu nevěříš ( i já jsem překvapený) ale ve vodním roztoku zůstane stabilní po mnoho hodin - a to dokazuje ta studie - a klidně si tomu nevěř, je to exaktní studie nějaké americké univerzity, prostě vzali vodu, nalili do ni kreatin, změřili to za pár hodin a kreatininu tam byly max 2 procenta.
Je to tak těžké pochopit? |
je těžké uvěřit
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | babovka napsal: | to je úplně u prdele, teď se bavíme o tom, jestli se kreatin rozpadne ve vodě na kreatinin - a za jak dlouho... a možná že tomu nevěříš ( i já jsem překvapený) ale ve vodním roztoku zůstane stabilní po mnoho hodin - a to dokazuje ta studie - a klidně si tomu nevěř, je to exaktní studie nějaké americké univerzity, prostě vzali vodu, nalili do ni kreatin, změřili to za pár hodin a kreatininu tam byly max 2 procenta.
je těžké uvěřit |
tož a co? _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
nepamatuji se, že bych někdy z nějaké diskuse utekl, ale v 7:30 mám ráno poslední zkoušku, tak mě omluvte, hned v týdnu prostuduju ty odkazy a rád se nechám od starších poučit...
to cizo : to je jasná věc, já myslel tu diskusi, kde se argumentovalo některými závodníky, kteří to dělají...
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
ježíšmarjá tak to někteří závodníci dělají, každý má jiný metabolismus a každý si může dovolit něco jiného endomorf si to dovolit nemůže, ektomorf jako ty klidně... _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | | babovka napsal: | to je úplně u prdele, teď se bavíme o tom, jestli se kreatin rozpadne ve vodě na kreatinin - a za jak dlouho... a možná že tomu nevěříš ( i já jsem překvapený) ale ve vodním roztoku zůstane stabilní po mnoho hodin - a to dokazuje ta studie - a klidně si tomu nevěř, je to exaktní studie nějaké americké univerzity, prostě vzali vodu, nalili do ni kreatin, změřili to za pár hodin a kreatininu tam byly max 2 procenta.
je těžké uvěřit |
tož a co? |
tož ty studie id vás si prostuduju a udělám si vlastní názor, to teď asi nevyřešíme...
Jinak bych čekal přesně opačný postoj - že já, mladý študák, tu budu šermovat se studiemi a grafy a vy, zkušení kozáci, tu budete argumentovat svými zkušenostmi...
Nevím, jaká informace je cennější - získaná grafem z jedné studie univerzity v US a nebo empriricky prověřený fakt???
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
jsem překvapený, že mi chcete namluvit, že to, co je psané černé na bílém je svaté, čekal bych, že vás zkušenost naučila, že je lepší věřit, tomu, co jste si sami vyzkoušeli, než tomu, co někdo někde napsal...
O tom celém je tahle debata...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 03, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | jsem překvapený, že mi chcete namluvit, že to, co je psané černé na bílém je svaté, čekal bych, že vás zkušenost naučila, že je lepší věřit, tomu, co jste si sami vyzkoušeli, než tomu, co někdo někde napsal...
O tom celém je tahle debata... |
otazka ale je kolik lidi co potvrdi ze jim nejakej XYZ-kretin slapal lip nez monohydrat najdes... treba ja tohle rict nemuzu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po září 03, 2007 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|