gratulace k osobáku, v Areně mají asi lepší gravitaci ;-) ale neříkej mi, že jsi na osu dostal těch jejich šest teplých dvacítek, to se tam nemůže vejít :-D
ps: odpočívám, regeneruji, Pajas byl rozsekaný tři dny, já mám ještě i pátou noc problém změnit polohu - kempujeme pod stanem :-D jsi z nás jediný "nerozbitný".
pps: ten loket bude šířkou úchopu, jak píše Moocha, mám to taky tak. ale ty bicäky bychom cvičit začít mohli :-D
Rozšíření úchopu určitě uleví loktům, ale užší úchop má zase výhodu v tom, že se dá líp zpevnit vršek zad.
Povolení úchopu taky pomůže, ale to už se zase začínáme blížit k no hands squatu. :)
Každopádně cvičit těžce tricák a ojebávat bicák není úplně nejlepší nápad.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Podle mě nejlíp zpevní záda zpevněný záda :) a povolený úchop vs no hands mi přijde jako megarozdíl.. v konečcích prstů se toho dá udržet a stabilizovat poměrně dost. Ale taky oba zapomínáme, že Magumi dřepe low-bar, tam bych to úplně nezkoušel
Ano, samozřejmě, že je ideální, když ti záda udrží bez problémů veškerou váhu, kterou na ně naložíš, bohužel v ideálním světě nežijeme a já tady nechci slovíčkařit. Jenom jsem napsal další pohled.
Magumi si to bude stejně muset vyřešit sám, ať už s něčí pomocí nebo bez ní.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Pajas: Už toho mám taky plný kecky, ale měl jsem čtyři dny pauzu, to pomohlo. Svaly při tom pidi objemu vždycky nějak zregenerují, ale o to víc dostávají zabrat klouby a CNS.
Vlk: Naložil jsem si na každou stranu dvě teplý dvacítky, aby to tak nebouchalo, a zbytek v těch modrých lifterských, vyšlo to tak akorát. :) Osu tam mají tužší, tahá se s tím trochu jinak než na té naší žvýkačce, ale lehčí mi to nepřišlo. :) Původně jsem plánoval dvojku s 255, ale i když to první opakování bylo s rezervou, na druhé jsem se necítil, tak jsem raději zkusil přihodit. Jsem moc rád, že mám splněno šest kotoučů, ale bylo to jen tak tak.
Madball, Moocha: Jj, bolí to z dřepu, té kombinace úzkého úchopu a osy položené až na lopatkách. Když tam osu nenarvu takhle natvrdo, má sklon mi putovat po zádech, což u těch těžkých vah není dobrý. Ještě mě čekají dva low bar sedánky, jeden v sobotu a jeden osmnáctého, až dorazí Carabas, a pak toho chci aspoň na tři měsíce nechat a dřepovat jen high bar. Moc díky za ten tip na cvičení bicepsu, dává to smysl a určitě to zkusím.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Takže nakoniec sa Cizovi splní želanie a dáme si session pumpovania bicákov?
Rešpekt Magumi, že ešte stále držíš pokope. Tie dlhodobé nálože, čo telu nakladáš by už sejmuli aj nosorožca A ty si stále ideš svoje.
Můžeme zkusit funkční pumpování bicáků: na bosu, v racku, s kettlebellem.
Taky se rozpadám, už je to na hraně. Snad se na těch posledních dvou těžkých trénincích nezraním. Už se moc těším na dietu, jiné cviky, ladění techniky a nižší intenzitu.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
5 x 60
3 x 80
3 x 100
3 x 120
3 x 140
2 x 160 (opasek)
2 x 180
2 x 190
2 x 200
2 x 210
2 x 220
2 x 225
2 x 230
1 x 235 (plus 1 miss )
Sám ve World Class. Poslední trénink cyklu a bohužel úplně na houby. Lokty bolely už od 160, ale nedá se nic dělat, odcvičit jsem musel, tak jsem je nešetřil. Dvě stě třicítka byla trochu pomalejší, myslel jsem, že si to vynahradím u 235, ale druhé opakování nevyšlo. Aby to nebylo málo, netrefil jsem dole levou stranou zarážky, takže mě to stáhlo dozadu, než jsem to stačil pustit, protočila se levá ruka v lokti o devadesát stupňů, a bylo hotovo. Tělo totiž na tu bolest zareagovalo šokem (třes, slabost, nevolnost, pocit na omdlení) a tak jsem nemohl pokračovat. Pamatoval jsem si poučky z první pomoci, takže když jsem se vzpamatoval z nejhoršího a doplazil se do šatny, doplnil jsem tekutiny, sedl si to tepla v sauně a tiše si tam seděl, než jsem se přestal klepat.
Zlomené to není, utržené taky ne, díky dlouhým rozcvičkám se rozehřáté šlachy a vazy natáhly jak žvýkačka a nic neprasklo. Jen mě teď brní prsty a trochu zlobí motorika levé ruky, ale to snad přejde.
Samozřejmě jsem pekelně naštvaný, že jsem to nedal, kdybych se toho nebál a šel do toho agresivněji, mohl to tam být a já si mohl zkusit 240, jak bylo v plánu. Grrrr.
No nic, končím cyklus na raw totalu 665 (235 - 170 - 260) @ 95, příští týden mám dovolenou, tak snad se dám trochu dohromady, abych osmnáctého s klukama v Aréně nedělal ostudu.
Tak preskočíme tréning a dáme teda rovno steak a pivo..?
No, škoda, že drep nevyšiel, ako si chcel, ale hlavne, že sa nič horšie nestalo. Bol by prúser, keby sa ti takto na konci cyklu niečo prihodilo. Radšej to nedať a ostať pokope.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
mrzi ma to, ze nevysiel zaver cyklu. Myslim si, ze velku rolu zahrala aj nepritomnost sparinga Vlk#-a. Hlavne teraz v zavere cyklu. Podstatne je, ze sa najšťastnejšie nic nestalo (pravdepodobne). Velmi ste sa zlepsili oboja s vlk#-om. Super total, klobuk dole👍😊. Na dovolenke si oddychnes a potom budu nasledovat treningy plne radosti, endorfinov a taktiez zmena vyrazne prospeje. Drzim palce aj nadalej 😊
Je fak neuveritelne kam si to vysrouboval ale dufam ze ti chamtivost (v dobrom) za vyssim cislom na cinke neovplyvni usudok :D Tie vahy maju potencial ta slusne pochrumat..davaj bacha a vela ladu.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru