|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: ne listopad 08, 2015 7:40 pm Předmět: |
|
|
Rozcvička
mobilita 30 minut, výtahy a přemístění s osou, ohs s osou,
Komplexy
( výtah od země + od kolenou nízký a vysoký, přemístění silou + přední dřep, do polo + přední dřep, tlak silou, výrazový tah vpředu a vzadu, dřep vzpažmo)
3 x 40
10 x 60
Dřep zadní (dlouhá stopka, dynamika)
3 x 60
3 x 100
3 x 100
3 x 100
3 x 100
3 x 100
Výrazový tah
5 x 60
5 x 80
5 x 100
Tlak silou vzadu trhový
10 x 60
10 x 60
10 x 60
Sauna, pára, sauna
Jsem pořád hodně rozbitý z pátku, i když dělám všechno proto, abych se dal dohromady, takže dneska jen lehce, abych se rozhýbal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 10:28 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
mobilita 30 minut, výtahy a přemístění s osou, ohs s osou,
Zadní dřepy
5 x 60
5 x 80
3 x 100
3 x 120
1 x 130
1 x 140
1 x 150
1 x 160
3 x 175 PR
3 x 175
3 x 175
3 x 175
3 x 175
3 x 175
Přítahy VČ v předklonu
10 x 115
9 x 115
8 x 115
Tlak silou
5 x 60
5 x 70
3 x 80
3 x 90
8 x 80
Přes veškerou snahu o regeneraci jsem pořád rozbitý; maličko jsem u dřepů doufal ve čtyřky, ale nakonec jsem se spokojil s trojkami, nechám si čtyřky napříště. Přítahy s velkou činkou trochu ztěžkly, příště nechám stejnou váhu. Na závěr nějaké to pumpování vstoje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
ty si sa čoho nalogal, ty zver _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Vlčieho masa _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
mobilita 30 min, blbnutí s osou, ohs,
Dřep vpředu
5 x 65
3 x 85
1 x 105
1 x 115
1 x 125
5 x 135 PR
5 x 135
5 x 135
5 x 135
0 x 130
Tlak silou
5 x 80
5 x 80
5 x 80
5 x 80
5 x 80
Pozved
5 x 60
3 x 100
1 x 140
1 x 170
5 x 200 PR
5 x 200
5 x 200
Díky kluci. :)
Nějak mi to těžkne; dneska mně ta činka na předních dřepech v poslední sérii úplně vypnula, položil jsem si ji moc blízko krku a pak nevím, co se dělo, zdálky se ozvalo nějaké buchnutí a pak chvíli černo a zpomalené zvuky jak z Matrixu. :) Ale zbytek OK, tlaky byly lehké, a i pozvedy docela šly. Vlk úžasně makal, do každé sérii šel úplně naplno.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 10:56 am Předmět: |
|
|
Gratulacia k osobakom aj stastne prezitemu blackoutu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
Máš dřepo-formu jako hovado
jako 5x5x170 back squat bych možná se zaťatýma zubama a brutální prasotechnikou dal
ale 4x5x135 front squat bych nedal ani omylem
jsem zvědavej kam tě pustí trojky
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
Co trening to osobak, gratulujem  . Ako riesite regeneraciu, lebo neustale posuvat takto hranice si vyzaduje vela energie a super regeneracne schopnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
Děkuju moc. :)
Hodně jím, dělám dost mobility, snažím se co nejvíc spát, začal jsem po tréninku dávat BCAA s glutaminem, chodím do sauny, minulý pátek jsem si dal masáž. Ale je to těsně na hraně, proto jsem ani dneska nepokoušel tu pátou sérii u předních dřepů. U pozvedů možná ještě příští týden zkusím pětky, u dřepů zpomalíme a budeme zkoušet progresi přes zvyšování objemu z trojek na pětky. Ale v podstatě do každého tréninku teď jdu s tím, že to nemusí vyjít, i když do toho vložím všechno, co mám, takže to je pokaždé takové malé dobrodružství. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | Ako riesite regeneraciu, ... |
trénujeme jenom 2x týdně a pak se hojíme ale samozřejmě bychom to chtěli dávat 4x jako Ty... já teď beru gluťas ráno/večer/po tréninku a funguje skvěle, Magumi je to s tou suplementací opatrný
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 4:57 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvedavej, jestli bys dal alespon v jedne serii 5x140. Kazdopadne jsi mi hodil rukavici , naposledy jsem dal 1x5x135, takze doufam, ze te brzy dozenu nebo lepe receno predezenu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jsem zvedavej, jestli bys dal alespon v jedne serii 5x140. Kazdopadne jsi mi hodil rukavici , naposledy jsem dal 1x5x135, takze doufam, ze te brzy dozenu nebo lepe receno predezenu |
vieš, že chlapík ma asi o 30kg menej než ty hehe, ok, ale zas máš to koleno, to ti beriem:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Draper napsal: | Jsem zvedavej, jestli bys dal alespon v jedne serii 5x140. Kazdopadne jsi mi hodil rukavici , naposledy jsem dal 1x5x135, takze doufam, ze te brzy dozenu nebo lepe receno predezenu |
vieš, že chlapík ma asi o 30kg menej než ty hehe, |
A co jako, mam kvuli tomu 30 kilo zhubnout? :) Jdi s tim uz konecne do riti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Turakam napsal: | | Draper napsal: | Jsem zvedavej, jestli bys dal alespon v jedne serii 5x140. Kazdopadne jsi mi hodil rukavici , naposledy jsem dal 1x5x135, takze doufam, ze te brzy dozenu nebo lepe receno predezenu |
vieš, že chlapík ma asi o 30kg menej než ty hehe, |
A co jako, mam kvuli tomu 30 kilo zhubnout? :) Jdi s tim uz konecne do riti |
Asi jediná věc, ve který ve shodnem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|