|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
:D balbi a esko by tě určitě chtěli jako sparinga, teď nevím jestli proto, aby na tebe koukali při tréningu, nebo aby měli koho dohánět, co se týče síly
Forma je brutální!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jake.daniels
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
@Martule:
To je vo Fitness Blue Gym? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
| jake.daniels napsal: | @Martule:
To je vo Fitness Blue Gym? :) |
áno, v Bluegyme
@guruhonza:
heh,no to nevím,já jsem takové písklátko ještě musím papat víc rýžičky,aby byla síla...ale dík
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | :D balbi a esko by tě určitě chtěli jako sparinga, teď nevím jestli proto, aby na tebe koukali při tréningu, nebo aby měli koho dohánět, co se týče síly
Forma je brutální! |
Už takhle mi trvají tréninky 2 hodiny a ještě budu na někoho čučet. A zase takovej čajíček nejsem, klidně přijď do Průvanu, ty vejtaho. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | guruhonza napsal: | :D balbi a esko by tě určitě chtěli jako sparinga, teď nevím jestli proto, aby na tebe koukali při tréningu, nebo aby měli koho dohánět, co se týče síly
Forma je brutální! |
Už takhle mi trvají tréninky 2 hodiny a ještě budu na někoho čučet. A zase takovej čajíček nejsem, klidně přijď do Průvanu, ty vejtaho. |
heh, koukam, že na foto,co máš v profilu je Lukáš větší než ty jachahca esi to není hodně starý,tak na tom tak dobře zas nebudeš
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Na tu tvojí fotku jak si zepředu už koukám dneska asi po páte. Asi si tě dám na tapetu.
Jinak jsem moc nepobral to srovnání eSka a Freie, vyznělo to jakoby byl Frei nějaký prcek, přitom, sotva šáhne na činku a svaly na něj samy skačou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
Njn,ja si vzpomnela kdyz Frei na soustredku pozoval s Korytnakem a Loncem a tak nejak mi to prislo usmevny :-) pardon,nebylo to mysleno nijak zle...spousta lidi cvici pro radost,ne pro prasacke objemy :-)
Dik za pochvalu kluci.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | ...dal to nešlo nech8pu,kde je fail,s 50 normálně jezdím celý sérky,ale tak asi každej den není posvícení no ... |
V BG jsou 3 druhy "oly" os. Od jedné jsou 3 kusy a pak každá po jedné. Ty, co jsou 3, váží cca 15-16kg, pak "ložisková", tu bych odhadl tak na 18, ale nevím, nevážil jsem je a pak ligo, která má 20. Třeby jsi byla zvyklá na ty lehčí a teď jsi měla nějakou tu těžší. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Martule napsal: | ...dal to nešlo nech8pu,kde je fail,s 50 normálně jezdím celý sérky,ale tak asi každej den není posvícení no ... |
V BG jsou 3 druhy "oly" os. Od jedné jsou 3 kusy a pak každá po jedné. Ty, co jsou 3, váží cca 15-16kg, pak "ložisková", tu bych odhadl tak na 18, ale nevím, nevážil jsem je a pak ligo, která má 20. Třeby jsi byla zvyklá na ty lehčí a teď jsi měla nějakou tu těžší. |
O tom uz jsem ju mockrat poucoval, ale nevim, jestli to neslo jednim uchem tam a druhym vem Tak ted to ma alespon cerne na bilym _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
Martule: Prosímtě, nebyla jsi náhodou v sobotu na Smartlabs cupu?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Martule: Prosímtě, nebyla jsi náhodou v sobotu na Smartlabs cupu? |
Taky jsem ji tam myslel viděl. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Martule: No, že jsem tak smělý, já obvykle logy nečtu, nebere mě to  , vím že ale že "log nějaké bodyfitnessky" existuje. A dneska, když jsem sem zavítal, tak jsem zjistil, že jsem tě právě zahlídl na Smartlabs cupu. Nešla si přehlídnout!  Myšleno samozřejmě v dobrém. Z počátku jsem ale myslel, že jsi spíš nějaká lifterka nebo kulturistka, protože co mi utkvělo v paměti, jsou ty tvoje hustý trapézy
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
A já jí neviděl a to jí znám  tak to dopadá, když člověk kouká na chlapy v plavkách a na ženský si vytáhne vločky a baští
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | A já jí neviděl a to jí znám tak to dopadá, když člověk kouká na chlapy v plavkách a na ženský si vytáhne vločky a baští |
Vole, ale ona nesoutěžila
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|