Myslím, že vám môžem v Prahe akurát tak točiť videjká Začínam mať stále intenzívnejší pocit smutnochlapčenstva
Až dorazíš do Prahy, budeme mít po peaku, respektive po ptákách, a budeme smutně koukat na tebe, jak si spokojeně dřepuješ a taháš, zatímco my se zlomení sotva plazíme. :))
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
K tomu sumu VS klasika. Ano sumo je objektivne ovela tazsie zo zeme lebo zacinas z mechanicke asi nejhorsiej pozicie ale ako nahle ho odlepis a neohnes chrbat tak si vyhral.
JA to mam podobne sumo sa mi zda ovela tazsie ako klasika ale dvihnem ovela viac ako klasikou.
Nelamal by som nad nim este palicu. Skoda ze to nenatacas aby sme pozreli videa.
Ako je mozne ze si naozaj viac stavany na klasiku, ale v kategorii do 110kg pri vyske okolo 180cm je pre drvivu vacsinu ludi sumo vyhodnejsie.
K tomu sumu VS klasika. Ano sumo je objektivne ovela tazsie zo zeme lebo zacinas z mechanicke asi nejhorsiej pozicie ale ako nahle ho odlepis a neohnes chrbat tak si vyhral.
JA to mam podobne sumo sa mi zda ovela tazsie ako klasika ale dvihnem ovela viac ako klasikou.
Nelamal by som nad nim este palicu. Skoda ze to nenatacas aby sme pozreli videa.
Ako je mozne ze si naozaj viac stavany na klasiku, ale v kategorii do 110kg pri vyske okolo 180cm je pre drvivu vacsinu ludi sumo vyhodnejsie.
Inac super vykony
Neumím poznat, jestli to je tím, že sumo tak technicky neumím, nebo jestli přitahovače potřebují ještě trochu narůst, ale ta regenerace je po nich těžší. Mechanicky mám ale pocit, že když to vychytám, mohlo by to potenciálně být silnější než klasika. A na nižších vahách na tom můžu odjet větší objem, což bylo pro mně v tomhle cyklu jeden z hlavních důvodů, proč jsem se sumem začal.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Tady už můžu jen smutně koukat a závidět. To jsou výkony jak hovado!
Závidět rozhodně nemusíš, do tvého maxka na mrtvolu mi ještě kus chybí.
Jseš hodnej, ale tohle fakt neberu z několika důvodů:
1) moje maxko je brutálně vygrindovanejch 255kg s tělesnou váhou téměř 110kg. Dal jsem to jednou v životě.
2) ty valíš dvojky s 250kg, určitě máš na 260kg+
3) co se týká dřepů jseš úplně na jiným levelu.
Tak tradične, ako po každom tvojom tréningu v poslednom čase - gratulácia k PR
Děkuju. :) Pracovali jsme na tom dvacet týdnů, tak snad to ještě pár treninků vydrží, než se to zlomí a budem muset začít nanovo. Stejně jako Vlk se ale už těším, až budu moct začít shazovat ty špeky.
gratulujem .. neskutocne makas a ides hore silovo. Ty si proste stroj💪 a aby som poznamenal si ma predrepoval!!! (2x225 som este nedal) .. dakujem za inšpiráciu😊
gratulujem .. neskutocne makas a ides hore silovo. Ty si proste stroj💪 a aby som poznamenal si ma predrepoval!!! (2x225 som este nedal) .. dakujem za inšpiráciu😊
Děkuju. :) Nechce se mi to tedy moc věřit, jestli je to pravda, tak jen proto, žes to ještě nezkoušel a večer s tím určitě dáš lehkou osmičku. :)
8 x 60
5 x 100
3 x 140
2 x 180
2 x 200
2 x 220 (opasek)
2 x 230
2 x 240
2 x 250
0 x 255 (vytáhnul, nezamknul, pustil )
1 x 255 PR
Tlak na lavičce
5 x 60
3 x 100
3 x 120
3 x 130
2 x 140
2 x 150
2 x 160
2 x 162.5 PR
10 x 130 PR
Dřepy vzadu (atg)
8 x 60
5 x 100
3 x 140
3 x 160 (opasek)
3 x 180
Dneska jsem se snažil dorovnat osobák Pajase, na druhý pokus se to podařilo, ale bylo to boj. :) Maličké zlepšení na benči, po dlouhé době.
Jinak, můj velký cíl pro tenhle rok bylo dát celkem 620, což je hranice pro MVT třídu v mojí M1 do 93 kg a zároveň český rekord v téhle kategorii. Trošku jsem to počítal, momentálně mám total 645 (225 - 165 - 255); shodou okolností to vychází, že jsem dorovnal české rekordy v jednotlivých disciplínách, dostal se na Wilks 400+ a zároveň dosáhl na MVT třídu v open. Zkusím to ještě maličko posunout během těch následujících pár týdnů, ale jinak jsem s tímhle jarním cyklem docela spokojený.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru