|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
nie, ale magumi mi tu je úplne iný level, než vy dvaja kedy budete, sorry _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | nie, ale magumi mi tu je úplne iný level, než vy dvaja kedy budete, sorry |
Co to je zase za blábol
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | nie, ale magumi mi tu je úplne iný level, než vy dvaja kedy budete, sorry |
Co to je zase za blábol |
pravda |
A v čem úplně jiný level - ve cvrnkání kuliček? Ano, samozřejmě, že je úplně jinej level co se týče síly a je možný, že já toho ani nikdy nedosáhnu, ale nechápu co to vůbec vytahuješ, když magumi a já máme oba dva naprosto jiný cíle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | nie, ale magumi mi tu je úplne iný level, než vy dvaja kedy budete, sorry |
pravda |
A v čem úplně jiný level - ve cvrnkání kuliček? Ano, samozřejmě, že je úplně jinej level co se týče síly a je možný, že já toho ani nikdy nedosáhnu, ale nechápu co to vůbec vytahuješ, když magumi a já máme oba dva naprosto jiný cíle. |
áno, odpovedal si si sám, keď porovnávaš výkon, tak sa bavíme o sile a zákonite príde na pretras aj váha a v prípade Drapera nebudem pokračovať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | nie, ale magumi mi tu je úplne iný level, než vy dvaja kedy budete, sorry |
pravda |
A v čem úplně jiný level - ve cvrnkání kuliček? Ano, samozřejmě, že je úplně jinej level co se týče síly a je možný, že já toho ani nikdy nedosáhnu, ale nechápu co to vůbec vytahuješ, když magumi a já máme oba dva naprosto jiný cíle. |
áno, odpovedal si si sám, keď porovnávaš výkon, tak sa bavíme o sile a zákonite príde na pretras aj váha a v prípade Drapera nebudem pokračovať |
Jo, takže když dá magumi 30 shybů se svojí BW okolo 85kg nebo kolik má a já jich dám taky 30 a BW mám o 10kg víc, tak jsem vlastně lepší shybař, že jo? Fuck the logic please
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
áno, v pomere váha/výkon by si bol, v absolútnom čísle by ste boli vyrovnaní _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | áno, v pomere váha/výkon by si bol, v absolútnom čísle by ste boli vyrovnaní |
Turakame Turakame
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
Magami, vlk#: dakujem za odpoveď 😊. Tiez som pridal na suplementoch od pondleka glutamin a pocas treningu BCAA. Zajtra poobede mam zajednanu sauna a masaz. Dufam, ze to bude mat blahodarne ucinky na rege. Plus cez vikend sa posnazim spat +8/9hod denne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Rozcvička
mobilita 30 minut, ohs s osou,
Zadní dřepy
5 x 60
5 x 80
3 x 105
3 x 125
1 x 135
1 x 145
1 x 155
1 x 165 PR (bez opasku)
4 x 175 PR
4 x 175
4 x 175
4 x 175
4 x 175
4 x 175
Tlak silou
5 x 82.5
5 x 82.5
5 x 82.5
5 x 82.5
5 x 82.5
Přítahy VČ v předklonu
10 x 115
10 x 115
8 x 115
U dřepů jsem přidal opakování podle plánu, bylo to těžké, ale nakonec jsem to dal. Na tlaky jsem přihodil 2.5, pořád celkem v klidu, u přítahů jsem se snažil tahat pěkně pomalu a plynule. Vlk se zlepšil hned o dvě opáčka na sérii, parádně zabral, klobouk dolů.
| Turakam napsal: | | nie, ale magumi mi tu je úplne iný level, než vy dvaja kedy budete, sorry |
Já to tak vůbec neberu; kdybych se měl srovnávat například s riperrem, slotym nebo etomem, taky bych musel hořce zaplakat, jaký jsem máslo. Respektuju každýho, kdo na sobě pracuje a snaží se zlepšovat, a je mi úplně fuk, kolik zvedne.
| Draper napsal: | Jsem zvedavej, jestli bys dal alespon v jedne serii 5x140. Kazdopadne jsi mi hodil rukavici , naposledy jsem dal 1x5x135, takze doufam, ze te brzy dozenu nebo lepe receno predezenu |
O tebe se vůbec nebojím; když jsem viděl, s jakou lehkostí to dáváš, tak bych si naopak troufl předvídat, že zvládneš postupně přihodit minimálně třicet kilo. Moje maximálka na přední je myslím 2x3x140, tak uvidíme, jak to půjde v pátek. Záleží dost na tom, jestli si to dobře položim a nepřidusím se. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út listopad 17, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
bomba tréninky s Vlkem, radost sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 10:56 am Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | Nieco by ste uz mohli natocit s vlkom (drepy, tlaky a tahy) |
mohli, mohli... zvláště v aktuální fázi, kdy bojujeme o život a technice dáváme zabrat, to bude veselé podívání :D taky musím najít vhodné místo, odkud bude něco vidět, je tam docela provoz a posledně to ještě nebylo ono.
| ripperr napsal: | To uz nemas ramena, ale hydraulické ruky |
jo, dost přesný popis toho, jak Magumi provozuje tlaky... natočím, ať je to vidět ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 10:43 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
mobilita 30 min, blbnutí s osou, ohs,
Dřep vpředu
3 x 60
3 x 80
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
3 x 140
3 x 140
3 x 140 PR (počet sérií)
3 x 140
3 x 140
Tlak silou
3 x 60
3 x 70
3 x 80
5 x 90
8 x 80
Pozved
3 x 65
3 x 105
1 x 145
1 x 175
5 x 205 PR
5 x 205
Dneska to bylo hrozně těžké, přední dřepy hodně vydřený a hloubka nic moc. Vůbec netuším, jestli budu schopný příště přihodit, bylo by spíš rozumnější soustředit se na hloubku. Ale dal jsem aspoň osobák na počet sérií. Trochu jsem si zapumpoval na tlacích, nejsem si jistý, ale mám pocit, že 5x90 bude buď osobák nebo vyrovnaný osobák. U pozvedů plánované PR, ale jen dvě série, raději jsem objem ubral, abych se dal do úterka do pořádku. Vlk makal jak šílenec.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
 no ty vole, to uz su cisla. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|