|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 6:40 am Předmět: Trénink č.118( 248) |
|
|
O Hai!
Jen dopisu vcerejsi lehky trening zad+ramen:
Rumunsky MT
10x50kg
4x9x70kg
Stahovani horni kladky pred hlavu
4x8x9cihel
Pritahy JC v predklonu
4x12x22kg
Rotatory predozadni rotace
4x10x4kg
Bocni rotace
3x10x1,5kg
Upazovani JC
3x10x4,5kg
Zapazovani v predklonu
4x10x4,5kg
Vsechno jezdim kazdou rukou zvlast.
Priste me ceka lehky trenink koz+ruce, potom nasleduji opet 4 tezke treninky (pokud pujde i vaha trochu nahoru tak pujde i sila). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 7:52 pm Předmět: Trénink č.119(249) |
|
|
O Hai!
Dneska lehky trenink kozoruk:
Tlaky JC incline
4x16x24kg
Rozpazky incline
4x12x12kg
Pullover
4x10x22kg
Triceps kladka
4x12x20kg
Biceps JC
4x8x16kg
Francouzsky tlaky
4x8x15kg+EZ, premiera tohoto cviku, trochu sem citil lokty, ale jeste tomu dam sanci.
A vic sem toho nestihl ,holky zrovna dozumbily, tak by na me zbytecne cekaly. Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 7:37 pm Předmět: Trénink č.120(250) |
|
|
O hai!
Dneska tezky (ehm) trenink zad + ramen:
MT
5x80kg
5x100kg
5x120kg
4x130kg
4x130kg
3x135kg
3x135kg
2x142,5kg
2x142,5kg - tezke
Mno musim vic papat, poradne to neni lehke :) Ve ctvrtek to zkusim se 145kg. idealne se zatim dopracovat na 150kg, pak pauza a zmena treninku.
Pritahy VC predklon
5x10x60kg
Upazovani JC+zapazovani JC+rotace JC+zkracovacky a domu :)
BW:79,8kg (it's coming!) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 11:17 pm Předmět: Trénink č.121( 251) |
|
|
O Hai!
Vcera - TKW ITF, slusny trenink, na konci sparring s o dost lepsim mma fighterem, dostal sem nearly KO kopacku na bradu :)
Dneska tezsi trenink kozy+ruce:
Tlaky JC incline
20x12kg
10x22kg
5x32kg
7x37kg
7x37kg
5x37kg mala pauza, uz sem to nezvladl
7x37kg dlouha pauza a slo to
Dneska tezke, ale velkou cast za to muzou idiotsky jednorucky u kterych si nicim palce, protoze se mi na tu osu sotva vleze dlan.
Rozpazky incline
3x13x12kg
Pekny strecink
Pullover JC
10x16kg
3x10x22kg negativni faze tak 3-4 sekundy
Biceps VC
3x12x30kg
Triceps kladka
4x15xall
Biceps EZ skotovka
3x8x25kg
Rotatory v sede i ve stoje +zkracovacky
Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes TKW WTF- paradni rozcvicka na fyzicku, kdy se clovek poradne zahral, ale zaroven z toho neblil. Potom klasickej nacvik dolio kopu+ soutez v rychlosti kopani. kde sem teda ve finale vypadl :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 9:30 pm Předmět: Trénink č.122(252) |
|
|
O Hai!
Dnes zado rameno train:
MT
4x100kg
4x120kg
4x132,5kg
4x132,5kg
Unaveny nezregenerovany spodni zada ze vcerejsiho tkw mne donutily opustit mrtvoly dneska moc brzo..
Pritahy JC
8x22kg
8x27kg
8x27kg
8x27kg
Profanovany cvik :) Ale docela me to bavilo.
Pritahy horni kladky vpred hlavu
4x8x8cihel
Ramena predpazovani,upazovani,rotatory+zkracovacky i sikme
Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 1:23 pm Předmět: Trénink č.123(253) |
|
|
O Hai!
Vcerejsi trenink kickboxu me chtel asi totalne znicit, coz se mu povedlo :) Inkasoval jsem hodne, chybel postreh, dynamika a ke konci i vule se zvednout ze zeme z dalsi hnusne serie anglicaku :D Tento tyden mi snad konecne dorazi nove rukavice a chranice na zuby. Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:14 pm Předmět: Trénink č.124(254) |
|
|
O Hai!
Sobotni trenink jsem kvuli priprave do skoly vynechal, vcera jsem mel trenink ITF taekwonda, na ktery jsem kvuli dvoum idiotum prisel pozde a cely zbytek jsem vicemene jen sparoval takze tkw se nekonalo :)
Dnesni fitko - kozy+ruce:
JC incline tlaky
4x8x37kg
Na krev :)
Bohuzel nevim co dal, Muzu priste zkusit 9 opak, ale nemyslim si ze bych stim 4 serie odjel..a nejblizsi zvednuti vahy je na 42kg... mozna bych mohl s tim zkusit 4x5 a zvedat.. uvidime.
Rozpazky incline
3x12x12kg
dobry strecink ramene
Pullover
3x10x22kg
Jeste lepsi strecink, really liked that.
Stahovani kladky na triceps
4x15x15cihel
Biceps JC
4x10x16kg
thats all, cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 4:02 pm Předmět: Trénink č. 125(255) |
|
|
O hai!
predevcirem TKW-WTF 90 minut,fyzicka,postoje,kopy do lap, kinda boring.
vcera fitko: zada+ramena lehce:
Pritahy horni kladky pred hlavu
12x7cihel
4x10x8 cihel
Pritahy JC s oporou lavky
4x8x32kg kazda ruka
Krceni ramen na multaku
3x10x60kg
Upazovani+zapazovani s 5kgJC+rotatory+zkracovacky
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 8:01 am Předmět: Trénink č.126(256) |
|
|
O hai!
Vcera 90 min kickbox,stiny,sparing,pytel, od stredy mam bohuzel rozkopanou ruku od trenera a vcera sem si ji dojebal na kicku, natazena nejaka slacha v oblasti předloktí-loket... dneska mam jit do fitka, ale nevim jestli to ma cenu, kdyz si sotva nahodim jednorucku na kozy  . Priste uz mu tu lapu drzet nebudu :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 7:54 am Předmět: |
|
|
Nejak posledni dobou mi nevychazi cas na posilku, ale po vanocich do toho zase slapnu. Vcera TKW-WTF 90minut+30minut sparingy s kamosema jen box, docela ok, par solidnich hitu jsem rozdal :). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po leden 03, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
Nový rok je tu, je čas vymyslet nové cíle.
Nadále se budu věnovat jak posilovně tak fightu.
Fitko target- do pristich vanoc 90kg v rozumne kvalite (90cm pas) pri vysce 174 cm.
Spravit rameno a kdyztak zacit benchovat (jestli nepujde bench tak mi to tolik nevadi)...
MT- konecne dat aspon 200kg na mrtvolu.
Noha se jen tak nezlepsi, takze zadny silovy cile si nedavam.
TKW- pod vedenim Tomase Veseleho se naucit poradne taekwondo wtf (zamereno na kopy), trochu pohnout s tim debilnim strecinkem, kterej mi nejde. Kdyz bude cas tak chodit i na TKW-ITF. Nemam závodní ambice, ale když by mi to šlo..
Kickbox- ziskat dostatecnou fyzicku abych pri treninkach nechcipal, naucit se vsem zakladnim kickboxerskym kombinacím, zlepšit koordinaci pohybů a synchronizaci uderu a kopu. Zlepsit se na maximum, bez souteznich ambicí.
Urcite sem na spoustu veci zapomnel, ale to se vyprofiluje postupem casu :) Od ledna zkusim nejakou objemovou rutinu kombinovanou s goodmornings a deadliftem vypreparovanym z 9tydenniho ruskeho siloveho treninku. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po leden 10, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl sem se trochu protahnout telo po 3 tydnech nicnedelani, a protoze sem byl ve zline zrovna tak sem si zasel na taekwondo itf training. 25 minut rozcvicka,strecink, pak nacviky kopu do lap, nasledovany asi 40 minutama sparingu. cca 105 minut a zjistil sem ze se pekne po vanocich zadychavam :). Za zminku stoji jen kopacka do cumaku, nastesti to mu nos prezil :). zitra se pokusim o navstevu fitka. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út leden 18, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Znáte ten pocit, jak pár týdnů nemůžete chodit do fitka a pak zjistíte, že se vám tam vůbec nechce?:D Lenost je hnus, ve ctvrtek tam proste pudu! _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 18, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
Znam :) A cim dele necvicim, tim vic se mne tam pak nechce, pak se to najednou zlomi, dokopes se tam, zjistis, jak je to super a stane se z tebe zavislak :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|