Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: pá srpen 25, 2023 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-cyklo na Polichno-Újezdec-Brod
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2023 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
plavání
40 minut - 1300m 250 prsa - 250 kraul - 250 prsa - 250 kraul - 150 prsa - 150 kraul
Máča

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2023 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh cyklo pepčín-Drslavice a zpět

Tak dneska se mě teda vůbec ale vůbec nechtělo, od rána jsem byl unavený, navíc mě nějak bolelo za krkem prostě všecko špatně Nakonec jsem teda vyběhl ale vybral jsem si po dlouhé době trať úplně bez kopců (do těch se mě dnes opravdu nechtělo) - úplnou rovinu.Nakonec to šlo celekm dobře ikdyž po běhu na mě padla zase nezvyklá únava a slabost (to nebývá zvykem) jako by se o mě něco pokoušelo..tak uvidíme..
Máča

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2023 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý:
cvičení
kliky/shyby
kliky-225x (52,32,30,27,30x ráno-50x)
shyby-57x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-5,5,5x ráno nadhmat-8X, paralel-9x)
břicho natahování noh vleže na zádech-5,4,4x
Máča

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2023 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Nivnice-brod

Tak dnes to šlo narozdíl od minulejška super, i parádní počasí, lehce pod 20, mírně mrholilo, labůžo
Máča

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2023 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-63x (11,9,8,7,6,6,5,5,5,5x)
shyby-40x (nadhmat-6,5,5,5,4 paralel-6,5,5x)
spodní záda balon planky-7x

ráno:
kliky-50x
shyby-madhmat-6x paralel-9x
Máča

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2023 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
kolo Valašské klobouky-Brumov-Trenčín-Brumov-Štítná nad vláří-Pitín-Bojkovice-Záhorovice-Šumice-újezdec-Brod

Osobák na vzdálenost
No pěkně jsem si máknul jen co je pravda Do nějakého 70tého se jelo na pohodu (byla to rovina) pak to začalo jít o něco hůř a na 90tém už dost ztuha, takže jsem dal pauzu a přemýšlel jestli sednout na vlak, nebo se hecnout a došlapat zbylých 30 km domů.Blbé bylo, že těch posldních 30 začaly jediné kopce na trati, sice žádnéextrémní hrůzy, ale z 90km v nohách daly pěkně zabrat.No nakonec jsem se samozřejmě naštěstí hecnul (za což jsem fakt rád že jsem to srabsky nevzdal to bych si ted vyčítal) kopnul do sebe 3 tyčinky na doplnění energie (což hodně pomohlo) a vyrazil dřít do kopců No..místama to celekm bolelo ale nakonec jsem to dal ikdyž ke konci už jsem mlel z posledních sil .Tak že nakonec z toho byl osobák na vzdálenost což si v kombinaci s kopcovotou poslední čtvrtinou cením o to víc..Dojel jsem domů, pojedl a v18 usnul jak špalek až do rána (a to jsem si naivně plánoval navštívit hody v sousední vesnici)..takže nakonec supr vyjížďka a spokojenost

P.S. Škoda že jsem si nevzal pás, celekm by mě zajímaly spálené kalorie, těch muselo být myslím si celekm bohatě..
Máča

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2023 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak minulý rýden jsem trochu ošidil běh a byl jenom dvakrát, ale nakonec jsem to na kole ocenil, že jsem pošetřil trochu síly.
Máča

PříspěvekZaslal: po září 04, 2023 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

Šlo to celkem fajn, akorát mě po sobotním kole trochu bolí při každém kroku (při běhu i chůzi) oblast na zadní straně za kolenem na pravé noze (šlachy co ohýbají nohu) začal jsem to cítit už na tom kole - asi přetížené..běžet se s tím dalo, takže myslím, že to bude v pohodě.
Máča

PříspěvekZaslal: út září 05, 2023 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Drslavice-hradčovice-veletny-Kunovice-UH-Kostelany-kunovice-brod

No tak jsem to bohužel včera zakřikl a noha je asi v háji..Po včerejším běhu jsem ji dost cítil i při chůzi (oblast podkolení šlachy a horní část lýtka) ale jelikož bylo nádherné počasí tak mě to samozřejmě nedalo a vyjeljsem na kolo,no a tam jsem to taky cítil celekm dost při každém šlápnutí.Po dojezdu to navíc komplet zatuhlo, takže teď pajdám i při chůzi Mám obavu že je minimálně doběháno a asi by nebylo dobré ani kolo ikdyž bych to možná odjet zvládl, nejrozumnější by byla asi úplná pauza, ikdyž se mi do ní nechce obvlášť když je zrovna tak super počasí No rozum mi ale říká, že čím dřív ji dám tím kratší bude muset být..Nevím přesně co s tím mám, ale bude to asi nějaký podrážděný nerv v té oblasti, jelikož cítím jak to střílí až směrem k chodidlu..každopádně jsem to asi přehnal v tu sobotu na kole, tam to začalo..A to jsem si na pátek plánoval možná poslední letošní dlouhý výjez
Máča

PříspěvekZaslal: st září 06, 2023 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
brada/shyby
bradla-67x (11,10,9,8,7,6,6,5,5x)
shyby-47x (nadhmat-6,6,5,5,4x paralel-6,5,5,5x)
břicho plank-5x

ráno:
kliky-50x
shyby-nadhmat-8x paralel-10x
Máča

PříspěvekZaslal: pá září 08, 2023 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plavání
40 minut - 1,3km 250 prsa - 250 kraul - 250 prsa - 250 kraul - 150 prsa - 150 kraul

Tak noha je bohužel špatná, bolí při chůzi, je na omak bolestivá a i mírně zarudlá a oteklá (opravdu mírně, ale je..) takže asi nějký zánět snad drobnější..zajímavé je, že mě to chytne vždycky na jiném místě (nevím jestli je to dobře nebo špatně).No každopádně mám na čas doběháno a doježděno na kole, a jak na schvál bude mít i bazén teď 2 týdny odstávku takže nemůžu ani plavat ikdyž možná je to i dobře protože jsem to cítil i při plávání, tak aspoň tomu dopřeju úplný klid a snad to zase bude brzo OK (budu jen cvičit).No musím někde dělat furt dokola chybu..myslím, že můj problém bude stejný jako psal teď Grimley - dlouhodobé řetrénování, jenže ono je to těžko to odhadnout nějak dopředu a zvolnit, dyž to jde, jde a z ničeho nic začne něco bolet a je útrum..
Máča

PříspěvekZaslal: út září 12, 2023 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-67x (11,10,9,8,7,6,6,5,5x)
shyby-47x /nadhmat-6,6,5,5,4x paralel-6,5,5,5x)
spodní záda planky balon-7x

ráno:
shyby:nadhmat-8x paralel-9x
kliky-50x

Tento týden bude hodně odlehčený, vzhledem k tomu že noha furt bolí tak kolo a běh vynechávám a bude asi jenom 2x cvičení, ale myslím, že mě odpočinek i prospěje, musím říct, že si to i celkem užívám..
Uvidíme jak to bude vypadat ten další.
Máča

PříspěvekZaslal: čt září 14, 2023 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-67x ) (11,10,9,8,7,6,6,5,5x)
shyby-47x (nadhmat-6,6,5,5,4x paralel-6,5,5,5x)
břicho zkracovačky balon-5x10

ráno:
shyby-parlel-10x nadhmat-6x
kliky-48x
Máča

PříspěvekZaslal: so září 16, 2023 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh,workout lapač

workout:
bradla/shyby

bradla-45x (11,10,9,8,7x)
shyby nadhmat-6,6,5,5,4x

břicho planky balon-5x

Tak nedalo mě to a jelikož bylo i počasí super tak jsem zkusil aspoň že si dám pár koleček na stadionu co to udělá..No a dobré šlo to!7 kiláčků celekm na pohodu, nohu jsem cítil lehce vzadu !pod kolenem" jinak dobrý, tak doufám, že to "klasicky" pomalu rozběhám jako vždycky..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: