log nejaké bodyfitnessky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - log nejaké bodyfitnessky  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> log nejaké bodyfitnessky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D balbi a esko by tě určitě chtěli jako sparinga, teď nevím jestli proto, aby na tebe koukali při tréningu, nebo aby měli koho dohánět, co se týče síly

Forma je brutální!
jake.daniels

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Martule:

To je vo Fitness Blue Gym? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martule

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jake.daniels napsal:
@Martule:

To je vo Fitness Blue Gym? :)

áno, v Bluegyme

@guruhonza:

heh,no to nevím,já jsem takové písklátko ještě musím papat víc rýžičky,aby byla síla...ale dík
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D balbi a esko by tě určitě chtěli jako sparinga, teď nevím jestli proto, aby na tebe koukali při tréningu, nebo aby měli koho dohánět, co se týče síly

Forma je brutální!

Už takhle mi trvají tréninky 2 hodiny a ještě budu na někoho čučet. A zase takovej čajíček nejsem, klidně přijď do Průvanu, ty vejtaho.
Martule

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
guruhonza napsal:

Forma je brutální!

Už takhle mi trvají tréninky 2 hodiny a ještě budu na někoho čučet. A zase takovej čajíček nejsem, klidně přijď do Průvanu, ty vejtaho.

heh, koukam, že na foto,co máš v profilu je Lukáš větší než ty jachahca esi to není hodně starý,tak na tom tak dobře zas nebudeš
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáš je jiná kategorie a soudit dle vzhledu? Ale no tak, to snad nemáš zapotřebí mít názory jak puberťák začínající se cvičením, co se honí za bicepsem přece.
A jelikož jsem charakter, tak i přes Tvoji poznámku musim říct, že máš pěknou formu... blondýno.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tu tvojí fotku jak si zepředu už koukám dneska asi po páte. Asi si tě dám na tapetu.

Jinak jsem moc nepobral to srovnání eSka a Freie, vyznělo to jakoby byl Frei nějaký prcek, přitom, sotva šáhne na činku a svaly na něj samy skačou.
Martule

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn,ja si vzpomnela kdyz Frei na soustredku pozoval s Korytnakem a Loncem a tak nejak mi to prislo usmevny :-) pardon,nebylo to mysleno nijak zle...spousta lidi cvici pro radost,ne pro prasacke objemy :-)

Dik za pochvalu kluci.
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
...dal to nešlo nech8pu,kde je fail,s 50 normálně jezdím celý sérky,ale tak asi každej den není posvícení no ...

V BG jsou 3 druhy "oly" os. Od jedné jsou 3 kusy a pak každá po jedné. Ty, co jsou 3, váží cca 15-16kg, pak "ložisková", tu bych odhadl tak na 18, ale nevím, nevážil jsem je a pak ligo, která má 20. Třeby jsi byla zvyklá na ty lehčí a teď jsi měla nějakou tu těžší.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Martule napsal:
...dal to nešlo nech8pu,kde je fail,s 50 normálně jezdím celý sérky,ale tak asi každej den není posvícení no ...

V BG jsou 3 druhy "oly" os. Od jedné jsou 3 kusy a pak každá po jedné. Ty, co jsou 3, váží cca 15-16kg, pak "ložisková", tu bych odhadl tak na 18, ale nevím, nevážil jsem je a pak ligo, která má 20. Třeby jsi byla zvyklá na ty lehčí a teď jsi měla nějakou tu těžší.

O tom uz jsem ju mockrat poucoval, ale nevim, jestli to neslo jednim uchem tam a druhym vem Tak ted to ma alespon cerne na bilym
jari

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule: Prosímtě, nebyla jsi náhodou v sobotu na Smartlabs cupu?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Martule: Prosímtě, nebyla jsi náhodou v sobotu na Smartlabs cupu?

Taky jsem ji tam myslel viděl.
jari

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule: No, že jsem tak smělý, já obvykle logy nečtu, nebere mě to , vím že ale že "log nějaké bodyfitnessky" existuje. A dneska, když jsem sem zavítal, tak jsem zjistil, že jsem tě právě zahlídl na Smartlabs cupu. Nešla si přehlídnout! Myšleno samozřejmě v dobrém. Z počátku jsem ale myslel, že jsi spíš nějaká lifterka nebo kulturistka, protože co mi utkvělo v paměti, jsou ty tvoje hustý trapézy
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já jí neviděl a to jí znám tak to dopadá, když člověk kouká na chlapy v plavkách a na ženský si vytáhne vločky a baští
jari

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
A já jí neviděl a to jí znám tak to dopadá, když člověk kouká na chlapy v plavkách a na ženský si vytáhne vločky a baští

Vole, ale ona nesoutěžila

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - log nejaké bodyfitnessky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: