Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 278, 279, 280  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2023 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-68x (12,10,9,8,7,6,6,5,5x)
shyby-49x (nadhmmat-7,6,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)

břicho natahování nohou vleže na zádech-5,4,4x

ráno:
shyby: nadhmat-10x, paralel-9x
kliky-48x
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2023 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh UH-Kunovský les-Starák-UH

Nobtak dneska hrůza, hns a průser (doslova) ..Jednak bylo vedro jak prase a už po vyběhnutí jsem trochu tušil že bude zle..potil jsem se jak prase ahlavně jsem cítil divné tlaky v břichu.No trochu jsem tušil že to blbě dopadne a taky že jo.Do 10tého jsem to nějak zvládnul běžet (naštěstí velkou část ve stínu, na slunku bych nedal možná ani to), no ale to už jsem musel chtě nechtě zastavit na benzince na záchod.No nebudu to moc rozebírat - průjem jak prase Přemýšlel jsem že se na to (běh ) radši vyseru ale chtě nechtě jsem se nějak musel dostat k autu a pěšky by to bylo na dlouho.Tak jsem ještě já debil dal sladké kafe (abych podpořil ty křeče v břichu že jo) a zkusil vyběhnout..No křeče byly ještě horší takže po pár km jsem musel do keřů, zkusil to ještě jednou, ale zase se to opakovalo, takže nakonec jsem musel dojít opravdu jenom chůzí..No ve finále hnus, požitek nula, utrpení 100%..no snad mám s tímto na dlouho zase vybráno..Byl to dnes opravdu požitek..
Poučení a příčin vidím několik: za prvé mě očividně nestačí na strávení 2 hodiny rozestup od snídaně a při víkendových bězích z toho mívám pravidelně tyto potíže (přes týden je to OK), takže příště pauza 3 hodiny! Za další už žádné kafe při běhu to je na to taky vražda, no a z třetí při těchto vedrech jako dnes vyběhnout v 6 nejpozděj 7 ráno a ne v 9:30.

No zítra si musím jít spravit chuť na kolo
Grimley

PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2023 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec...

pokud muzu poradit, respektive natuknout co me nefunguje, tak to je prave kafe :) nedovedu si predstavit dat si pred behem kafe :) ve dny, kdy mam trenink, tak si davam kafe az po behu.... ostatne beh samotnej by te mel nabudit a rozproudit krev v zilach :)

Co se tyka behani ve vedrech, neni to uplne tak spatny... postupnym trenovanim ve vyssich teplotach se zlepsuje aklimatizace a pak je clovek odolnejsi prave vuci vyssim teplotam :) .... samozrejme jit behat v pravy poledne ve 30 stupnich taky neni uplne vonco, snad nejakej jogging jedine :)

A k tem delsim vybehum, zapracoval bych na odstraneni zastavky na pumpe... mas to jen v hlave a telo nepotrebuje v pulce treningu (pokud nebezis nejakej ultra maraton) zastavit a doplnovat cukry na benzince.... zbytecne si tim narusujes trening a pak postrada smysl samotnej ucel dlouhyho vybehu (obvykle to lidi behaj proto, aby si zvysili vytrvalost a to ty prave zkazis pauzou na pumpe). Pokud citis potrebu doplnit cukry, kup si za 30 kacek baleni hroznovyho cukru v dr.max a dej si na cestu 2 cukriky do kapsy.

Co se tyce doplnovani tekutin, taky to je o zvyku.... ja treba do 10km nepiju vubec, otravuje me tahat piti.... kdyz je uz vetsi teplo a bezim treba 13km, beru si vodu do 500ml soft flask .... a kdyz bezim 20 a vic, vystacim s iontakem v 500ml soft flask :) .... ale to je asi individualni.... znam borce, co si taha camelback i na 5km :)
cohen999

PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2023 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, ako pise Grimley, kafe az po behu, na cerpacku fakt len sa vytento a napriklad ja sa vzdy dostatocne zahydrujem pred treningom a potom pijem az po vychladnuti. Posledne preteky som sa ani nezastavoval na obcerstvovackach, proste odbehnut hodinu a pol - dve musis dat s prehladom. A ked je fakt teplo, treba radsej prisposobit vzdialenost. Alebo ist behat skoro rano. 🤷
Máča

PříspěvekZaslal: čt červenec 06, 2023 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-UH-Jarošov-Bílovice-Březolupy-bOHUSLAVICE-dOUBRAVY-kAŇOVICE-bISKUPICE-lUHAČOVICE (KOLEM PŘEHRADY)-BISKUPICE)-brOD

tAK TYTO DVA DNY SE MĚ OPRAVDU ZADAŘILO, DNES JSEM PRO ZMĚNU PRVNÍ DVĚ HODINY ŠLAPAL V DEŠTI bYL JSEM DURCH MOKRÝ A I ZMRZLÝ ALE NA MORÁLKU JSEM DOJEL TO CO BYLO V PLÁNU, PAK UŽ NEPRAŠELO TAK SE TO DALO..nJn holt někdy se to prostě tak pěkně sejde no ale jinak se jelo dobře, svůj neoblíbený kopec jsem vyjel celkem na pohodu a i na konci zbylo ještě sil dost

Naposledy upravil Máča dne po červenec 10, 2023 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Máča

PříspěvekZaslal: so červenec 08, 2023 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Drslavice-Hradčovice-Veletiny-Vlčnov-Veletiny-a zpět

Cohen,Grimley: Díky moc chlapi za odpovědi a rady.Myslím si osobně, že v kafi problém nebude, spíš v jídle před během.Dnes jsem šel hned ráno a dal si těsně před vyběhnutím jenom 2 banány (normálně si dávám ovesnou kaši a za 2 hodiny vybíhám).Dneska jsem měl při běhu úpplně jiný pocit než po kaši, lehkého žaludku, banány jsem strávil rychle a lehce, kdežto po kaši budu opravdu muset dávat pauzu na strávení aspoň 3 hodiny.
P.S. Kafe jsem si zase dal a v pohodě.Chtěl jsem to zkusit bez něj ale po hodině běhu jsem fakt cítil, že potřebuju doplnit energii (dal jsem si i hroznové cukry) a na trávení bez problému, takže pes bude zakopaný opravdu v jídle před..
Jinak běželo se super, šel jsem hned v ž kvůli vedru a dobře jsem udělal,skoro padl půlmaratonek
Máča

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2023 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

v průběhu 2x cca 700 metrové svižnější úseky.

No, tak běželo se dobře až dokud mě zase nechytly žaludeční potíže a musel jsem zase do keřů (zaplatpánbůh že po cestě nějaké byly, fakt nic příjemného v obydlené čtvrti zoufale hledat kam odskočit ).
Neodpustil jsem si před během kafe (myslel jsem, že na lačný prázdný žaludek nebude vadit - no vadilo ) takže příští běh kafe ani před, prostě úplně na prázdný žaludek (vím, že jste mě na to upozorňovali ale já si tu hubu prostě potřebuju namlátit pořádně holt no).
P.S. Kafe nepiju z důvodu potřeby nakopnutí energií to vůbec, ale vyloženě jen ráno mám potřebu když nejím do žaludku něco dostat a získat trochu pocit sytosti a kafe mi na to pomáhá, ale zase je to vyloženě jenom o zvyku a hlavě samozřejmě.
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2023 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ti treba 🤣 Ja si davam rano, ked mam pocit hladu, polovicu bananu. A uplne v pohode.
Máča

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Drslavice-Hradčovice-veletiny-podolí-Kunovice-kostelany-UH-Kunovice a zpět
Máča

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2023 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

(bez pásu).
Šel jsem ráno nalačno, po minulé zkušenosti jsem si odpustil i ranní kafe a hle, šlo to super zlehka a bez střevních problémů, takže super (zase ten Grimley a Cohen měli pravdu.. )
Máča

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2023 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Prakšice-Pašovice-Nedachlebice-bílovice-Topolná-Napajedla-otrokovice-zlín (čepkov)-Otrokovice-napajedla-Starák-Kostelany-kunovice-brod

Jelo se super, parádní počasí, bezvětří, málo lidí, nebylo co vytkout.I smrtelný Pašovský kopec jsem vyšlápl vcelku napaohodu takže spokojenost.Zítra hned brzo ráno dlouhý běh, uvidíme co na to poví nohy.
Máča

PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2023 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Nivnice-Brod

Kvůli vedru jsem vyběhl radši už lehce po 6té a dobře jsem udělal, běželo se super, v 10 už by to bylo ostré.Dal jsem si 2 banány a vyběhl, energie dostatek a zároveň lehký žaludek takže super.Jinak tento týden se povedl cca 43km běh a 160 kolo s tím jsem spokojený, zítra asi ještě půjdu zaplavat.
Jinak včerejškem mě začali 2 týdny dovolené, plán je takový první týden věnovat víceméně sportu a druhý vínu, pivu a sem tam i nějakému jídlu v chorvatsku, takže to bude takové vyvážené Tam aktivitu neplánuju žádnou a odříkat si nehodlám, přece jenom je potřeba si to léto i užít a nejenom makat
Máča

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2023 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plavání
40 minut - 1,3km 250 PRSA - 250 KRAUL - 250 PRSA - 250 KRAUL - 150 PRSA - 150 KRAUL

v DNEŠNÍM PEKLA IDEÁLNÍ AKTIVITA, ODPO JSEM ZVLÁDL I SAUNU ALE BYL TO CELKEM BOJ
Máča

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2023 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-cyklo na Polichno-Újezdec-Brod

Běželo se super, pocitově jsou ty ranní běhy "na banány" takové lehčí než klasické dopolední po normální snídani.V průběhu jeden prudší asi půlkilometrový kopec a pak další úplně na konci, ten už dal celkem zabrat s 19ti v nohách ale vycupital jsem to
Máča

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2023 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo letos celkem: 1 230km

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 278, 279, 280  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: