|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: po srpen 23, 2021 6:19 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut-1250m 100 prsa/100 kraul ->6x, 25 prsa,25 kraul
Pátek a sobota moooc chlastu takže jsem se k něčemu dostal až dnes no..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: út srpen 24, 2021 7:51 pm Předmět: |
|
|
Běh,workout lapač
Běh:
30 minut - 6km
workout:
bradla/shyby
bradla-37x (10,8,7,6,6x)
shyby-5x5
břicho planky-5 sérií
Tak u běhu jsem čekla že to bude na hovno a budu to muset po pár metrech zabalit, jelikož od posledního běhu cítím tu krizovou oblast na pravé noze i při chůzi (žádná velká bolest ale prostě to chvílema cítím lehce).Ale světe div se, šlo to v klidu a při běhu jen taky zlehka cítil, o bolesti se nedá mluvit.Takže mám radost.Možná si jen noha potřebuje po cca 3měsíční běžecké pauze zase zvyknout na běžecký pohyb a zátěž, uviíme jak to půjde dál.P.S. Oblast nad pravým vnitřním kotníkem na holení kosti je citlivá a bolestivá i na dotek, při větším zatlačení bolí dost, asi byla diagnoza okostice správná, protože o bolest kosti se myslím určitě nejedná a v tomto místě ani žádná šlacha není..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 26, 2021 7:03 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1250m 250 prsa - 400 kraul - 250 prsa - 350 kraul
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá srpen 27, 2021 7:00 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby/dřepy -> 4 kola
kliky-53,33,35,26,30x
shyby-7,6,5,5,5x
dřepy-35,32,30,25x
spodní záda planky balon-7 sérií
celkem kliky:225x
shyby-45x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so srpen 28, 2021 7:08 pm Předmět: |
|
|
Běh
47:30 - 9,5km kolem Brodu
Tak po asi 3,5 měsících běh mimo dráhu blíží se k desítce - konečně!!!!
No co se nohy týče:cítil jsem ju od začátku - oblest nad pravým vnitřním kotníkem, okolo šlach k palci směrem k nártu. Ale bolestí bych to vůbec nenazval, prostě jsem to jenom mírně cítil, a postupně to myslím i ustalo, prostě jsem na to s postupující vyčerpaností spíš přestal myslet  Jak se říká hodně věcí je jenom v hlavě a u mě to myslím platí 2x..
Takže spokojenost.
Co se "formy" týče tak slabota, ale to jsem po tak dlouhé pauze čekal, spíš ještě horší....takže teď nezbývá než věřit, že se hned zas nezrakvím, budu moct běhat dál a v tom případě jsem brzo zpět tam kde před pauzou, to se nebojím
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po srpen 30, 2021 6:38 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1,3km
100 prsa/100kraul-6x, 100 prsa
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 31, 2021 5:53 pm Předmět: |
|
|
cvičba
kliky/shyby/dřepy - 4 kola
kliky-53,35,34,26x
shyby nadhmat-7,6,5,5x
dřepy-35,32,30,30x
břicho zkracovačky balon-5x8-12
shyby paralel-3X5
celkem:
kliky-200x
shyby-46x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st září 01, 2021 7:19 pm Předmět: |
|
|
Běh
49 minut - 9,86km kolem Brodu
Tak po dlouuuhé pauze (krom minulého běhu) zase desítka (a tentokrát narozdíl od minula v kuse bez pauzy) no a šlo to nad očekávání dobře a lehce!!Fakt bych čekal po 3 měsíční pauze, že to půjde těžce a ztuha ale opak byl pravdou kupodivu, i čas dobrý..fakt příjemně překvbapený!
Jinak nohu jsem ze začátku trochu cítil (ne bolest, jen cítil a v běhu mě to neomezovalo) v oblasti střídavě u vnějšího a chvíli vnitřního kotníku, ale po pár km to úplně přestalo a šlo to v pohodě - tak snad to teď dlouho vydrží OK!!
Musím se přiznat, že během té víc než 3měsíční pauzy jsem si i párkrát říkal, že mi ten běh vlastně ani až tak nechybí a čím dál víc si zvykal být bez něj a trochu se i bál, jestli mě vůbec bude ještě bavit až budu moct zase začít. Ale po dnešku musím říct, že až teď když zas můžu běhat tak vidím jak moc mě to chybělo!Holt asi tam ta běžecká závislost (naštěstí) furt a je a snad dlouho ještě bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá září 03, 2021 2:38 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek:
plavání
40min. - 1250m 250 prsa - 400 kraul - 250 prsa - 350 kraul
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po září 06, 2021 6:46 pm Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
Tak co se fyzičky týká tak uplně super, šlo to krásně v podstatě stejně jako před pauzou což bych teda za tak krátkou dobu běhání nčekal!
Horší je, že jsem celou dobu běhu cítil nohu - oblast nad pravým vnitřním kotníkem zase.Nebyla to žádná velká bolest ale prostě jsem to cítil a cítím to i teď po doběhnutí  Běžet se s tím dalo ikdyž to běh samozřejmě trochu otravuje.Mám obavy co bude při dalším běhu, ale zase další pauza se m dávat nechce když jsem konečně po třech měsících začal  No holt to zkusím a buĎ mě to zase vyřadí anebo to pude třeba no..kéž by!
Je pravda, že o víkendu ta regenerace za moc taky nestála, pátek i sobota chlastačka do rána, tak jestli i to mělo vliv..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út září 07, 2021 6:48 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby/dřepy
bradla-celkem 73x (série po 5-11 op.)
shyby-45x (4-6op.)
dřepy-5X20
horizont. přítahy-20x
spodní záda planky - 7 sérií
ráno:
kliky-50x
shyby-2x8
Šlo to fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út září 07, 2021 7:24 pm Předmět: |
|
|
Na moj vkus si nabehol na vysoke davky prilis rychlo a noha o sebe dava vediet. Odporucam sa objemovo vratit k cca 6 kilometrom a pomaly navysovat, idealne vlnovito, napriklad 6, 8, 9, 7, 9, 11... atd. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st září 08, 2021 6:56 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1250metrů 100m prsa/100m kraul ->6X, 50m prsa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|