Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:
ty se nechas zvat od slecen a jeste to sem pises?
jak jsi mi to mohl udelat?

Chce jit misto me? To bys jeste do dovoleny stihl. Pak ju ale zase vrat
A priprav si odpoved na otazku, jak zhubnout prdel, coz ale nebude tezke, protoze ona fakt zadnou nema, jen bude asi tezsi ju o tom presvecit, protoze jsem ji to rikal porad dokola a stejne vubec neposlouchala

Všichni se tu s panem Draperem rozlučte protože tu yogu nemůže přežít
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

A priprav si odpoved na otazku, jak zhubnout prdel, coz ale nebude tezke, protoze ona fakt zadnou nema, jen bude asi tezsi ju o tom presvecit ....

Kup ji jinej metr .

Žádám případné čtenářky aby přešli k dalšímu diskuznímu příspěvku!

Navíc na tyhle ženský nefunguje když jim říkáš, jak je to v pohodě a dobrý ... teda, Bůh chraň abys jim řekl že to dobrý není!!!! ... ale musíš postupně. Prostě i když je to furt stejný, bo lepší to být moc nemůže, tak ji stejně vždy řekni jak se lepší a jak to dělá a že to není možné a podobně. Sice občasnému záchvatu a depce nezabráníš, bo to je v genetické výbavě:-))), ale je slušná šance že se to zklidní.
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Draper napsal:

A priprav si odpoved na otazku, jak zhubnout prdel, coz ale nebude tezke, protoze ona fakt zadnou nema, jen bude asi tezsi ju o tom presvecit ....

Kup ji jinej metr .

Žádám případné čtenářky aby přešli k dalšímu diskuznímu příspěvku!

Navíc na tyhle ženský nefunguje když jim říkáš, jak je to v pohodě a dobrý ... teda, Bůh chraň abys jim řekl že to dobrý není!!!! ... ale musíš postupně. Prostě i když je to furt stejný, bo lepší to být moc nemůže, tak ji stejně vždy řekni jak se lepší a jak to dělá a že to není možné a podobně. Sice občasnému záchvatu a depce nezabráníš, bo to je v genetické výbavě:-))), ale je slušná šance že se to zklidní.

absolutní pravda. kdyz to clovek rekne nic ho to nestoji a pomuze to odblokovat hluboko zakořeněný blbince v hlavě :))

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha jeho! Hlavně že jsem to tam napsal!! Velkejma písmenama !!!

Leda že bys ... ale tak pěknou transku jsem tedy snad ještě neviděl.

Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

:D kdyz ono je to dost kontra :D kazda je zvedava a navic..nerekls abych to nekomentovala :D hihi a dekuji za kompliment.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Ja ji znal 3 minuty, takze jsem ji progress moc chvalit nemohl :) Tu velkou prdel jsem ji teda nakonce nechal :D , neco jsem ji poradil a slibil, ze do priste jeste neco vymyslim. Ale sama si pochvalila vrsek, prej zr ho ma docela dobrej, tak jsem ji rekl, ze ho ma uzasnej :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Draper napsal:

Kup ji jinej metr .

[/size]

mam americkej v palcich, nepredpokladam ze by namerila vic nez 40 a s tim by mohla byt spokojena :-D
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 90 minut (1128 kcal )
-mam historicky nejvetsi svalovku nohou , co jsem kdy mel, nikdy mne nebolely hnaty vic nez po vcerejsim treninku. Na jednu stranu je to hnus, ale kdo se vyziva v masochismu, tak zaroven i uzasnej pocit, tohle mi fakt chybelo. Z te abdukce a addukce citim svaly, ktere jsem v zivote necitil , navic mam silene nality stehna vodou a glykacem, coz je uplne orgasmickej pocit :D . Jelikoz predpokladam, ze se to bude jeste stupnovat, tak jsem rychle rano vlitl na kolo, zatez jsem drzel do 62 minuty na 9ce, pak jsem pridal na 10, strasnej masakr , ale mam to za sebou. jupiiii
-vubec ale zase nemam chut na jidlo, uplne odpor pri predstave, ze tam mam ted neco narvat, takze asi pockam nez dostanu hypoglykemicky sok :D
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
ygg napsal:

:D kdyz ono je to dost kontra :D kazda je zvedava a navic..nerekls abych to nekomentovala :D hihi a dekuji za kompliment.

Každá jsi jenom ty, ostatní jsou poslušné nebo alespoň taktní:-).
Rádo se stalo, Zlatoušku .
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/3 PRSA, BICEPS

bench press (volna vaha)
90kg x 6
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
80kg x 10 + 60kg x 10
-i kdyz jsem mel volny multipress, tak jsem chlapsky zakotvil na volnem benchu, cehoz jsem od prvni serie pekne litoval, protoze to stalo uplne ale uplne za ho*no . Takovy hnusny paskvili a jeste s tak deckou vahou, co jsem tam predvadel, za to bych se nejradeji zmackal a hodil do kose. Nejen ze to bylo brutalne tezky a byl jsem fakt rad, ze jsem to 5. opakovani vzdy nejak dotlacil, ale jeste k tomu absolutne bez techniky. Prsa vubec nevedely, ze je cvicim, za to ramena dostaly peknou sadu. Vubec jsem nechytl drahu pohybu, litalo to vselijak do stran jen ne tak, jak melo, proste totalni tragedie.

bench press na MP hlavou nahoru
70kg x 12
90kg x 7
90kg x 7
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6 + 70kg x 10 + 60kg x 10
60kg x 10 (TUT 90 sekund)
60kg x 25 (dynamicky)
-minule krasne a docela lehke 5ky se 100kg a dnes skoro faily u 6tek s 90... Ale ja jsem urcite nezeslabl, jen dnes bylo v posilovne silnejsi gravitacni pole :D

protismerky horni
25kg x 20
27,5kg x 20
30kg x 17
30kg x 17
30kg x 17 + 20kg x 20
30kg x 17 + 20kg x 20

protismerky spodni
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
-ale jo bralo to, jen ne to, co melo :D

bench na MP hlavou dolu
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 9
90kg x 6
90kg x 6 + 70kg x 8 + 60kg x 8
60kg x 10 (TUT 70 sekund)
60kg x 20 (dynamicky)

peck deck
60kg x 20
60kg x 20
70kg x 18
70kg x 15
75kg x 15 + 55kg x 12 + 45kg x 18
-pokus o alespon minimalni zachranu treninku prsou, ovsem marnej :D

superserie: bicepsovy zdvih VC + bicepsovy zdvih JR v sede
40kg x 12 + 12,5kg x 10
40kg x 12 + 12,5kg x 10
40kg x 10 + 12,5kg x 10
40kg x 10 + 12,5kg x 10
40kg x 10 + 12,5kg x 10
(50kg x 10 + 30kg x 15 + 20kg x 15) + (17,5kg x 10 + 10kg x 11 + 5kg x 15) uaaaa
-au

superserie: bicepsovy zdvih o koleno na kladce + bicepsovy zdvih JR kladivo
20kg x 18 + 12,5kg x 12
22,5kg x 18 + 12,5kg x 12
25kg x 15 + 12,5kg x 12
27,5kg x 15 + 12,5kg x 12
(30kg x 14 + 20kg x 15 + 15kg x 15) + (17,5kg x 11 + 12,5kg x 12 + 7,5kg x 20)
-ruce oproti prsum dobry

TIME : 1h 57 minut ( 77 serii ... a jeste jednu )

VAHA : 117,8kg

-prsa out of order a to totalne, citil jsem uplne vsechno, jen prsa ne. Dneska se proste rozhodly , ze si daji volno, takze jsem se mohl snazit sebe vic a stejne se vubec nechytaly, bicaky dobry. Celkove: nesloto... a je mi to ukradeny :D
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

typickej drejpr trenink...heled...prosimtě mam navrh mohl bych si stebou dat jeden trenal? fakt by mě zajimalo jaky to je dat takovej kultackej neni to vubec muj styl a sem zvědavej jestli to dam vpohodě nebo chcipnu :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
typickej drejpr trenink...heled...prosimtě mam navrh mohl bych si stebou dat jeden trenal? fakt by mě zajimalo jaky to je dat takovej kultackej neni to vubec muj styl a sem zvědavej jestli to dam vpohodě nebo chcipnu :D

Jo Miso, klidne. A co konkretne ? zada treba, at to neni zyvacka? :D
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Takovy hnusny paskvili a jeste s tak deckou vahou, co jsem tam predvadel, za to bych se nejradeji zmackal a hodil do kose. Nejen ze to bylo brutalne tezky a byl jsem fakt rad, ze jsem to 5. opakovani vzdy nejak dotlacil, ale jeste k tomu absolutne bez techniky.

Heh, jednou jsi dal volnou váhu a hned brečíš princezno
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm mrtvoly...no...asi by to šlo ale pojedu lehce jenom :) spiš mi šlo o ty stroje a tak :) ja na tom moc necvičim a ty jezdiš moc moc serii e menšima vahama to ja ani neumim dycky přiložim, ale musiš mě to zakazat :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 4:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
hmm mrtvoly...no...asi by to šlo ale pojedu lehce jenom :) spiš mi šlo o ty stroje a tak :) ja na tom moc necvičim a ty jezdiš moc moc serii e menšima vahama to ja ani neumim dycky přiložim, ale musiš mě to zakazat :D

To asi uplne dobre nechapes, jak cvicim. Kdyz citim, ze jde prilozit, prilozim si taky, lehke serie, kde je rezerva X opakovani pro me opravdu nemaji zadny smysl, ale kdyz je prvni serie benche nadoraz, tak holt uz vim, ze prikladat nemam, stejne tak u dalsich cviku. Proto jsou ty treninky casto i tak dlouhe, protoze musim mezi tema nadoraz seriema davat dlouhe pauzy a troufam si rict, ze 80% vsech serii je to selhani a nebo uplne na krev.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: