|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska tělocvik.Dal jsem vše podle představ.Známkovali se kotouly,stojky apod.Překvapilo mě když jsme šli stojku na hlavu a potom vzpor do stojky.. a s jakou lehkostí jsem to dal to jsem fakt koukal.Koukali asi všichni co to viděli.:D To byla bleskovka.Asi ty HSPUčka no.:D A taky jsem se už celkem naučil techniku přemetu vzad.Ale ještě to není dotáhlé.
Ale sedřel jsem si puchýř na ruce.Takže jsem to pak strhl,takže dnešní posilka dost nepříjemná.Ale dalo se to odjet.
Bench press
5x60kg
5x84kg
5x94kg
3x5 100kg-konec..
Leg press
10x100kg
10x120kg
10x140kg
10x180kg
5x10 200kg-těžké..
Kladka před hlavu
5x10
Kladka za hlavu
5x10
T-osa s oporou
5x10
Předkopy
5x10
Zákopy
5x10
Ramena přední delty
5x10
zadní delty
5x10
Biceps scot.
5x10
triceps kladka
Lýtka,břicho těžce
Strečink
Dnes hodně náročný.Ale odjeto dobře.Takže spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak po nějaké době se zase hlásím.Změny jsou a progress už se taky dostavil.
Cvičím 3x týdně v posilovně + 3-4x týdně v tělocvičně a do toho jsem teď začal běhat (nácvik na 1500m běh) Mám to rozplánované tak,že teďka budu běhat 3 minuty naplno.Zatim mám skóre 14,13,14, 15,5koleček v tělocvičně.Cíl je dostat se na 20 koleček,což už je dcl slušný výkon.A potom posunout hranici na 4 minuty.V plavání se mě taky daří.Plavat chodím 1x týdně ,technika se lepší. Čas sice nic moc,ale na to jaký to bylo na začátku tak zlepšení tam je.Momentálně jsem zaplaval 50m kraul za 46s.Cíl je to dostat pod 40s.Jinak dneska jsem dal poprvé Muscleups na hrazdě ,sice s odřenýma ušima a asi až na 20cátý pokus,ale je to tam.Teď už se to bude jenom lepšit.Dále jsem zkoušel full rom HSPU -je to hodně dobrej cvik,ještě nikdy jsem ho nejel.Na první pokus jsem dal jen jeden na zkoušku. Na druhý pokus jsem dal 4opak .Cöž jsem celkem koukal,jelikož rozsah byl opravdu maximální co šel.U normálních HSPU jsem dal 16 opak . ale věřím si momentálně na 20.Jelikož jsem se převážil a rezerva byla alespoň na ty 4.Muscleups na kruhách dávám už i čistý ,bez použití nohou.Váha se pohybuje okolo 85kg.WD jedu stále a asi dlouho ještě jet budu.Teď bych chtěl zařadit ještě rotoped doma,abych tu váhu dal trošku dolů.Shyby na široko jsem dal dnes korektních 20opak.Cíl je ale kolem 25-26opak.Jinak stojky tam progress je taky,už v té stojce i chodím a vydržím třeba i někdy 10s.Co nejdříve bych chtěl udělat ve stojce HSPU ,bez opory zdi.Tak uvidíme jak budu dále pokračovat.
Naposledy upravil lukinobr dne ne leden 13, 2013 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil lukinobr dne čt listopad 28, 2013 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so leden 19, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
Tak se opět ozvu.Dneska jsem byl na dnu otevřených dveří univerzity Palackého v Olomouci.No co k tomu říci.Snad jen ,že to tam bylo fakt dost dobrý,super prostředí,příjemní lidé a určitě se pokusim udělat talentovky z těláku+ústní pohovor+test všeobecných znalostí.Dám si asi dvě přihlášky jednu na jednooborový a druhou na dvouoborový +matika pro ZŠ asi.Sice se na to už připravuju od září,ale teď už začíná jít do tuhého.Takže ještě pár měsíců čas je ,ale nechci nic podcenit.Navíc mě potěšila ta věc ,že se tam dalo zadarmo změřit na přístroji inbody 720 ,tak jsem neváhal a konečně si to zkusil.Vždycky jsem si to chtěl zkusit kolik mám tuku apod.No a překvapilo mě to a myslim si ,že na tom nejsem vůbec zle.Teďka se budu snažit dát tuk z toho trupu jelikož na nohou a rukách toho moc ani není co jsem tak zjistil.Navíc mě překvapila i výška u doktorky 187cm a tady jen pouhých 185cm.Tak uvidíme jakým směrem budu dále postupovat.Tady přikládám ten test inbody. (jinak jsem byl ještě na našlapování chodidel a to mám v pořádku,žádné disbalance nejsou)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:20 am Předmět: |
|
|
Tak když už vím jak jsem na tom s tukem ,tak ještě dodám aktuální formu ať to mám komplet tady.Je asi pravda jak někdo řikal že při 10% tuku jsou vidět už břišáky.Cíl je ale dát ještě určitě 4kg tuku dolů.Pak bych měl na těle už jen 5kg tuku.
Naposledy upravil lukinobr dne čt listopad 28, 2013 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
To břicho je hodně dobrý, jen si na ten obrázek musím vzít lupu, příště dávej trochu větší fotky  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
Vetší fotky dávat nebudu,už se to tu jednou řešilo (tady přidám maximálně ještě další dvě ale ve stejném formátu)
http://www.2i.cz/3acef2d80b
Podle mě na ukázku formy stačí takto malá fotka.Nemusí to být přes celou obrazovku.Dávám to jen jako průběh mé WD a abych se pak za pár měsíců kouknul jak to vypadalo dříve a jak to vypadá teď.Minulý rok bylo v plánu mít po WD six pack a teď je v plánu (tozmezí 2-3měsíce) podat dobré časy běh 1500m,plavání 100m,sprint 100m,gymnastika + 6-8% tuku.
.Jinak jsem koukal na tvůj inbody a daymonuv a mám ho celkem stejný jak vy,což mě docela potěšilo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
Já to neměl přímo z InBody, ale nevím, jestli se tyhle měření nějak liší. Příště si to zaplatím a půjdu na skutečný InBody a uvidím, jen ještě nevím kdy, asi v létě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
Jo tak to jo.Fakt se to vyplatí.Já to měl zadarmo :D kvůli tomu dnu otevřených dveří.Ale příště si to nechám udělat znovu asi v té nejlepší formě. (za 3 měsíce) a uvidíme jak na tom budu.za těch 400-500kč to stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Tvoje výsledky mě dostali. Naprostá bomba !!!!  Prosím prozradíš mi jakým stylem teďka jedeš ? jak se stravuješ, je mi jasné WD, ale takový nástin dne, tréninku, areobky, množství a druh jídla..... Předem díky za info.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Ha tak to si příští rok už můžeme v Olmiku dát společný trénink |
Na jaký seš fakultě?Jsem nevěděl ,že se učíš v Olomouci.No pokud se tam dostanu*a13* ,tak klidně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | Oddo napsal: | Ha tak to si příští rok už můžeme v Olmiku dát společný trénink |
Na jaký seš fakultě?Jsem nevěděl ,že se učíš v Olomouci.No pokud se tam dostanu*a13* ,tak klidně. |
Dyť sme se o tom spolu bavili na FB není to ani tak dávno, sklerotiku. Studuju práva.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|