|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: so červenec 13, 2024 5:48 am Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-190x (50,30,30,28,27,22x)
shyby-40x (nadhmat-7,6,5,5,4x paralel-5,5,5x)
břicho zkracovačky balon-5x10
Tak jsem to nakonec ještě na rychlovku ráno stihnul a teď hurá k moři do tepla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: ne červenec 21, 2024 6:51 pm Předmět: |
|
|
Běh lapač
45:24 - 8,9km
workout
bradla-30x (8,6,5,5,5x)
shyby-25x (5x5)
břicho-planky-5x
Tak přesně po 5ti týdnech konečně zase běh (jestli se tomu dneska dá tak vůbec říkat, ale jo výklus na dráze to byl  ).Už mě to fakt chybělo taková pauza už nebylo pěkně dlouho asi několik let..Čekal jsem jak to půjde a byl jsem mile překvapený, šlo to pěkně běželo se fajn zlehka..Zato na tom workoutu jsem byl slaboučký jak čajíček ale to holt po pauze tak bývá
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červenec 22, 2024 7:09 pm Předmět: |
|
|
kolo Brod-Kunovice-Ostrožská-Ostroh-Veselí-Mor. Písek-Ostrožská-Kostelany-starák-UH-Kunovice-Brod
3:47-87km
Tak byl jsem fakt velice příjemně překvapený jak dobře to šlapalo..Na to že jsem fakt 5 týdnů nedělal vůbec nic a nemoc mě celkem dost skolila tak se jelo fakt supr, jakdyby ani žádná nemoc a pauza nebyla, takže super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út červenec 23, 2024 7:44 pm Předmět: |
|
|
Běh cyklo Havřice (Havřice-Brod-Havřice-Drslvice-Havřice)
49 minut - 9,7km
Tak jsem to asi včera zakřil, dneska to šlo o poznání hůř.Bída, ztěžka, pocitově pomalu nohy po posledním běhu bolí, svalovka ve stehnech jak svina i tepovka o něco výš oproti normálu, takže nic moc ale odběhl jsem si co jsem chtl, vono to zase půjde.
Odpo ještě hodka tenisu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červenec 24, 2024 7:45 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1300m 100 prsa/100 kraul -> 6x, 50 prsa, 50 kraul
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červenec 25, 2024 7:02 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod Delfín-Nivnice (po cyklo) - Brod (zadem po plní cestě)
51:24 - 10,36km
Dnes to šlo oproti minulejšku suprově, parádní běh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá červenec 26, 2024 7:25 pm Předmět: |
|
|
kolo Brod-Prakšice-pašovice-Častkov-Březolupy-Bílovice-Topolná-Napajedla-Otrokovice-Kvasice-Kroměříž-Kvasice-Otrokovice-Napajedla-Spytihněv-Starák-Kostelany-Ostrožská-Kunovice-Veletiny-Hradčovice-drslavice-brod
4:25 - 103km
Jelo se suprově parádní vyjížďka v suprovém počasí, i Pašovský kopec jsem si vyšlápl celekm na pohodu takže dechově zase v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so červenec 27, 2024 4:32 pm Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
52 minut - 10,4km
Tak poslední aktivita o dovolené.Za poslední týden toho bylo dost tak dnes pivko a zítra pauza.Chtěl jsem využít týden volna a vrátit se troch do kondičky což se povedlo tak jsem dal 7 tréninků za týden.Ale byla dlouhá pauza tak to bylo potřeba.Hodinky mě hlásí aŤ zvolním že mám nadměrnou zátěž oproti standardu tak je poslechnu  (aby taky ne když jsem měsíc ležel na gauči  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červenec 29, 2024 12:32 pm Předmět: |
|
|
K dnešku celkem zas letošek najeto na kole: 792km
Letos atí celkem slabota bohužel, byly zdravotní komplikace a i počasí a kolo moc nepřálo, ale na tu tisícovku to snad aspoň dotáhnu, ale k lońským dvěma se ani nepřiblížím bohužel, nedá se..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červenec 29, 2024 7:09 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-Brod
58:43 - 11,3km
Tak bylo ještě sakra cítit, že v top formě ještě zdaleka nejsem, bylo to dneska trápení.Za normálních okolností bych si to zaběhl na pohodu, dneska jsem se od začátku trápil, lehce to nešlo a na 9tém jsem musel dát i krátkou občerstvovací pauzu. Ale i tak pěkný výběh ono to půjde pomalu nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červenec 31, 2024 7:10 am Předmět: |
|
|
Úterý:
workout
bradla/shyby
bradla-57x (10,8,7,6,6,5,5,5x)
shyby-45x
spodní záda balon planky:7 sérií
ráno:
kliky-50x
shyby- nadhmat-7x, paralel-9x
No o něco slabší než normálně ale to se očekávalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červenec 31, 2024 7:13 am Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
1:02 - 12,2km
Šl jsem kvůli horko ráno ve 4 a byl to dobrý nápad  Běželo se super.V průběhu jsem zkusil i 2x interval cca 700 metrů v trochu svižnějším tempu a "kopec nakonec" a šlo to v pohodě takže super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 01, 2024 7:14 pm Předmět: |
|
|
kolo Brod-Drslavice-Hradčovice-Veletiny-Podolí-Kunovice-Kostelany-Starák-UH-Kunovice a zpátky Brod
2:16 - 53km [/i]
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so srpen 03, 2024 3:26 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Veletiny-Brod
1:30 - 17,2km
Po 7mi týdnech delší běh.Trochu to bolelo, bylo poznat že to ještě není ono ale de to nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po srpen 05, 2024 7:04 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Nivnice-Brod
59:30 - 11,7km
Ještě pořád to není úplně v topu, ale už chybí jenom kousek  ěželo se dobře jen poslední asi 4 kiláky o něco těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|