|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
únava sa kumuluje, hádam to zajtraj ako-tak dospím, každopádne drepy ma neminú:)
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
4 série x 10 reps v každej
čisto laty
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 12
80 x 12
100 x 10
100 x 10
100 x 10
zhyby s v držiakom
ja x 10
ja x 10
ja x 10
ja x 10
heh je zo mňa opica
príťahy so spodnou kladkou
80 x 8
80 x 8
80 x 8
všetko podržané opáčka
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
1 séria x 15 reps
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčaním
5ky x 15
10ky x 12
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
megapumpa
skotovka
jednoruč:
3 série x 12 reps v každej
obojruč:
1 séria x "21"ka
brucho
6 sérií
naťahovanie sa + strečing naviac _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
no vydreté to bolo dnes, vydreté, čo chýbalo na sile, to sme si nahrádzali škrekmi jak v opičiarni no.
zadné drepy atg
os x 6
60 x 6 posledné opáčko stopka dole
80 x 3 posledné opáčko stopka dole
100 x 3 posledné opáčko stopka dole
100 x 3 posledné opáčko stopka dole
120 x 3
120 x 3
140 x 3
150 x 1
čelné drepy atg
60 x 3 posledné opáčko stopka dole
60 x 3 posledné opáčko stopka dole
80 x 3
100 x 3
100 x 3
benč na úzko
60 x 10
80 x 5
100 x 5
110 x 3
120 x 3 posledné opáčko s dopomocou
125 x 1
130 x 0 netrafené
130 x 0 netrafené
130 x 1 jak hovno, ved preto:)
100 x 8
šiel som s chuti som sparingom, bejvávali časy, keď som 130ku fkal, ale tak čo:)
tricepsové sťahovanie kladky
4 série x 20 reps v každej
pullovrik s 5kou
3 série x 15 reps v každej
brucho
3 série
Zajtra voľnisko, mám dosť! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 20, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranná váha po vyprázdnení 82,5kg.
benč
os x 15
60 x 10
80 x 6
100 x 6
110 x 2
120 x 2
130 x 2
140 x 2, 2. opáčko dopomoc
140 x 1 plynule, istota
140 x 1
100 x 12
tak 140ku napriek úbytku váhu ešte relatívne plynule dotlačím, aspoň niečo:)
benč na šikmej lavičke hore hlavou
60 x 10
70 x 10
80 x 10
pekne s voľnou váhou, opáčka pokladané vyššie ku krku, dobrá makačka a skvelý záber
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
ja x 15
rozpažky s protismernými kladkami na mierne šikmej lavičke hore hlavou
3 série x 15 reps v každej + pullovrik so 7,5kou x 21 reps
bicepsové zdvihy s ezkou
25 x 12
35 x 12
45 x 12
45 x 12
55 x 12, asi PR na počet reps
ku koncu už cheating, ale ruky jak skala
kladiváky
20ky x 8
20ky x 8
20ky x 8
koncentrované bicepsové zdvihy s protismernými kladkami v stoji
4 série x 10 reps v každej + bicepsové zdvihy s jednoručkami 7,5ky x 20 reps
uff vrcholky pekne bralo, všetko podržané opáčka
brucho
9 sérií
kvalitný tréning _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy s dosedom
os x 10
60 x 5
80 x 5
100 x 5
100 x 5
120 x 5
140 x 5
160 x 1
160 x 1
140 x 5
pomalší rozjad, bo bolo ešte cítiť nohy z minula, predsa neprešlo veľa času, ale chcel som dnes skôr päťkové sérky aj so 140 a dalo sa, makačka riadna, no technicky výborný pocit a bralo to luxusne
bulhary
ja x 4 série x 12 reps v každej každou
legpress krížom jednonož ala Šádek
60 x 4 série x 10 reps v každej každou
pecka jak vždy
supersérie predkopávanie + zakopávanie
3 série x 10 + 10 reps v každej
jedna séria za druhou bez prestávky
lýtka
6 sérií
brucho
9 sérií
luxus, nohy/zadok režem z každej strany, baví ma to, duplom, keď sa aj pomaly, ale isto dostavujú výsledky _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
člověče... 82,5 kg... nechceš už nabrat nějakou svalovou hmotu? ;) jako 140 na benči a 5x140 na dřepu při téhle váze je super, ale pokud po vyrýsování zbyde jenom něco přes 80, tak je to docela škoda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
:D Když Turakama člověk neukecá ani do Žiliny, kde bude mít asi nejlepší životní šanci vidět Heatha s Flexem Lewisem tenhle víkend, tak je jasný, že má fakt moc práce a že má sotva čas na to, co ho baví - cvičení. A svaly snad nikdy neřešil.
(a 80kg po vyrýsování by tady na foru mělo asi víc lidí, než si většina myslí )
Turakam: 12 reps na bulhary? =) větší kardio jsem u tebe ještě neviděl, jen tak dál!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
Diky guru, asi tak, súhlas, ono cítim, že aby to bolo durch seklé, tak by to chcelo ísť aj pod tých 80, ale tak cieľľová váha nie je, proste nech to aj nejako vyzerá už nielen v tričku, ale aj bez, na stravu som si relatívne zvykol, aj keď dnes v lidli, ej, to boli pokušenia, dvakrát som vrátil kinder mliečne rezy/pingui v akciovom balení späť, podobne aj zmrzky, holt odolal som.
To vlk: ono ja som vždy chcel byť silák a veľký a pod., ale po tých xy rokoch, čo mám odcvičené, tak fakt zisťujem, že človek sa musí v zmysle svojej genetiky fakt zamyslieť a prehodnotiť, čo pôjde a čo nie z vlastnej skúsenosti, ak nechce prekročiť isté hranice nutné ku skutočnému posunu, trénoval som vždy tvrdo, strava bola bohatá, legálnych doplnkov jakbysmet mrtne hlavne posledné roky a áno isté zlepšenie prišlo, ale nič diametrálne, teda dôležité je, že cvičenie ma baví, vždy sa priučím niečomu novému, posuniem v informáciách a postupoch, a keď som v gyme, tak sa fakt odosobním, užijem si to a nabije ma to, do júla toho mám veľa, potom sa uvidí:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
já mám rád tu Turakamovu Slovenčinu ej, to boli pokušenia , nebo třeba taky to jeho bodaj K němu tyhle výrazy seděj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 22, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | já mám rád tu Turakamovu Slovenčinu ej, to boli pokušenia , nebo třeba taky to jeho bodaj K němu tyhle výrazy seděj. |
hehe, ale na fóre inak píšem čistou "čechoslovenčinou", ono neustále čítam knihy česky, tak mi plno výrazov proste sadne vystížnejšie a naopak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 22, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
V tomhle jsem s tebou zajedno - proč tahat po světě zbytečně velké svaly? Jasně, na podiu nebo na pláži to vypadá dobře, ale pokud člověk nemůže nosit přiléhavá trika, tak to v oblečení stejně není moc poznat; ono i to oblečení se potom hůř shání. Ostatně většinu holek příliš velké svaly spíš odradí než přitáhne. A když už se člověk s nějakou slečnou dostane do stadia, že se jeden před druhým svlíkne, tak se vážně nestane, aby milá slečna po odhození posledního svršku řekla, že nic nebude, protože dotyčný nemá dostatečně vyvinutý biceps.
Podle mně je mnohem lepší vypadat v oblečení normálně, ale pod tím nosit slušnou relativní sílu a dobrou kondičku, aby se člověk cítil dobře, a přiměřenou atletickou formu, která nikoho nepohorší.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | človek sa musí v zmysle svojej genetiky fakt zamyslieť a prehodnotiť, čo pôjde a čo nie |
Je to svinstvo, ale cista pravda
Je to dobre vidno aj na dlhodobejsich logoch. Silne stranky zostavaju silne a slabe vacsinou slabe a na par vynimiek sa ziadne extra mega pokroky nekonaju, kazdy si fici v nejakom ramci, viac ci menej uspesne.
Dobre na tom je ze aj bez nejakych mega vykonov je to 100x lepsie ako sediet cely den na riti a nerobit nic
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 22, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | V tomhle jsem s tebou zajedno - proč tahat po světě zbytečně velké svaly? . |
Lol napisal niekto s hrudnikom bezmala 140cm na 85 kg. :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
drieme to ďalej:
military press
os x 12
40 x 10
40 x 10
60 x 6
60 x 6
70 x 3
70 x 3
80 x 3
80 x 3
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 12
25ky x 12 akoby to isté heh
30ky x 11
30ky x 10
striktne
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 15
5ky x 15
5ky x 15
5ky x 15
predpažovanie s ezkou podhmat
20 x 10
20 x 10
20 x 10
Bureš mi pripomenul, čo sme zvykávali dávno cvičievať, berie slušne
facepulls
4 série x 12 reps v každej
krčenie ramien s kotúčmi 20kg
podržané opáčka
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
5ka x 15 každou
7,5ka x 15 každou
10ka x 15 každou
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou
4 série x 10 - 12 reps v každej
tricepsové kliky medzi lavičkami
benč na úzko
60 x 15
60 x 15
60 x 15
brucho
7 sérií
Magumi, Seeya - súhlas, ale zas aj v tričku nech to nejak vyzerá, to určite áno, čo si myslím aj vidieť, že ako-tak trénujem heh, kvôli ramenám:), zas úplná sušienka byť nemienim, odtiaľ-potiaľ _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne út duben 23, 2013 9:06 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 23, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Magumi napsal: | | V tomhle jsem s tebou zajedno - proč tahat po světě zbytečně velké svaly? . |
Lol napisal niekto s hrudnikom bezmala na . :))) |
Momentálně necelých 130
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 24, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
4 série x 15 reps v každej
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 12
80 x 12
100 x 10
100 x 10
100 x 10
100 x 10
všetko nadhmat
zhyby nadhmat naširoko
ja x 5
ja x 5
ja + 10kg x 3
ja + 10kg x 3
ja + 10kg x 3
ja + 10kg x 3
sťahovanie hornej kladky podhmat
4 série x 10 reps v každej
podržané opáčka
sťahovanie hornej kladky s v držiakom
3 série x 10 reps v každej
podržané opáčka
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčaním
5ky x 12
10ky x 12
15ky x 10
20ky x 10
20ky x 10 peklo
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkou v stoji o lavičku jednoruč
12,5ky x 10 každou
15ka x 10 každou
15ka x 10 každou
15ka x 10 každou
skotovka
obojruč:
1 séria x "21"ka
brucho
10 sérií
váha včera počas dňa ukázala aj 82,1kg, boháča riadna soletka je zo mňa, cítim to na opasku, S-kový na dve diery, pomaly na tri zapnem jak fukot:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|