Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2023 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Ty čelňáky jsou hrozně o technice - když si to dobře chytnu a najdu správnou polohu, tak to není tak hrozné, ale jak to není přesně, hrozně se trápím.

a tohle je na té volné váze "krásné", na legpressu nebo hackenu můžeš zvedat šílenou váhu do selhání, ale když si na čelňácích špatně usadíš osu nebo se při dřepu předkloníš nebo při benči vyjedeš z dráhy nebo to máš při tahu příliš od těla, tak ti tam najednou naskáčou virtuální kotouče a máš co dělat, abys to vybral :)

na benč sis samozřejmě přihodil hodně, na upper-body se přihazuje 2.5 kg a úplně to stačí, pomalý progres, dobrý progres, pokud se zrovna nepřipravuješ na soutěž :) ale jinak mlčím, osmičky se 125 v sériích, to už asi zase nedopneš košile :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2023 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tie benche sú absolútne crazy

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2023 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Nekdy bych chtěl aspoň drepovat jako on benchuje

https://powerlifting.ronnie.cz/c-38555-mistrovstvi-cr-v-klasickem-raw-bench-pressu-dorostu-junioru-a-masters-2022-vysledky.html
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2023 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Magumi napsal:
Ty čelňáky jsou hrozně o technice - když si to dobře chytnu a najdu správnou polohu, tak to není tak hrozné, ale jak to není přesně, hrozně se trápím.

a tohle je na té volné váze "krásné", na legpressu nebo hackenu můžeš zvedat šílenou váhu do selhání, ale když si na čelňácích špatně usadíš osu nebo se při dřepu předkloníš nebo při benči vyjedeš z dráhy nebo to máš při tahu příliš od těla, tak ti tam najednou naskáčou virtuální kotouče a máš co dělat, abys to vybral :)

na benč sis samozřejmě přihodil hodně, na upper-body se přihazuje 2.5 kg a úplně to stačí, pomalý progres, dobrý progres, pokud se zrovna nepřipravuješ na soutěž :) ale jinak mlčím, osmičky se 125 v sériích, to už asi zase nedopneš košile :D

JJ, máš pravdu kamaráde, s technikou i s tím příhozem, měl jsem velké oči. :) Uvidím koncem týdne, jestli se tělo adaptuje a jestli z něho budu umět vymáčknout čistě všechny série. Kdyby ne, tak tenhle mesocyklus můžu protáhnout ještě o jeden týden, do vánoc nám zbývají ještě tři.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2023 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Peter Ustinov napsal:
decarabas napsal:

Nekdy bych chtěl aspoň drepovat jako on benchuje

https://powerlifting.ronnie.cz/c-38555-mistrovstvi-cr-v-klasickem-raw-bench-pressu-dorostu-junioru-a-masters-2022-vysledky.html

Na úroveň "crazy" bych musel přihodit tak čtyřicet kilo. :) Nejmíň.

Magumi

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2023 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně se dostávám k zápisu - jedenáctý týden programu, druhý trénink

Přední dřep

osa
6 x 72.5 (stopky)
6 x 72.5 (stopky)
2 x 102.5 (stopky)
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5

Dneska, respektive včera sedm sérií, těch prvních šest šlo relativně čistě, možná i malinko líp než posledně, při sedmé jsem u posledního opakování vyjel ze správné polohy, tak už jsem na osmo nešel. Carmelita dřepovala krásně. Střídali jsme se u jednoho stojanu a ta stovku, kterou měla v létě jako maximálku, bude brzy dávat v sériích po šesti.

Benč

15 x 20, 20
10 x 80
6 x 110
8 x 125
8 x 125
8 x 125
8 x 125
7 x 125
8 x 125

Stejný scénář, jako posledně, jen jsem v té páté sérii dal o jedno opakování víc, na osmé už mi nezbyla síla. Takže jsem u šesté série zase musel potupně shodit a i tak jsem to tam dotlačil jen o fous. Je vidět, že jsem na konci cyklu a že je čas zase shodit a pumpovat víc opakování s lehčí váhou a počkat si, až se to tělo adaptuje na víc. Carmelita měla benče moc pěkný, hezky sílí, určitě příště přihodíme aspoň ty mini kotoučky.

Shyby + dipy

10 + 20
10 + 20¨
10 + 20

U poslední série jsem musel na shybech dělat přestávky, posledních čtyři opakování jsem dělat po jednom. :) Jsem holt na ty shyby slabý a těžký. A i u dipů jsem měl po tom benči dost.

Lu raises

10 x 10
10 x 10
10 x 10
10 x 10
10 x 10

Protáhl jsem se a je to dnes cítit, střední delty z toho pěkně bolí. :)

Jsem dnes hodně rozbitý, nebude jednoduché dát zítra aspoň něco, budu určitě potřebovat ještě aspoň dva tréninky, než budu moct přihodit. Dost se nám ten poslední mesocyklus protahuje, až tenhle program pojedeme příště, trochu to upravím.

Magumi

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska v garáži, dřepy sám, pak se přidal synek.

Přední dřep

osa
6 x 52.5
6 x 72.5 (stopky)
6 x 72.5 (stopky)
2 x 92.5
2 x 102.5 (stopky)
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5

Ráno jsem byl hrozně rozbitý a unavený, už se ta únava z mesocyklu akumuluje, mám dost. A odvykl jsem si cvičit sám v garáži - trénink s Carmelitou mě rozmazlil, bez ní mi to jde mnohem hůř. Ale nějak se mi podařilo odpracovat šest sérií na dřepech, i když odkládat činku zpátky na ty vachrlaté stojany bylo trochu o nervy.

Benč

15 x 20, 20
10 x 75
6 x 95
6 x 115
8 x 125
6 x 125
6 x 125
7 x 120
7 x 110

Na benče mě přišel pohlídat nejstarší synek, ale hrozně panikařil z toho, jak mi pomůže, když to nezvednu, a parádně mě znervózněl. První sérii jsem dal, ale pak už to šlo z kopce, buď mi do toho sahal, když jsem nechtěl nebo se tam klepal, co bude, takže jsem neměl čistou hlavu, abych se soustředil a mohl zabrat naplno. Výsledek byl tenhle smutný trénink.

RDL

osa
10 x 50¨
10 x 70¨
10 x 90
10 x 110
10 x 130
10 x 130
10 x 130

Po pokaženém benči jsem už neměl moc náladu zvedat, ale dal jsem si aspoň nějaké tahy, abych se nemusel stydět. Rozhodně teď ale nemám sílu přidat poslední dvě a půl kila na dřepy a hlavně benč, abych ten mesocyklus mohl uzavřit; možná to s Carmelitou ještě o další týden natáhneme, ale to se ještě musíme domluvit.

MilanT

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

Na benče mě přišel pohlídat nejstarší synek, ale hrozně panikařil z toho, jak mi pomůže, když to nezvednu, a parádně mě znervózněl. První sérii jsem dal, ale pak už to šlo z kopce, buď mi do toho sahal, když jsem nechtěl nebo se tam klepal, co bude, takže jsem neměl čistou hlavu, abych se soustředil a mohl zabrat naplno. Výsledek byl tenhle smutný trénink.

Nemůžeš mu to mít za zlé, né každý táta má 125kg před hlavou 3x týdně
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik je mlademu Magumimu?
Magumi

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2023 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mu čerstvých osmnáct. A jasně, nemám mu nic za zlé, je to moje chyba, že jsem se nechal znervóznit. :) Už jsem myslím s tím benčem na hraně, je čas zase shodit a začít znovu zespodu. Asi je fajn, že to vychází na konec programu.

vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2023 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamaráde, ty si teda nakládáš, táhnout takový trénink 3x týdně, takovou dobu a s aktuálním effortem 9-9.5, u těch benčů spíš 10.5, přál bych ti uspokojivé dokončení cyklu, i když

a ty rumuny se 130 osmičky, to je tady nálož, škoda, že nemůžeš normálně tahat
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2023 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska nemám co zapsat. Přišel jsem do posilky rozbitý jak cigánské hračky, jak říkala moje babička, a ani mobilita ani veslo na tom nic nezměnily. Chvíli jsem si hrál s osou, ale byla hrozně těžká. Na předních dřepech jsem si zkusil vyjet na pracovní váhu, ale zvládl jsem jen jedno opakování. Takže jsem shodil a jen si dřepoval s prázdnou osou, abych se hýbal a obdivoval Carmen, jak jí to jde. Na benčích už jsem to ani nezkoušel, dal jsem si tlaky s úzkým úchopem s pracovní váhou, co si naložila Carmen.

V pátek jdeme s Carmen znovu, nevím, jestli budu schopný něco odtrénovat, nebo jestli to byl dneska poslední trénink v tomhle programu, ale zkusím do té doby zregenerovat a uvidím. Jsem úplně vyčerpaný, fyzicky a psychicky.

vlk# napsal:
kamaráde, ty si teda nakládáš, táhnout takový trénink 3x týdně, takovou dobu a s aktuálním effortem 9-9.5, u těch benčů spíš 10.5, přál bych ti uspokojivé dokončení cyklu, i když

a ty rumuny se 130 osmičky, to je tady nálož, škoda, že nemůžeš normálně tahat

Vidím, že mě znáš líp, než já znám sebe - v neděli jsem mlel z posledního a dneska jsem domlel. V posilce jsem měl po tom fiasku na dřepech málem začal fňukat (na rozčilování už jsem neměl energii), ale nechtěl jsem si zadat před Carmen, tak jsem zamáčkl slzu a raději se soustředil na její trénink. Ale asi ještě zkusím dotáhnout ty poslední tři tréninky, co mi chybí do deloadu, pokud to v pátek aspoň trochu půjde, ať se před sebou nemusím stydět, že jsem máslo.

Magumi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 22, 2023 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po úterním fiasku jsem dneska zašel podpořit Carmelitu a když už jsem tam byl, tak jsem taky něco zvednul. Teoreticky je to dvanáctý (poslední) týden programu.

Přední dřep

osa
6 x 75 (stopky)
6 x 75 (stopky)
1 x 105 (stopky)
1 x 105 (stopky)
8 x 115
8 x 115
8 x 115
8 x 115

Čtyři pracovní série stačily, technika OK, těch pár dní volna pomohlo. Možná by se to dalo počítat i jako vyrovnaný osobáček, nejvíc jsem na přední dřep zvedával 3x10x110. Carmen přiložila podle plánu a šlo jí to fantasticky.

Benč

15 x 21, 21
10 x 71
10 x 101
6 x 111
8 x 126
8 x 126
8 x 126
8 x 126

Taky jenom čtyři. To kilo navíc kvůli Carmen, která si přinesla své půlkilovky.

vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 22, 2023 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nakonec i těch 115 jde, ale dávat ty osmičky čtyři, to by se mi fakt nechtělo 🙂 benče taky pěkné, jak dáš méně sérií, hned to šlape.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 22, 2023 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tak nakonec i těch 115 jde, ale dávat ty osmičky čtyři, to by se mi fakt nechtělo 🙂 benče taky pěkné, jak dáš méně sérií, hned to šlape.

Děkuju, kamaráde. Nevím, jestli na to budu mít, ale zkusím ještě v neděli a v úterý trošku přidat, než tenhle program uzavřu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: