|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: po červen 10, 2024 7:41 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1,3km 100m prsa/100m kraul -> 6x, 50 prsa, 50 kraul
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: st červen 12, 2024 4:51 am Předmět: |
|
|
úterý:
Běh Brod-Drslavice benzinka-Brod Pepčín
55:28 - 11,7km
Tak dnes jsem si to zpestřil intervalama:
2x1500m v čase cca 4:05-4:08min/km + 1x 800m za 4:10 společně se závěrečným kopcem, který byl až nad plán daly celkemm zabrat, ale zvádl jsem to.Původně byly v plánu jenom ty 2 bez kopce,ale hecl jsem se ještě na jeden na víc a kopec takže spokojenost.Říkám to furt dokola, ty intervaly jsou fakt na fýzu supr, měl bych dávat častjc, ale bohužel se k nim hecnu jen občas..Jinak teda si absolutně neumím představit vydržet v tomto tempu např 10km nebo nedejbože celý půlmaraton..  sci-fi
Jinak při běhu jsem cítil trochu oblast na pravé noze vzadu pod kolenem (šlacha) co mě trochu trápí už skoro rok, myslím, že jsem si to rozdráždil i válcem, už toto místo fakt budu radši vynechávat, očividně to tomu nedělá dobře, snad to bude OK..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 12, 2024 7:38 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby
bradla-65x (12,9,8,7,7,6,6,5,5x)
shyby-47x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)
spodní záda balon-7 sérií
ráno:
kliky-50x
shyby-nadhmat-7x, paralel-10X
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne červen 16, 2024 6:50 pm Předmět: |
|
|
sobota:
kolo Brod-Šumice-nezdenice-Bánov-Suchá loz-Nivnice-Dolněmčí-Hluk-Ostrožská-Kunovice-Kostelany-Starák-UH-Kunovice-brod
4:20 - 95km
Tak i přes hnusný vět, kdy jsem dokonce místy i z kopce musel šlapat ze sedla vestoje, což jsem teda ještě nězažil  nakonec supr vyjížďka - vyměnil jsem dlouhý běh za kolo vyjímečně..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červen 17, 2024 8:41 am Předmět: |
|
|
Běh Brod-Veletiny-Brod
1:38 - 19,75km
Tak jsem si ten dlouhý běh přece jenom dal, radši hned v 5:30 ráno za chladu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út červen 18, 2024 7:53 pm Předmět: |
|
|
kolo Brod-Kunovice-UH-Starák-Kostelany-Kunovice-brod
2:23 - 55km
Bylo sice horko ale né zas tak moc abych nevyjel,jelo se fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 19, 2024 7:40 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby
bradla-74x (12,10,9,8,7,6,6,5,5,6x)
shyby-47x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)
břicho planky-5x
ráno:
kliky-50x
shyby-7,10x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá červen 21, 2024 9:54 am Předmět: |
|
|
Tak mě zase po čase skolila „rýmečka“ – soplím, bolí dutiny, prostě klasika..
Co je blbé, že za týden v sobotu mám jít na půlmaraton..Tak teď nevím, jestli se na to radši vykašlat nebo to jít zkusit..
Ze kušeností si myslím, že se do té doby asi stihnu tak tak uzdravit, ale pravděpodobně bych do toho šel po 12ti denní běžecké pauze a ještě po nemoci což je naprd..Když si představím jak ztěžka se rozbíhám po nemoci a ztěží dám 10tku tak půlmaraton si moc neumím představit jak bych zvádnul a co by to se mnou udělalo..
Ale zase se mi to nechce vzdávat, těšil jsem se na tuto trať dost..
Tak teď fakt nevím co..nerad bych se tím nějak „odpálil“
Cohene a spol pomoc!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá červen 21, 2024 10:16 am Předmět: |
|
|
Toto poznam velmi dobre  A vzdy som sa rozhodol nestresovat telo, nie je to posledny polmaraton v zivote, ked sa necitis dobre, jednoducho nechod. A startovne ozelies, pripadne si zisti, ci sa da preniest na buduci rok. Je to trosku smola, takto na poslednu chvilu, ale ak to fakt nie je len lahke nachladnutie, s ktorym sa bude o par dni dat trenovat, tak radsej nechod.
Na druhu stranu, natrenovane mas, ak sa budes o 5 dni citit lepsie, daj si testovaciu desinu. A idealne si naplanuj aj pred pretekom 4 - 5 dni bez behu. Zregenerujes a telo nestrati z vykonu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 26, 2024 6:58 am Předmět: |
|
|
Tak sobotní půlmaraton jsem nakonec odpískal, jelikož pořád nejsu zdaleka OK ale spíš KO..:- ( Škoda sere mě to fest ale nedá se bohužel, pořád fest zahleněné dutiny,kašlu únava takže bych to ani neuběhl..Takže půjdu radši na svatbu, kterou jsem původně kvůli běhu zrušil😊Tak třeba to vyjde příští rok.Ještě jsem přihlášený na jeden v září tak doufám že už nebude takový smolík..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červenec 04, 2024 5:03 am Předmět: |
|
|
Takže novinky:na půlmaratonu jsem n\konec nebyl jak píšu, ale za to mě zlomila i ta svatba.Asi kombinací strašněho vedra (zvášť v obleku to byla fakt chuťovka  ) a možná i chlastu, ikdyž jsem měl jen pár vín a piv fakt málo, mě dorazily.Večer jsem přijel domů a cítil že je něco špatně a taky že je horečka 38.Druhý den už 39, takže v pondělí k doktorce,Ta mi vlastně diagnozu ani neřekla, jenom poslechla jelikož jsem jí řekl že kašlu jak tuberák a napsal ATB.Takže ty teď bude týden zobat a doufat že to bude zas brzo OK.Horečku mám furt ikdyž nižší, kašel a fest únava..Priorita teď je dát se do kupy do 13.7. kdy mám letět na dovolenku na Atén, tak snad to stihnu.No a ideálně po návratu pomalu i návrat ke sportu po celkem teda dlouhé pauze, ale třeba i ta přijde vhod..
Takže asi tak no
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červenec 10, 2024 7:11 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky-20x / shyby - 5x -> 8 kol
spodní záda plank balon - 7 sérií
ráno kliky-45x
shyby-7,8x
celkem:
kliky-200x, shyby-55x
Tak jelikož už se cítím dobře, jenom občas mírný kašel ale to nestojí ani za řeč tak už jsem jsem se zkusil trošku rozhýbat.Na to že to bylo po nemoci a celkem dlouhé pauze tak to nebylo až tak hrozné.Běh nechám asi i vzhledem k pekelným venkovním teplotám až po návratu zAtén - tzn po 20.7. to už snad půjde..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červenec 11, 2024 6:54 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1300m 100m prsa/100m kraul -> 6x, 50m prsa, 50m kraul
Tak šlo to dechově trochu hůř, sem tam jsem se i zakašlal ale dobrý čekla jsem to i horší.Vzhledem k počasí ideálně aktivita dnes.
Jinak nevím jestli někdo z vás tady zaragestroval neskutečný výkon Zdena Cháry, který si švihl ironmana za 10:30 hod, přičemž závěrečný maraton za 3:27, tzn, lehce pod 5min/km  neskutečné!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá červenec 12, 2024 6:23 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1,3km 250m kraul - 250 prsa - 250 kraul - 250 prsa - 150 kraul - 150 prsa
Vzhledem k počasí zase plavání, ideální aktivita a zchlazení
Zítra odlet na týden do Atén na dovču  pokračování po návratu.Možná ráno ještě nějaké cvičení doma
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|