Lunreal - monster madness!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lunreal - monster madness!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lunreal - monster madness!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm pekna technika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drap: diky, ale asi nebude idealni, viz dnesek:

Tlaky JC rovna
up to 8x30kg
4x12x34kg
dlouhe pauzy, takze to slo dobre a mozna i s 1 rep rezervou

MT
up to 4x90kg
5x5x125kg
tady byl kamen urazu, od zhruba treti serie nehorazne prepumpovany vzprimovace i kdyz jsem se snazil o minimalni zaklon (ten tam mozna prvni dve serie byl)... po pate serii jsem si musel na par minut lehnout na zem a strecovat, protoze jsem nemohl poradne ani stat, aby to nebolelo. Asi pretizeny, nezregenerovany vzprimovace, stavalo se mi to pred par lety, kdyz jsem zacinal cvicit :/ Zbytek treninku porad ztuhly a bolavy, tak to pak uz nestalo za nic.

Triceps 1kladka
15x15kg
2x20x20kg
1x15x20kg

mezi seriema jsem si daval zkracovacky na protazeni zad

Veslovani stroj na zada
4x10x45kg

jen lehce, abych ty zada moc netrapil

Biceps JC
3x10x16kg
...

Deltdeck
4x16x12,5kg
docela ok

Celkove jsem dnes nemel energii, byl jsem unavenej, ospalej, a kdyz se pridaly ty bolavy zada, chtel jsem jit domu. Ale protoze se hodne tesim na sobotnich 4x3x150kg, tak deload posunu az na pristi tyden, zada ho potrebujou.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
MT
up to 4x90kg
5x5x125kg
tady byl kamen urazu, od zhruba treti serie nehorazne prepumpovany vzprimovace i kdyz jsem se snazil o minimalni zaklon (ten tam mozna prvni dve serie byl)... po pate serii jsem si musel na par minut lehnout na zem a strecovat, protoze jsem nemohl poradne ani stat, aby to nebolelo. Asi pretizeny, nezregenerovany vzprimovace, stavalo se mi to pred par lety, kdyz jsem zacinal cvicit :/ Zbytek treninku porad ztuhly a bolavy, tak to pak uz nestalo za nic.

Nojo kdyz cvicis MT obden, tak se nediv. Ty nemas voperovane ocelove implantaty do vzprimovacu jako ja, ktery si muze dovolit cvicit mrtvoly 4 dny po sobe

Ted vazne, drive mne delalo problem cvicim MT treba jen 2x tydne a i tak jsem mel casto ty vzprimovace nechutne napumpovane, ze jsem nemohl ani stat, podobne jak pises ty, ale posledni asi 2 roky, kdy jsem MT zacal poradne drtit, neznam, co jsou to napumpovane vzprimovace a prakticky i svalovka nebo namozenost jsou minimalni a to jsem tento cvik v posilovne cvicival pravidelne obden +/- 10 serii za trenink a celkem na krev + k tomu ruzne pritahy a dalsi cviky zatezujici spodni zada. Nekdy se stavalo, ze jsem to jel 2-3 dny v kuse a opravdu jsem ty vzprimovace skoro necitil, jakobych je vubec nemel. Nebo drive mne delalo problem, odcvicit MT po pritazich prave kvuli napumpovanym a unavenym vzprimovacum, ale ted bych skoro i rekl, ze mam MT lepsi a lepe se mne cvici prave po pritazich, kdy se nijak neunavim spise jen lehce rozvicim.
Jedine, co me napada krome nejake vytrenovanosti, kterou jsem si asi vybudoval, je to, ze ty zada nezatezuji drepama a proto i lepe regeneruji.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: to me trochu povzbudilo, pokud se na to da vyzrat vetsim objemem, tak ho zaradim :) Ale ted kdyz se blizim vyssim vaham, tak zkusim zaradit mrtvolu jen 3x za 14 dni a v dalsim cyklu zvysim objem, taky chci terminatorsky vzprimovace :D
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pockat, to zase netvrdim, at me pak nehryze svedomi z toho, ze budes za 3 roky na vozicku Ja jsem si ty sve regeneracni schopnosti za posledni 2-3 rokyposunul o nejaky ten level vyse tim, ze jsem objem i frekvenci treniku stale postupne zvysoval. Sice jsem to po urcite dobe (a vzdy jsem vydrzel celkem dlouho :) ) prepalil, ale po pauze jsem zase bych schopnej o neco vice. Myslim ale, ze i ta regenerace stejne tak jako treba sila a fyzicka jdou nejakym zpusobem natrenovat, nikdy jsem ale o tom nic necetl.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O hai!

JC tlaky sikma
up to 6x30kg
4x10x36kg
v posledni serii uz bez rezervy, tak se snaz wojtkingsone :P

Deltdeck
4x10x10kg
s podrzenim v kontrakci

Pritahy na zada s oporou hrudniku - paralel
10x40kg
3x10x60kg

Triceps 1kladka
15x15kg
10x20kg
3x20x25kg

Pritahy JC k brade
4x10x10kg
ted jsem na netu nakoukal techniku, tak priste uz to bude i technicky :)

Biceps JC vsede
3x14x12kg
pekne to palilo, ale potrebuju priste tezsi cinku

Pullover
20x12kg
3x20x20kg

AB wheel
3x8xbw+ 2x7 zkracovacky
na AB wheelu jsem nasel asi spravnou techniku a docela jsem se blizil oblicejem k zemi :) vybornej cvik

Dneska me potesily opet tlaky, zlepsujou se trenink od treninku... v sobotu dat tech 4x3x150 na mrtvolu a budu spokojenej clovek. Plati puvodni plan - do kvetna objem, pak mesic zkusit dietu.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele mladej, brzdi trochu
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hello,

Tlaky JC sikma
up to 6x37kg
8x40kg
7x40kg
7x40kg
7x40kg

snad sem to napsal spravne... v prvni serce jsem zkusil 8, ale bylo to moc tezky, tak jsem ubral na 7 a dojel s tim zbytek, i tak to bylo hooodne tezky pro me a na doraz. Od priste zase najedu na high reps. Ale urcite spokojenost zatim.

MT
up to 3x125kg
4x3x150kg
yeeah :) Nakoplej assaultem, bcaackama, nejakyma cukrama (vitargo tusim) a slo to docela dobre, zada vpohode, jen nohy klasicky nestihaly. Ale urcite zkusim pristi tyden jeste 155.

Triceps 2kladka

up to 15x45kg
2x15x55kg
14x55kg uff

Biceps EZ scottovka
10x10kg+osa
3x8x20kg+osa

Pullover na gymballu
4x12x16kg

Facepulls
5x10x40kg

Tlaky a mrtvola mi dnes zabraly diky pauzam hrozne moc casu... takze uz jsem pak nechtel jet moc doplnku... v tydnu to zkusim dohnat. Cya
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konecne uz se na ty vahy da i divat :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
konecne uz se na ty vahy da i divat :)

Jde to dobře, 6 mesicu bez cviceni jsem asi potreboval :)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá se mi to, nebo nějak nejedeš ramena?
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejedu no... mám dlouhodobe trochu problém s levym ramennim kloubem (mozna rotatory), nejspis z bence. V cervnu mam naplanovanyho ortopeda, tak uvidim jestli mi k tomu neco rekne. Jinak se bez treninku ramen docela obejdu, predni a bocni delty mam stejne rozvinuty hoodne nepomerne vuci zadnim deltum, tak spis se snazim o ten zadni delt a predni nechavam tem sikmym tlakum. Ale obcas si dam PC+PP jednorucky, to mi docela vyhovuje.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem měl taky problémy s ramenem (taky dojebaný z benče) a jakmile jsem je začal lehce cvičit - military úzkým úchopem (začína jsem asi na 30kg a s tím jsem jel dlouho), tak aby v ramenu nijak nepřeskakovalo, nebolelo to, tak je to v klidu.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S ramenama je problem, ze je mozny si je dojebat milionem zpusobu a zadny dve zraneni ramen nejsou stejny :D mne sice taky preskakuje, ale kdyz to levy rameno cvicim, tak je to takovej neprijemnej pocit, hned se hrozne prepumpuje (jak kdybych nejel 5 opakovani, ale 25)a porad v nem citim nejaky tah, jako kdyby tam byla nejaka slacha o neco natazena... no to nema cenu resit, stejne to nevyresime :) Nejdriv ortoped, kdyz ten nic, tak fyzio, kdyz ani tam mi nereknou co s tim, tak asi nakoupim expandery co ma cízo a budu blbnout s gumama a zkouset co rotatory snesou :)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ortopedka mi řekla, že jsem se zvedáním břemen nad 50kg před rokem skončil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lunreal - monster madness! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: