|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 20, 2024 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | MilanT napsal: | | Pěkný. Jak dlouho takový trénink trvá? |
Tak tři a půl hodiny i mobilitou a veslem. |
To je jako ja za tyden 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: st březen 20, 2024 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Magumi napsal: | | MilanT napsal: | | Pěkný. Jak dlouho takový trénink trvá? |
To je jako ja za tyden 😁 |
Taky jsem furt rozbitý jak cikánský hračky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 20, 2024 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Magumi napsal: | | MilanT napsal: | | Pěkný. Jak dlouho takový trénink trvá? |
Taky jsem furt rozbitý jak cikánský hračky. :) |
Ze si nedas pokoj, ve svým veku... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 21, 2024 11:00 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Magumi napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Magumi napsal: | | MilanT napsal: | | Pěkný. Jak dlouho takový trénink trvá? |
Taky jsem furt rozbitý jak cikánský hračky. :) |
Ze si nedas pokoj, ve svým veku... |
Přesně to si říkám po každém tréninku, a někdy i v průběhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 22, 2024 11:10 am Předmět: |
|
|
Dneska první deloadový trénink po druhém mesocyklu, takže jen krátce.
Přední dřep
osa, osa
4 x 70 (stopky)
4 x 70 (stopky)
2 x 100 (stopky)
2 x 120 (stopky)
2 x 130
2 x 140
2 x 150
7 x 130
Jsem rád, že jsem se nenechal zlákat myšlenkou, že bych to potáhl ještě jeden týden, sotva jsem se plížil, jak jsem byl unavený. Příští meso bych měl končit v šestkách s 127.5, tak jsem chtěl otestovat těžkou dvojku a hlavně jestli tam mám prostor přihodit podle plánu; teď v unaveném stavu se to ukáže hned. :) Podle té série se 130 by to snad mohlo jít, ale není tam moc rezerva.
Benč press
osa, osa
4 x 60 (stopky)
4 x 60 (stopky)
4 x 100 (stopky)
2 x 120 (stopky)
2 x 140 (stopky)¨
2 x 150 (stopky)
2 x 160 (první opáčko se stopkou)¨
6 x 140
Na benči je ještě menší rezerva než na dřepu, tady bych měl končit na šestkách se 137.5; můžu si za to sám, nemůžu si stěžovat na tělo, tlačím ten benč mnohem míň než dřep, mám tam o dost menší objem v doplňcích. Asi bych měl přes léto během silovky přidat nějaké tlaky na strojích nebo s jednoručkama. No, uvidím, jak na tom budu po deloadu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 22, 2024 12:28 pm Předmět: |
|
|
no ty bláho... 7x130 na čelňácích a 6x140 na benči, to jsou výkony jako hrom! po takových letech ses vrátil k silovému tréninku a připadá mi, že tam sázíš větší objemy než dříve :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 22, 2024 12:52 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | no ty bláho... 7x130 na čelňácích a 6x140 na benči, to jsou výkony jako hrom! po takových letech ses vrátil k silovému tréninku a připadá mi, že tam sázíš větší objemy než dříve :) |
Presne, v tom veku (bez urážky, naopak s obdivom) a so zdravotnými obmedzeniami toto sú absolútne masakrálne výkony. Klobúk dole, veľký obdiv. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne březen 24, 2024 12:29 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za podporu, kluci, moc si toho vážím. Budu se snažit to ještě trochu vylepšit v tom dalším mesocyklu a nabrat ještě pár deka svalů, a pak uvidíme, jak to půjde v silovce, chtěl bych tomu dát tak čtyři pět měsíců, podle toho, kam mě tělo pustí, než se pustím do diety a snad se, konečně, vrátít i k tomu vzpírání.
Dneska druhý deloadový trénink, přidal se ke mně můj mladší synek, tak jsem měl v garáži společnost.
Přední dřep
osa, osa
8 x 50 (stopky)
4 x 70 (stopky)
4 x 70 (stopky)
2 x 90 (stopky)
2 x 110 (stopky)
2 x 130 (stopky)
8 x 110
RDL
8 x 50
8 x 70
8 x 90
8 x 110
CG benč
8 x 50
8 x 70
8 x 90
8 x 110
Carmelita měla v pátek zkušební trénink se svou závodní koučkou, dneska si dala samostatný trénink, těším se na její zápis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne březen 24, 2024 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Ze si nedas pokoj, ve svým veku... |
Magumi je v každém směru velmi schopný
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 24, 2024 8:47 pm Předmět: |
|
|
[quote="Carmelita"] | Peter Ustinov napsal: | | Ze si nedas pokoj, ve svým veku... |
Omlouvám se _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne po březen 25, 2024 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne březen 24, 2024 10:03 pm Předmět: |
|
|
[quote="Peter Ustinov"]Nepochybuji, ale ja se bavim jenou a pouze o zvedani! ...
Naposledy upravil Carmelita dne st březen 27, 2024 12:30 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st březen 27, 2024 12:24 pm Předmět: |
|
|
[quote="Peter Ustinov"] | Carmelita napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Ze si nedas pokoj, ve svým veku... |
Omlouvám se |
To je v poho. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st březen 27, 2024 12:37 pm Předmět: |
|
|
Třetí deloadový trénink po druhém meso.
Přední dřep
osa, osa
4 x 70 (stopky)
4 x 70 (stopky)
2 x 100 (stopky)
2 x 120 (stopky)
2 x 130
2 x 140
2 x 150
4 x 130
4 x 140
Cítím se malinko odpočinutější, dvojka se 150 byla trochu jistější a čtyřka se 140 byla vcelku dynamická. Soustředil jsem se ale hlavně na Carmen, závody se blíží; dřepovala parádně, ale trochu si hnula minulý týden se zády, tak dneska šla přes bolest, i když jsem ji nabízel, že toho necháme a půjdeme domů dřív. Je na sebe hrozně tvrdá, nemusím jí povzbuzovat, spíš ji budu muset začít trochu brzdit. :)
Benč press
osa, osa
4 x 60 (stopky)
4 x 60 (stopky)
4 x 100 (stopky)
2 x 120 (stopky)
2 x 140 (stopky)¨
2 x 150 (stopky)
12 x 120
Na stošedesát se mi už nějak nechtělo, tak jsem to ukončil na stopadesátce a pak si dal jednu pumpovací sérii. Carmen benčovala parádně, stejně jako u dřepu dala všechno krásně čistě a na povely.
V pátek mi začiná další meso, u Carmen se soutředíme na tahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 27, 2024 12:41 pm Předmět: |
|
|
paráda, tuším 3x 140 jsi zmiňoval před začátkem objemovky, že bys potřeboval na to tvé vzpírání? tak než se k němu vrátíš, bude tam tak 3x 160 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|