Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2024 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Magumi napsal:
Začínám tenhle mesocyklus o pět kilo výš, než jsem původně plánoval, tak snad to půjde.

co je to pět kilo, dnes jsem měl naloženo o pět kilo více ve velkých kotoučích a nebyl jsem líný si to přeskládat na správnou váhu :) ale ty si s tím poradíš ;) držím palce oběma do druhého mesocyklu!

Děkuju, kamaráde. Už od toho stárnoucího těla nic nečekám, ale taky bych chtěl věřit, že tenhle program zvládne přežít do konce. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 26, 2024 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
vlk# napsal:
Magumi napsal:
Začínám tenhle mesocyklus o pět kilo výš, než jsem původně plánoval, tak snad to půjde.

co je to pět kilo, dnes jsem měl naloženo o pět kilo více ve velkých kotoučích a nebyl jsem líný si to přeskládat na správnou váhu :) ale ty si s tím poradíš ;) držím palce oběma do druhého mesocyklu!

Děkuju, kamaráde. Už od toho stárnoucího těla nic nečekám, ale taky bych chtěl věřit, že tenhle program zvládne přežít do konce. :)

No jak pozerám tie výkony, máš na to telo ešte celkom drsné požiadavky Ale tak to má byť, samozrejme. Čo by za to dal mnohý tvoj rovesník. Alebo môj, keď na to príde

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: po únor 26, 2024 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhý meso, první týden, druhý trénink

Nemohl jsem se ráno probudit, a vstát, a už vůbec mi nešlo se rozhýbat, takže jsem do garáže dorazil pozdě. A jelikož jsem musel skončit dřív kvůli rodinné návštěvě, zbylo mi na cvičení jen asi 45 minut čistého času.

Přední dřep
4 x 50 (stopka)
4 x 90 (stopka)
2 x 110 (stopka)

Dřepy ve výpadu

12 x osa
12 x 40
12 x 50
12 x 65
12 x 65
12 x 65

Pod přední nohu jsem si dal 7 cm kotouč, a všechna opakování jsem šel velmi pomalu a kontrolovaně a se stopkou dole. I tak to ale byla fuška, pálí z toho všechno. Zkusím teď v neděli zabrat víc, je to super cvik. Pro hypetrofii by bývalo lepší to cvičit na smith machine, ale potřebuju trénovat i rovnováhu. Těch 7 cenťáků bylo tak akorát, posledně to bylo moc.

RDL

12 x 40
12 x 60
12 x 80
12 x 100
12 x 100
12 x 100

Po měsící hájení jsem to otestovalo znovu, velmi opatrně s malou váhou, a velmi vědomým zapojením latisimů a středu těla, abych měl tu osu po kontrolou a zase mi tam něco neluplo. Pro jistotu jsem i vynechal shyby u dřepů ve výpadu, abych někde nepovolily a dal si je až v kombinaci s benčem.

CG benč + shyby

osa, osa
10 x 60
4 x 100 + 8
8 x 107.5 + 8
8 x 107.5 + 8
8 x 107.5 + 8

Asi bych mohl víc, ale nechci to uspěchat, budu to držet o 10 kilo níž než klasický benč.

Na závěr ještě rychlé protažení:

Tlaky v sedě - na ploché lavičce bez opory zad, s velkou osou, úzký úchop

5 x 5

Tlaky v dřepu za hlavou - osa, nadhozový úchop

5 x 5

Lu raises

3 x 16 x 5

Magumi

PříspěvekZaslal: po únor 26, 2024 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Magumi napsal:
vlk# napsal:
Magumi napsal:

No jak pozerám tie výkony, máš na to telo ešte celkom drsné požiadavky Ale tak to má byť, samozrejme. Čo by za to dal mnohý tvoj rovesník. Alebo môj, keď na to príde

V posilovně to většinou nějak přežiju, ale zbytek týdne si pak připadám jak Lazar Lazarovič. :) Ale beru to tak, že to k tomu patří, s nastupujícím věkem prostě tělo začíná bolet a my si jen můžeme vybrat, jestli bude bolet, protože cvičíme, nebo proto, že necvičíme. :)

Carmelita

PříspěvekZaslal: po únor 26, 2024 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 26, 2024 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
V posilovně to většinou nějak přežiju, ale zbytek týdne si pak připadám jak Lazar Lazarovič. :)

od toho přeci máme Lazarovy lázně ;) to znám z jednoho seriálu, kde to použili jako berličku, když někoho potřebovali oživit :D dáš si koupel a seš zregenerovaný ;)

Magumi napsal:
Ale beru to tak, že to k tomu patří, s nastupujícím věkem prostě tělo začíná bolet a my si jen můžeme vybrat, jestli bude bolet, protože cvičíme, nebo proto, že necvičíme. :)

jééé... to je hezký, to budu používat :)
Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2024 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhý meso, první týden, třetí trénink

Přední dřep

osa, osa
5 x 75 (stopky)
5 x 75 (stopky)
2 x 105 (stopky)
2 x 125
2 x 135

Přední dřep + shyby

8 x 107.5 +8
8 x 107.5 + 8
8 x 107.5 + 8

Rozhodl jsem se, že se dneska budeme držet zpátky, Carmen má dneska zákrok na stomatochirurgii, navíc toho moc nenaspala, tak jsem trochu ubral na objemu. Místo mobility jsme si dali jen 8 minut na vesle a pak hned pod činku. Carmen krásně dřepovala, je vidět, jak jí ten objem prospívá a jak se pohybuje se stále větší jistotou a elegancí.

Benč press

osa, osa
10 x 70
5 x 110
8 x 117.5
8 x 117.5
8 x 117.5

Jak těch sérií bylo míň, neumím odhadnout, jestli jsem zesílil nebo ne. Ale v pátek se to ukáže, až přihodím na kulatá čísla. Carmen benčovala velmi energicky, to mírné zúžení úchopu ji hodně pomohlo; možná zkusíme v pátek přihodil, jestli bude dost fit na cvičení.

Leg press

12 x 100
12 x 200
12 x 300
12 x 300
12 x 300

Pomalu dolů do co největšího protažení a dynamicky nahoru.

Motýlek

12 x 100
12 x 140
12 x 140

Nestihli jsme všechno. ale to neva, něco jsme odcvičili. Tenhle týden jsme nesplnil plán co se týče celkového objemu, ubral jsem nějaké série v neděli i dneska, ale snad byl ten stimul dostatečný i tak. Z dneška mám ale radost, že jsem byl schopný dřepovat i bez obvyklého rozhýbání na žíněnce a všechny rozsahy byly v pořádku a tělo drželo pohromady.

Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2024 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Magumi napsal:
V posilovně to většinou nějak přežiju, ale zbytek týdne si pak připadám jak Lazar Lazarovič. :)

od toho přeci máme Lazarovy lázně ;) to znám z jednoho seriálu, kde to použili jako berličku, když někoho potřebovali oživit :D dáš si koupel a seš zregenerovaný ;)

Hmm, to by se mi líbilo, takové lázně, tam bych se chodil oživovat po každém tréninku. :D

Magumi

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2024 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhé meso, druhý týden, první trénink

Přední dřep

osa, osa
61 x 70 (stopky)
6 x 70 (stopky)
2 x 100 (stopky)
2 x 120
2 x 130
2 x 140
1 x 150

Přesunuli jsme páteční trénink na sobotu. Carmelita je úžasná sportovka; aby mohla dneska jít, nedala si od včerejšího večera žádné léky na bolest a dneska dřepovala a benčovala i se všemi těmi stehy v dásních jak o závod. Smekám před ní.

Přední dřep + shyby

8 x 110 +8
8 x 110 + 8
8 x 110 + 8
8 x 110 + 8

Proti plánu je to jednu sérii míň; Carmen by dřepovala dál, ale zítra máme další trénink, tak jsem ji držel zpátky.

Benč press

osa, osa
10 x 70
4 x 110
8 x 120
8 x 120
8 x 120
8 x 120

První pracovní série mi úplně nesedla, ale pak jsem se srovnal. Carmen se našla v té upravené technice, zabírá zespoda velmi dynamicky, moc hezky se na to dívalo. Po benči jsem jí ale už poslal domů, bylo vidět, že má velké bolesti, i když nic neříkala a určitě by statečně cvičila dál, kdybych to po ní chtěl.

Leg press

12 x 100
12 x 200
12 x 300
12 x 300
12 x 300

Uvažoval jsem, jestli nepřidat, ale pak se výš nešel a raději si ty opáčka pěkně procítil a vychutnal. Zítra mě čekají dřepy ve výpadu, na kterých budu umírat tak jako tak. :)

Lu raises

14 x 5
14 x 10
14 x 10
14 x 10

Motýlek - plochá lavička, jednoručky

12 x 10
12 x 12.5
12 x 15
12 x 17.5

Stroj, na které obvykle cvičím, byl zabraný a neměl jsem náladu toho chlapce vyhazovat, i když necvičil a jen koukal do mobilu, tak jsem zkusil klasický motýlek. Stroj je lepší, rozsah pohybu neomezuje a dá se v něm zabírat celou dráhu, ale užil jsem si aspoň flashback na svá mladá pubertální léta, kdy jsem tenhle cvik drtil o sto šest, protože o něm psali ve Světě kulturistiky. :) Váhu jsem jen opatrně testoval a všechno šel do maximálního protažení a se stopkou dole.

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2024 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy ste sa s Carmen našli. Takí dvaja makači, cez bolesti, cez prekážky, všetko jedno, stále vpred

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2024 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhý meso, druhý týden, druhý trénink

Dřepy ve výpadu - přední noha na 12 cm podložce

12 x osa, osa
12 x 50
12 x 50
12 x 70
12 x 70
12 x 70
12 x 70
12 x 70

Konečně mi to trochu sedlo, podložka pod přední nohou byla tak akorát, dařilo se mi to dobře kontrolovat a zapojovat harmstringy a zadek. Jestli by to šlo takhle i příště, tak zkusím přiložit. Carmen hezky dřepovala, pořád se ty přední dřepy učí, ale je tam vidět pokrok. Až uvidím, že jí je těch polohách komfortně, tak jí přiložím, ale ještě to chce chvíli čas - má je jen jednou týdně, takže neměla tolik praxe jako na těch zadních.

Rumunské tahy

12 x 70
12 x 70
12 x 90
12 x 110
12 x 120
12 x 120
12 x 120
12 x 120
12 x 120

Maličko jsem přihodil, dařilo se mi to držet pod kontrolou. S Carmen jsme se dohodli, že zatím necháme sumo být a tak jsme nacvičovali klasiku. I když to hrozně dlouho necvičila, rychle se dostala zpátky do techniky, vypadalo to moc dobře. Váhově jsme se drželi jen kolem 70 procent jejího 1RM, na nácvik techniky mi to přišlo tak akorát.

CG benč press

8 x 70
8 x 90
8 x 110
8 x 110
8 x 110
8 x 110

Dnes jsem se snažil soustředit hlavně na to, abych lokty celou dráhu držel u těla a celý pohyb přesně kontroloval. Totéž jsem hlídal i u Carmen. Po tlacích jsem jí ale poslal domů, bylo vidět, že už jí ta bolest po operaci zase začíná dohánět.

Přítahy kladky v sedě

10 x 65
10 x 70
10 x 75
10 x 80
10 x 85
15 x 75
15 x 75

Dal jsem si tenhle cvik namísto pendley row a dobře mi to sedlo, v sedě se můžu líp soustředit na to, abych mohl pracovat přes vzpřimovače. Pořád je zapojuju jen isometricky, ale u tohohle cviku si můžu dovolit celé horní záda protáhnout a povolit a pak je prohnout v zadní poloze do hyperextenze; v kombinaci s tím, jak u toho pracuju s latissimama je to super cvik na celá horní záda.

Leg extensions + curls

12 x 60 + 44
12 x 60 + 44
12 x 60 + 44

Chtěl jsem si naložit víc a ty zákopky odjet v sedě, ale začaly mě chytat křeče do kvadricepsů i harmstringů, tak jsem neměl odvahu přiložit a zákopky jsem nakonec odcvičil raději v leže na břiše.

Magumi

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2024 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Vy ste sa s Carmen našli. Takí dvaja makači, cez bolesti, cez prekážky, všetko jedno, stále vpred

Máš pravdu, mám velké štěstí, že jsem jí potkal, a nejen kvůli společnému cvičení.

Moc se těším, až se někdy sejdeme s Carmen a Vlkem společně, to bude teprve trénink. :)

vlk#

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2024 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čelní dřep 150, to už začíná být zajímavé :)

jinak dva takhle dlouhé tréninky s takovým objemem za víkend, to z vás budou supermani :)

Magumi napsal:
Moc se těším, až se někdy sejdeme s Carmen a Vlkem společně, to bude teprve trénink. :)

to abych začal trénovat, protože po vašich prvních dvou cvicích umřu
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2024 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
jinak dva takhle dlouhé tréninky s takovým objemem za víkend, to z vás budou supermani :)

Magumi už je Superman. Já jenom přicmrdlivikávám.

vlk# napsal:
to abych začal trénovat, protože po vašich prvních dvou cvicích umřu

Žádný strach. Ukážu ti, jak si odpočinout na bench press lavičce. Už jsem expert.

Jinak na náš společný meet rádi necháme vyrobit trika - potřebujeme na to ale tak 3 týdny.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2024 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Carmelita napsal:
Jinak na náš společný meet rádi necháme vyrobit trika - potřebujeme na to ale tak 3 týdny.

už mám od Magumiho dvě! a všichni máme "cardio kills", tak podle toho se pozná, že máme něco společné :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: