superserie: tlaky na MP pred hlavu + pritahy VC k brade
95kg x 5
100kg x 5
70kg x 10 + 40kg x 12
70kg x 10 + 40kg x 12
70kg x 10 + 40kg x 12
70kg x 10 + 40kg x 12
(70kg x 10 + 60kg x 7 + 50kg x 10) + (40kg x 12 + 30kg x 15 + 20kg x 15)
-mno takze strucne receno, tlakova sila odesla nekam hodne daleko, jeste pred 3 tydny bych 100ku dal minimalne 8x, dneska prvni serie tezka jak barak a to jsem jeste s hruzou zjistil, ze tam mam o 5kg mene nez jsem si myslel, tak jsem tam tech 5 kilo pridal a to uz bylo tak na krev, ze jsem u toho napumpoval i stehna , jak jsem tlacil, abych to nahoru nejak dotlacil, takze samozrejme totalne nasranej jsem premyslel, co ted. Byly 2 moznosti, bud se na to vykaslat a jit domu a nebo uplne prekopat system treninku, ubrat vahy, zrychlit tempo, nasadit superserky a shazovacky a celkove tak zvysit intenzitu. Prvni moznost by byla hodne srabska , takze nezbylo nic jineho nez z kazde strany sundat 15kg kotouc na trapnych 70kg :D , nalozit si vedle ve stojanu 40kg na pritahy k brade , pomodlit se :D a hura do toho. 5 serii od kazdeho cviku v SS odjeto, prvni 2 serky tlaku docela easy, 3. uz tak akorat, 4. na krev a pred posledni jsem dal o neco delsi pauzu, abych to 10x dal. Jako docela masakr a v tech superseriich sila odchazi fakt hodne rychle
superserie: upazovani s JR v predklonu + facepulls (nasiroko)
12,5kg x 20 + 40kg x 20
15kg x 17 + 45kg x 20
15kg x 17 + 45kg x 20
15kg x 17 + 50kg x 20
(17,5kg x 15 + 10kg x 15 + 5kg x 20) + (55kg x 20 + 40kg x 20 + 30kg x 20)
-tak dalsi cviv v superserii v planu nebyl, ALE kdyz uz jsem to tak pekne rozjel a ten trenink mel byt jiny nez ty moje bezne, tak jsem se hecl a narval tam 2 cviky na zadky ramen. Po upazovani jsem mel vzdy tendenci sednout si (nebo se spis sborit) na lavicku, ale neudelal jsem to a honem "bezel" pres pul posilovny na kladku a dorazil to facepulls-em, zadni delty kasa, tepovka tak 800 za minutu , ale zadny valeni se a jelo se dal.
superserie: tlaky na MP za hlavu + upazovani s JR
60kg x 10 + 10kg x 15
60kg x 10 + 10kg x 15
60kg x 10 + 10kg x 15
60kg x 10 + 10kg x 15
60kg x 11 + 10kg x 16
60kg x 10 + 10kg x 15
-prvni 3 serie tlaku lehke, ale vedel jsem , ze mam setrit sily, protoze SS jsou sakra zradny. Na upazovani jsem vahal mezi 12,5kama a 10kama, ale tenhle cvik mam tendenci hodne prasit, natoz v SS, takze jsem vzal 10ky a dobre udelal. Prvni 3 serie upazovani jsem jel v sede, ale to byl docela hybrid, takze dalsi 3 ve stoje, coz uz bylo lepsi. Tlaky uz od 4. serie radne tezkly a tech 10op bylo na doraz
shazovaci serie: predpazovani s kotoucem
20kg x 20 + 10kg x 20
20kg x 20 + 15kg x 20 + 10kg x 20
-a na zaver treninku ramen jeste nejaka chutovka shazovacka na predpazovani. Prvni serii jsem jel 20 a 10kg, ale shodit jen jednou je docela trapny, takze jsem od 2. vzal i 15ky. Tohle dojet byla uz jen otazka vule, ramena uz byly tak v prd*eli, ze jsem jejich bolest ani nevnimal , takze jen mechanicky zvedat a pocitat.Kdybych byl kardiak, tak uz se asi chladim nekde v marnici v mrazaku :D
TIME: 1hodina 5 minut (celkem 56 serii kdyz pocitam i shazovacky)
superserie: pritahy kolen v sede v zaklonu + mohamedany ve stoje
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20
20 + 50kg x 20 + 40kg x 25 + 30kg x 30
-na trapezy se mi nechtelo takze jeste bricho a jak jinak nez do seperserie, mozana tam bylo jeste o jednu SS vic, ale to je fuk.
TIME: 1h 29 minut
VAHA: 118,3kg
-Citim, ze mam ramena prepaleny, spatne regeneruji, spadla z nich hmota a to byla asi moje nejlepsi partie. S tim odesla i sila a to docela dost, takze jsem to dnes pojal trochu jinak. Krasna zmena a myslim, ze vubec neni na skodu takove treninku obcas zarazovat jen doufam, ze se sila brzy vrati zpatky
edit: jo a po ceste do fitka jsem potkal po dlouhe dobe vyhublyho Black Dragona :) s pritelkyni a Hami, coz me docela potesilo
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
bože ja se fakt bavim tvými pocity a komenty z treninku jsi zvííířéé :D :D ta shazovačka s kotoučem musela bejt smrt!!! :D :D
zkus se jeden den sebrat a zajit do wellnesska, nějaká sauna pěkně, výřivka, bazén, pohodička a uvidíš, že by to byl pro tělo ráj, regenerace o bžilion % lepší a stejně tak stresy by odešly :))
edit.: doporučila bych i masáž, ale promítl se mi obrázek chudinky masérky s oběma tlapkama zlomenejma o Tebe :D :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Nesmej se Za to, jak ted moje ramena breci muzes jen a jen ty. Kdybys cvicila normalne a byla normalni :D , tak me takovy hovadiny nenapadaji a kdyz jsem citil, ze to dnes bude stat za prd a neni sila, tak bych sel domu :D
wojtkingson: :D no to jo :D ale leda tak aby mne dala poradnou ranu do hlavy a treba by se mne konecne rozsvitilo :)))
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nesmej se Za to, jak ted moje ramena breci muzes jen a jen ty. Kdybys cvicila normalne a byla normalni :D , tak me takovy hovadiny nenapadaji a kdyz jsem citil, ze to dnes bude stat za prd a neni sila, tak bych sel domu :D
Já neumim bejt normální :D zkoušela jsem to...nejhorších 5 minut myho života A budu za to moct, až potrenujeme spolu... :D jinak za to nenesu odpovědnost. Ale fakt klobouk dolu, hlavně i za dobu ve který jsi ten trenink stihl, šílený.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zlatka má po prasečáku jediný myšlenky na to, jak se při předklonu neobrátit naruby :D a co nejmín se pohybovat, jelikož to bolí :D
celni drep na MP
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10 ( )
90kg x 10
100kg x 8
70kg x 15
-od minule jsem pridal 20kg, coz jsem sice nechtel, ale bylo to fakt lehky a koleno, i kdyz pevne zabandazovany, se taky tvarili ze by to slo. Posledni tezkou serii jsem dal 100kg, sice jsem myslel, ze dam 10, coz bych silove dal, ale u 8. opavkoani uz mne nejaky vnitrni hlas rekl, ze staci, tak radeji budem poslouchat, preci jen je to prvni trenink nohou po ctvrt roce. Jinak ale vyborny krome do krve sedrenych ramen.. Mel jsem sice myslenky, ze to zkusim s volnou vahou, kde bych samozrejme asi musel dost ubrat , ale bylo tam moc lidi v prostoru stojanu a jak se znam, tak bych urcite nervil, tak priste. Jednu serii jsem natocil, tocil jsem i tu 100ku, ale jsem tam mimo zaber. Hloubka je takova, co mne dovoli nikoliv kolena, ale hamstringy, ktere mam od zraneni kolene mnohem vic rozvinutejsi nez kvadricepsy a niz me to nepusti. Jeste koukam, ze bych mohl mit chodidla trochu vic vepredu, at mne nejdou kolena pres spicky
mrtvy tah s JR s nampnutyma nohama
40kg + 40kg x 10
40kg + 40kg x 10
40kg + 40kg x 10
40kg + 40kg x 10
40kg + 40kg x 10
-tohle byl fakt hnus, tezko jsem ty serie rozdychval a pekne me to odpalilo CNS, mnohem horsi nez drepy
horizontalni legpress
105kg x 20
135kg x 20
135kg x 20
142,5kg x 20
150kg x 20
150kg x 20
150kg x 20
165kg x 20 -sice bych radeji klasicky legpress nez tenhle rozvrzanej paskvil , ale sedlo to pekne. Posledni serie uz ale se znacnym zapojenim sily vule.
vypony na legpressu
120kg x 20
120kg x 20
120kg x 20
120kg x 20
120kg x 20
120kg x 20
120kg x 20
120kg x 20
-nemam tuseni, co jsem to cvicil, ale lejtka to urcite nebyly. Tak priste no...
zakopavani
30kg x 15
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10 + 25kg x 8 + 20kg x 8 + 15kg x 12
30kg x 11
superserie: addukce + abdukce
50kg x 20 + 50kg x 15
60kg x 25 + 40kg x 21
65kg x 25 + 40kg x 20
65kg x 27 + 40kg x 22
65kg x 32 + 40kg x 25
65kg x 37 + 40kg x 25
65kg x 42 + 40kg x 28
-poprve v zivote na gynekologickych kreslech a musim rict, ze to vubec neni spatne, hlavne addukce (roznozovani , doufam, ze to nepletu), krasne to bralo vnejsi stranu stehen a mozna by mi to mohlo pomoct u te zranene nohy, kde mi tahle cast dost vyrazne chybi.
TIME: 1h 44 minut (hroznej cas, ale omlouva me to, ze jsem prvni polovinu trochu vic kecal nez je u me bezne a druhou polovinu jsem umiral, protoze na to v te prvni nebyl z vyse uvedeneho duvodu cas :D :D )
VAHA: 119,3kg
-po 3 mesicich trenink nohou a uz mi to fakt chybelo. Sice nemuzu a asi nikdy nebudu moc jit do toho tvrde a na krev, protoze porad je tam znacne omezeni a strach a rozhodne to neni jen v me hlave, ale jsem rad, ze uz je zase muzu alespon nejak cvicit. Ted hlavne HTnP
-trenink to byl vyborny, i kdyz neskutecne likvidacni oproti jinym, lilo ze me uplne brutalne, 3 rucniky na zdimani, vsude okolo me kapky potu, ale sere pes, co slo tak jsem si utrel :D -Kdyz jsem myslel, ze nejhorsi mam za sebou , tak jsem jeste netusil, jaky peklo bude ta asi 500m cesta domu. Nohy vubec nesly, vypadal jsem jak postizenej a jeste k tomu jsem si musel i pomahat rukama a trochu je posunovat :D , jinak bych byl jeste ted nekde na pul cesty domu :D
-jedna slecna v posilovne me dneska premluvila, abych s ni sel na nejakou hatha yogu, ja trupka jsem prikyvl a ted nevim, jak se z toho vykroutit. Radej ani nebudu googlit, co to je, jen doufam, ze neco setrnyho
Naposledy upravil Draper dne ne březen 22, 2015 7:39 pm, celkově upraveno 2 krát
ty se nechas zvat od slecen a jeste to sem pises?
jak jsi mi to mohl udelat?
Chce jit misto me? To bys jeste do dovoleny stihl. Pak ju ale zase vrat
A priprav si odpoved na otazku, jak zhubnout prdel, coz ale nebude tezke, protoze ona fakt zadnou nema, jen bude asi tezsi ju o tom presvecit, protoze jsem ji to rikal porad dokola a stejne vubec neposlouchala
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru