Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WTF
mazec!

Jen dotaz, ty tahy jsou klasikou nebo sumo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za pochvalu, vážím si toho. Tahy byly sumo. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Blackoff

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je slušnej masakr

Jen tak pro zajímavost, kolik vážíš? To už bude asi hodně přes devadesát kilo masa, co?
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Popiči sila! Len tak pre seba tipujem maxká 235-170-270, som zvedavý o koľko sa seknem
Magumi

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Popiči sila! Len tak pre seba tipujem maxká 235-170-270, som zvedavý o koľko sa seknem

To mě hodně přeceňuješ, to tam nebude určitě.

Magumi

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
Tak to je slušnej masakr

Jen tak pro zajímavost, kolik vážíš? To už bude asi hodně přes devadesát kilo masa, co?

Tak 94 až 95, ale je tam dost tuku na můj vkus.

ripperr

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuuu mega brutalne. Gratulujem a len tak dalej. Je to strasne motivujuce . Ked to este dobre vypeakujes tak to budu osobaky ako hrom . Hoci uz teraz to je fantasticke.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc. :)

Krátké hlášení: Po úterním tréninku nemůžu ještě pořád stát ani chodit a ze sedu nevstanu bez pomoci rukou. Mezitím Kulíšek s jedinou zdravou plotýnkou pořádá třífázové tréninky, Ripper si lehce pohazuje s váhou, kterou nejspíš nedám ani jako maxko, a Vlk si přidává cvičení navíc, aby se do pátku nenudil. :) Konec hlášení

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Díky moc. :)

Krátké hlášení: Po úterním tréninku nemůžu ještě pořád stát ani chodit a ze sedu nevstanu bez pomoci rukou. Mezitím Kulíšek s jedinou zdravou plotýnkou pořádá třífázové tréninky, Ripper si lehce pohazuje s váhou, kterou nejspíš nedám ani jako maxko, a Vlk si přidává cvičení navíc, aby se do pátku nenudil. :) Konec hlášení

Ak si myslíš, že ťa kvôli tomu prestaneme považovať za robota a začneme si myslieť,že si z mäsa a krvi, tak to sa mýliš!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

mobilita 35 minut, ohs s osou,

Zadní dřepy (low bar)

5 x 60
3 x 80
3 x 100
3 x 120
3 x 140
2 x 160 (opasek)
2 x 170
2 x 180
2 x 190
2 x 200

Tlaky na lavičce

5 x 60
3 x 80
3 x 100
3 x 120
1 x 140
2 x 150
2 x 160
2 x 160
1 x 160 (+ 1 s dopomocí)

Podle plánu měly být dneska aspoň tři dvojky s 210, ale jak jsem psal včera, tělo neposlouchá. Že bolí záda, kyčle a zadek nevadí, ale blbý je, že když sedím, musím si nohy zvedat a posouvat rukou, samy nejdou, přitahovače odmítají spolupracovat. :) Dřepy podle toho vypadaly, byl to styl ala Layne Norton, všechno jsem tahal jen pomocí boků, a na vyšší váhy jsem se dneska necítil. Ale na rozdíl od Kulíška mám všechny plotýnky svoje, takže to není stížnost, jen konstatování. Tlaky nic moc, u třetí dvojky mi Vlk musel pomoct.

Společnost nám dneska dělaly pěkně zaoblené černošky, i Vlk uznale pokýval nad tou ladností tvarů, a když jsem ho pak hlídal u benče, raději si kontroloval, jestli je má pozornost zapřena správným směrem, k čince. :)

Magumi

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

mobilita 35 minut, ohs s osou,

Pozvedy (klasika)

8 x 60
5 x 100
3 x 140
1 x 160
1 x 160
1 x 180
2 x 200 (opasek)
2 x 220
2 x 230
2 x 240
2 x 250

Tlak na lavičce

5 x 60
3 x 100
3 x 120
3 x 130
2 x 140
2 x 150
2 x 160

Dřepy vzadu

8 x 60
5 x 100
3 x 120
3 x 140
2 x 160 (opasek)
2 x 170
2 x 180
2 x 190
2 x 200

Ztratil jsem někde trhačky, takže po dlouhé době nečekaně bez. Ke svému velkému překvapení jsem to bez problémů udržel, jen je nezvyk ten střídavý úchop. Dneska klasika, pořád cítím ty přitahovače; těch 250 se mi zdálo lehčí než sumem. U tlaků žádný pokrok, bohužel, ale potěšilo mě, že jsem se ukecal na dřepech přiložit víc než posledně - bylo to poprvé, kdy jsem tahy i dřepy končil v jednom tréninku přes dvě stě. Vlk si dal další osobáky, je borec. A s novými botkami dřepuje jak z učebnice.

cohen999

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasicky utorok s Vlkom a Magumim: tony dvihnuteho zeleza a zopar osobakov.
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes máš krásný zarovnaný zápis... jak podle šablony :) a mimo jiné nazvedáno v jednom tréninku total 610 ve dvojkách... ale jenom proto, že nožičky už pak tolik nesloužily :D soustředit se pouze na velkou trojku, tak tam těch 630 ve dvojkách bude ;)

ještě koment k té mrtvole - byla v tom větší síla, než tím sumem minule... buď, žes byl lépe zregenerovaný, nebo žes tím sumem udělal obrovský pokrok - v objemu překonal (?) klasiku, ale v maximálkách tam ještě kilíčko chybí a je potřeba na tom pracovat (to každopádně :)). a když jsi položil na 250 první opáčko, tak mi to připadalo, žes uvolnil svaly a že rozjet to z úplné nuly podruhé bude slušná práce... ale povedlo se a bylo to znatelně lepší než druhé opáčko minule sumem :) nejet ty dvojky up-to-max, tak tam těch 260 padne ;) šest platíček na každé straně :D
Magumi

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
dnes máš krásný zarovnaný zápis... jak podle šablony :) a mimo jiné nazvedáno v jednom tréninku total 610 ve dvojkách... ale jenom proto, že nožičky už pak tolik nesloužily :D soustředit se pouze na velkou trojku, tak tam těch 630 ve dvojkách bude ;)

ještě koment k té mrtvole - byla v tom větší síla, než tím sumem minule... buď, žes byl lépe zregenerovaný, nebo žes tím sumem udělal obrovský pokrok - v objemu překonal (?) klasiku, ale v maximálkách tam ještě kilíčko chybí a je potřeba na tom pracovat (to každopádně :)). a když jsi položil na 250 první opáčko, tak mi to připadalo, žes uvolnil svaly a že rozjet to z úplné nuly podruhé bude slušná práce... ale povedlo se a bylo to znatelně lepší než druhé opáčko minule sumem :) nejet ty dvojky up-to-max, tak tam těch 260 padne ;) šest platíček na každé straně :D

Ty dřepy byly unavený; nedokážu odhadnout, jestli bychom zvládli oddřepovat/odtahat víc, kdybychom snížili objem, třeba ne. Každopádně si ale objem musíme hlídat, samotná intenzita nás bez objemu na těhle váhách dlouho neudrží. Jeden týden je OK, ale bojím se, že kdybychom teď nezabrali, ten třetí čtvrtý to půjde dolů. Pokud v pátek neoddřepujeme aspoň tři čtyři pracovní série na dvojkách, budeme muset shodit a dát si aspoň jednu sérii na dojetí, a totéž s benčem, jako to dělá Carabas. Myslím, že síla na pozvedy by měla zůstat, když budeme dřepovat. Když to vydržíme táhnout až do tvojí dovolené, můžeš pojmout dovču jako deload, a zkusit si ten další týden maxka.

Co se týče mrtvoly, taky jsem měl z té klasiky dneska lepší pocit než posledně ze suma, uvidíme v pátek, jak to bude regenerovat. O tom sumu už jsme se bavili - zařadili jsme to právě proto, abychom mohli v kombinaci s low-bar dřepem odcvičit co největší objem a neomezovaly nás tolik spodní záda (díky, Pajasi, za nápad ); to ale neznamená, že v něm musíme být nutně silnější. Śest kotoučů na každé by bylo super. :)

decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že vám môžem v Prahe akurát tak točiť videjká Začínam mať stále intenzívnejší pocit smutnochlapčenstva

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: