|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rachela

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Neuveritelne vela missujes, kamo  Tvoja CNS sa ti nepodakuje, ked raz vidis, ze to nejde, nema vyznam to hrotit a missovat 3 krat po sebe. Padne nabuduce. _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Pravda veru. Musí sa zvolniť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út květen 08, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
tak 4x miss to uz chce odvahu
mozno by to chcelo sparinga co by ta "brzdil" obcas, ale zas na druhej strane lepsie ked do toho ides ako keby si bol prilis opatrny a bal sa vahy _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út květen 08, 2012 11:59 pm Předmět: ... |
|
|
k predchozimu...ok ok jen se ptam ;) prislo mi to zajimavy...
stejne jako je zajimavy to ze si nezacnes radsi pridavat po 5 kg nebo ten incline nejedes ty trojky s kilem...takhle asi moc velkej progress nezaznamenas nebo jakou raziš filozofii?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 09, 2012 1:09 am Předmět: |
|
|
Smile: incline som šiel výnimočne a len tak, duplom po tlakoch s jč, takže, keby bol cvičený ako prvý, bolo by to iné, neplánujem sa naň nejak špéci zamerať, ide mi o benč, mt, drep, premká a výrazy, military. Razím filozofiu inštinktívneho tréningu, svoje mám už odcvičené, dbám o základné viackĺbové cviky a samozrejme nezábúdam na cviky s vlastnou váhou, som však pomerne ľahší a nejako nedostávam do seba dosť sachrov, aby sa tá váha pohla nahor, thats all:). Sparing má práveže ešte hecoval, bo 135 ide v pohode, ech, čo už. Inak nabieham na istý čas na systém 1 + 1 kvôli škole, asi sa z nej zbláznim jak som si teraz rekapituloval, čo musím zmáknuť... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
Já teď incline zařadil (s úzkým úchopem, dva v jednom  ), a překvapilo mě, jaký rozdíl ten jiný úhel udělá, sebevědomě jsem si naložil do začátku stovku a ani to neudržel v ruce, spadlo mi to na hrudník a sjelo do klína.  Ale když jsem to pak odcvičil, ujistil jsem se, že ten cvik je potřeba, myslím, že v silové rutině je to nejlepší doplněk klasického benče.
K doplnění sacharidům posledních pár měsíců používám hlavně sušené ovoce, má tu výhodu, že toho nemusíš sníst na objem tolik a můžeš si přesně odměřit a vypočítat, kolik sacharidů do sebe dostaneš. Nejlepší mi připadá ovoce, ve kterém je hodně složitých sacharidů, například kustovnice (goji).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
hang clean
os x všeličo
40 x 5
60 x 3
70 x 2
80 x 2
mŕtvy ťah
100 x 2
120 x 2
140 x 2
160 x 1
180 x 1
200 x 1
všetko bez opasku,šiel som skôr viac s pohľadom pred seba a nižšie a dobré.
mŕtvy ťah sumo
60 x 3
100 x 2
120 x 2
tak toto nie, strašne neprirodzené
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 5
100 x 5
všetko nadhmat, prekvapivo príjemné
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
3 série x 8 - 10 reps v každej
po dlhej dobe, na roztiahnutie, dobré.
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčením
2,5ky x všeličo
7,5ky x 10
12,5ky x 10
20ky x 6
20ky x 6
20ky x 6
20ky x 6
skotovka
obojruč:
4 série x 10 reps v každej
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou jednoruč
3 série x 6 reps v každej každou
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji + mohamedány
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
brucho
3 série
čiastočne už aj v rámci mohamedov
pullovrik s 5kou
1 séria x 25 reps
dnes dobré heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
200 na MT pri tovji vaze, no hezky se to cte. Spis se chci zeptat na tu vč v předklonu, nechapu jak to muzes jet ze 100kg, me to dela hrozny problemy zustat v predklonu a vubec jet, tak jak se to ma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Dikes, bol by som to schopný ísť s ešte viac kilami, v minulosti som to chodieval aj so 120 na 5 - 6 slušných opáčiek a k tomu veru slušne predklonený, žiadne temer v stoji patvary, jak to niektorí chodievajú:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 12, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
včera bola kvalitná strava: bigmacy a pizze, večer som už pozoroval, jak sa svaly parádne vyplnili a dnes som si tréning patrične užil.
pushpress
os x všeličo
40 x 6
60 x 3
70 x 2
80 x 1
90 x 1
100 x 3
100 x 3
100 x 3
toto som mal v hlave na dnes a cieľ splnený, mierna rezerva na váhe, ale na počet reps tak akurát.
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
30ky x 5
30ky x 5
30ky x 5
striktne
rozpažky s jednoručkami v sede
5ky x 8
5ky x 8
5ky x 8
vždy iná variácia úchopu
zakopávanie + predkopávanie
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
čelné drepy (systém 1 opáčko stopka dole, ostatné dynamika)
60 x 5
70 x 2
80 x 2
90 x 2
100 x 2
110 x 2 už bez stopky prvé
120 x 1
130 x - nastúpil som si na to, odobral zo stojanu, zahmlelo sa mi pred očami, tak radšej niekedy inokedy:)
100 x 5
brucho
9 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 20 reps
super tréning! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč + zhyby nadhmat naširoko
60 x 6 + ja x 3
80 x 5
100 x 5 + ja x 3
110 x 5 + ja x 3
120 x 5 + ja x 3
130 x 3 + ja x 4
140 x 2 + ja x 4
145 x 1 + ja x 4
110 x 6 + ja x 4
110 x 6 + ja x 4
110 x 6 + ja x 4
kliky na bradlách
ja x 12
ja + 20kg x 12
ja + 30kg x 6
ja + 40kg x 6
ja + 50kg x 6
ja x 12
rozpažky s protismernými kladkami
3 série x 10 reps v každej
tricepsové sťahovanie kladky
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy jednoruč
5ka x 12 každou
10ka x 6 každou
10ka x 6 každou
10ka x 6 každou
10ka x 6 každou
brucho
7 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
dlhý, no slušný tréning, aj keď sa to nezdá, no milión ľudí v gyme a dával som dopomoc aj trom, tak sa to naťahovalo, vydýchaný vzduch - zlaté prázdne víkendy:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 16, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Zdar, bežne sa teraz učievam do piatej rána a trénujem systémom 1+1, no dá sa a tréningy sa snažím maximálne si užívať a vyčistiť si hlavu.
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 3
130 x 3
150 x 1
180 x 1
200 x 1
200 x 1
všetko no belt, musím tú 200ku už potiahnuť aj o pol noci a bude dobre:)
príťahy v predklone
100 x 5
100 x 5
100 x 5
nadhmat, good
sťahovanie hornej kladky podhmat čelom k gymu
facepulls
3 série x 10 reps v každej
bicepsové zdvihy s veľkou činkou
os x 10
40 x 5
50 x 5
60 x 5
60 x 5
bicepsové zdvihy s jednoručkami
10ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
rôzne techniky
bicepsové zdvihy s jednoručkami ala Jason Huh
5ky x veľa
brutus pumpa ako vždy
brucho
9 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 31 reps
Endorfíny. Ráno váha po vyprázdnení 83,6kg, ale stabilne tak okolo 83kg. došiel však Size On a dochádzajú aj Bcaačka i kreoš, čo už. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:20 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Kurna, jak pri tehle vahove muzes hazet 2x5x60 na bieps. Už mě tady nesrte |
Presne to si rikam taky, omg 83kg paratko a takovy vahy zveda, a i MT. v mem pripade se vymlouvam na to, ze jsem nebral a neberu vubec zadny supplementy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|