|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út květen 29, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
60 x 8
80 x 8
100 x 8
120 x 5
130 x 3
130 x 3
130 x 3
100 x 10
pullovrik + zhyby nadhmat naširoko
20ka x 8 + ja x 5
20ka x 8 + ja x 5
20ka x 8 + ja x 5
20ka x 8 + ja x 5
20ka x 8 + ja x 5
20ka x 8 + ja x 5
perfektná kombinácia, zaradím častejšie, výborné roztiahnutie vršku + pumpa, zhyby štýlom s podržaním skoro každého opáčka v hornej fáze.
tricepsové sťahovanie kladky
4 série x 15 reps v každej
tricepsové sťahovanie kladky jednoruč podhmat
4 série x 10 reps v každej každou
brucho
6 sérií
Tréning prispôsobený môjmu súč. zdravotnému stavu po víkende, ktovie, či som vôbec mal ísť, no našťastie nič nebolelo, tak čo... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
hehe, no ale ty dáš predtým také série, ktoré, žiaľ, asi pekných pár rokov nedám, ak vôbec. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 30, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
Robím ho krížom cez lavičku, s hlavou na lavičke a so stredom tela čo najnižšie pri zemi, nech sa vrchná časť maximálne kontrahuje, ono dosť závisí akú máš aj hybnosť v ramenách a pod., kam ťa až pustí, ja to mám rokmi už nacvičené a fakt to beriem ako perfektný kvázi rehabilitačný cvik, skvele odblokuje hrudník pri ťažkých benčoch a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranná váha 82,1kg, parádička..., no môžem si za to sám
pushpress
os x 6
40 x 5
60 x 4
70 x 3
80 x 3
90 x 2
100 x 2
105 x 1
105 x 1
po 80 bolo vždy prvé opáčko military, druhá 105ka istejšia.
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 6
30ky x 6
30ky x 6
striktne
rozpažky s jednoručkami v sede
2,5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
drepy s dosedom na lavičku
os x 5
60 x 2
60 x 2
80 x 2
80 x 2
100 x 2
100 x 2
110 x 2
120 x 2
130 x 2
140 x 2
150 x 2
150 x 2
stále som v hlave počul Ráchelovo: "Rýchlosť, rýchlosť, rýchlosť!" , šlo to dobre, myslím, že nebola najhoršia dynamika.
čelné drepy (systém 1. opáčko pauza dole, ostatné dynamika)
60 x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
ľahunké a príjemné
zakopávanie
3 série x 15 reps v každej
brucho
6 sérií
Na moje pomery teda slušný tréningový objem, zajtra si dám voľníčko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes skorší tréninjg, že nikto nebude v gyme, to sme však zabudli, že je deň detí a v posilke narvané do prasknutia + majiteľka, ktorá neznáša, ked čo i len trošku hlasnejšie ťuknem s činkou...
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 5
120 x 2
140 x 2
160 x 2
180 x 1
190 x 1
190 x 1
všetko no belt, každé opáčko akoby ešte aj + negatívko , len aby to nebodaj nebuchlo, ach jaj
príťahy v predklone s veľkou činkou
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
všetko nadhmat ako vždy
benč na úzko + sťahovanie hornej kladky spoza hlavy čelom k gymu
60 x 5 stopky + x 6
80 x 5 stopky + x 6
100 x 5 stopky + x 6
110 x 5 + x 6
120 x 2
125 x 2
100 x 5
kladiváky
7,5ky x 12
12,5ky x 10
20ky x 6
25ky x 6
30ky x 6
zhyby podhmat užší úchop
ja x 10
ja x 10
ja x 10
ja x 10
skotovka
jednoruč:
3 série x 12 reps v každej každou
brucho
6 sérií
dlhý tréning _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
Předpokládám, že spodní záda se z toho pomalého pokládání už ozývají _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
Petre, predpokladáš viac než správne:), nič príjemného veru, ale na benči som to pekne roztiahol, tam sa viem super poskladať do lavičky, zajtra voľno, nech si odýchnem, v nedelu prsa, takže bude dosť času na rege. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
Vidis, taky benny magnusson pomaly pklada kazde opakovanie _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Majitelce řekni, ať si uvědomí, že neprovozuje knihovnu a když to nezkousne tak hledej nový fitko. Ale abych tě uklidnil, někde je to i horší:
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | Majitelce řekni, ať si uvědomí, že neprovozuje knihovnu a když to nezkousne tak hledej nový fitko. Ale abych tě uklidnil, někde je to i horší:
|
je to sice hnus ale pravidla su pravidla. Po nadhadzovani tiez nemozes vo verejnom fitku hadzat cinku na zem a ani sa nad tym nebudes pozastavovat..
apropo nechodim machrovat do homo-fitka a nikto do mna nevrta :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
zákaz cvičit mrtvý tah  ...to je jak kdyby se atletickým ovále nesmělo běhat = demence _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so červen 02, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | Majitelce řekni, ať si uvědomí, že neprovozuje knihovnu a když to nezkousne tak hledej nový fitko. Ale abych tě uklidnil, někde je to i horší:
|
těšilo mě, sbohem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
Stavte se k nám až tam pojede Mr. Tříska (č)
Když jede MT, tak to pomalu ani nahoře nedotáhne a činka letí hned dolu a takhle to dělá každý opakování a jede třeba 10 sérií...
Nejsem nějak na hluk vysazenej, je to posilka a né knihovna, ale tohle mě sere, tím neříkám, že by se ve fitkách neměl cvičit MT, ale některým jedincům bych ho zakázal. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|