|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: ne červen 18, 2023 6:49 pm Předmět: |
|
|
sobota:
Běh Brod-Nivnice-brod
Dnes to šlo fakt dobře, užil jsem si to.
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červen 19, 2023 12:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 21, 2023 6:55 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-170x (52,33,30,28,29x)
shyby-55x (nadhmat-8,7,6,5,5x paralel-6,6,6,5x)
břicho svíčka-5x10
No jinak musím s potěšením říct, že Cohen měl asi zase pravdu  Válcování stehen a všeobecně noh mě už konečně přestalo rozbíjet, ale naopak cítím konečně vyloženě pozitivní účinek a uvolnění,tělo si asi opravdu po čase zvyklo..tuhé stehna jsou pryč
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt červen 22, 2023 7:40 am Předmět: |
|
|
To je skvele! Este zarad nejake lahsie drepy a bude to dokonale. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červen 22, 2023 2:08 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Drslavická benzina-Brod
Vzhledem k vedru jsem šel radši hned ve 4:30 a dobře jsem udělal, oproti tomu co by bylo odpoledne se běželo krásně, ty ranní běhy za rozbřesku jsou parádní  .Ikdyž bylo i tak tak vlhko, že jsem doběhl jak ze sprchy..
K dřepům:mám mžnost jen 17kg velkou činku, myslíš, že má fakt cenu s tím dělat např. 5x5?
Nerad bych šel do nějakých větších opakování, abych si ty stehna zase neodvařil, teď je ten běh úplně jiný požitek, než když mě dřív bolely při každém došlapu..
Naposledy upravil Máča dne pá červen 23, 2023 7:13 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt červen 22, 2023 2:16 pm Předmět: |
|
|
Urcite to cenu ma a potom mozes pokracovat s drepmi na jednej nohe. Najprv s dopomocou, ale rozhodne sa treba dopracovat aspon k jednemu poctivemu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá červen 23, 2023 7:20 pm Předmět: |
|
|
plavání
35 minut - 1200 metrů 250 prsa - 250 kraul - 250 prsa -250 kraul - 100 prsa - 100 kraul
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so červen 24, 2023 4:40 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Šumice-Brod
Tak do 12tého kiláku to šlo dobře, nebylo horko jenom lehce dusno takže dobrý.Pak jsem dal pauzu na pití a záchod a začaly klasicky křeče v břichu, takže jsem musel v průběhu 2x na velkou (průjem)  Stává se mi to při dlouhých bězích celkem pravidelně..Nevím jestli je chyby např. v malém odstupu od snídaně (2 hodiny) nebo to může být i v tom, že večer předtím do sebe naházím kvanta zeleniny..Každopádně normální to aai nebude..doběhl jsem úplaně vycucaný a musel si jít na hodinku i zdřímnout (možná i odvodnění z průjmu), jinak by se běželo fajn..
No a teď jdu večer na akci tak snad tam neodpadnu..
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út červen 27, 2023 6:47 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-Brod
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 28, 2023 12:00 pm Předmět: |
|
|
CVIČENÍ
kliky/shyby
kliky-170x (50,32,30,28,29x)
shyby-52x (nadhmat-8,7,6,5,5x paralel-6,6,6x)
spodní záda planky balon 7x
Ve 4 ráno, na probuzení.
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červen 29, 2023 6:03 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Nivnice-Brod
Tak dneska to šlo parádně celou dobu lehce, běželo se fakt super celou dobu.
Tento týden už dám volno a další aktivita až v pondělí.
Zítra a v sobotu mám v plánu akce s alkem takže i odpočinu, volný víkend už nebyl ani nepamatuju a i to je občas potřeba
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|