|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Tak na tento argument sa nevyhovorim, som iba o par kilo tazsi (sposobene vyskou, nie objemami) ako Turakam _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ach jaj, dnes fakt deň blbec a to som sa tak tešil na tréning, motivácia bola všetko, ale už poobede sa mi do hrnca vykydla celá solnička, celú porciu som napriek snahe musel vyhodiť, bo to bolo slané jak more..., tak som to dáko predýchal, navaril znova, plamene šlahali po strop jak som robil s polorozmrazeným mäsom rýchlo..., ale ok, predýchal som to, potom som krásne stihol autobus, ktorý však NEPRIŠIEL!!!, ok, predýchal som to, že si na tréningu spravím chuť, no ehm, nevydalo ani to...
čelné drepy
os x 10
60 x 5 posledné opáčko stopka
60 x 5 posledné opáčko stopka
80 x 3 posledné opáčko stopka
80 x 3 posledné opáčko stopka
100 x 2 posledné opáčko stopka, a tu mi dačo prdlo niekde okolo stredu chrbta a lopatkou, vehementne som to skúšal dáko rozcvičiť/odblokovať, no bezúspešne
110 x posledné opáčko stopka, ufff, totál cez bolesť, nešlo mi dýchať
120 x 1 totál cez bolesť x 2, nešlo mi dýchať
130 x 1 totál cez bolesť, nešlo mi dýchať
135 x 1 totál cez bolesť, nešlo mi dýchať
140 x 0 miss, kurva, ani mi to neprišlo až také ťažké, ale potlačiť bolesť a všetko skoordinovať som proste nezvládol
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 3
120 x 3
140 x 3
160 x 1
180 x 1
200 x 1
no belt šetko, chel som to napraviť dáko mŕtvolou, čo niekdy fakt zaberá, no nevydalo, ale mŕtvola ok
powerclean
60 x 3, 2xhangclean
70 x 1
80 x 1
80 x 1
90 x 1
90 x 1
100 x 1
100 x 1
premká relatívne gut, ale v tom chrbte kuirva cítim blok či čo, shit!
pullovri
3 série x 15 reps v každej
tak toto bolelo jak čert, presne to miesto
brucho
6 sérií
odcvičené v poho, ale vstával som jak korytnačka...
meh...uvidíme, čo bude... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
Ci boha tie celne drepy... Doma ta krmia dynamitom? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to ja chapem velmi dobre, akurat ja to mavam uz pri stovke _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nabuduce  Hlavne, aby si si neodfajcil chrbat zbytocne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak report zo zranenia - v noci úplne ležmo ok, ale ako som vstal, tak to je stuhnuté značne, bolesť pri určitých pohyboch v súvislosti so zohýňaním, ale hybnosť ok. Poobede sa mi podarilo pospať si a dal som ibáč, po zobudení o dosť lepšie, a tak som sa vybral na tréning, úprimne, šlo to na prekvapenie perfektne, uvidíme, čo zajtraj.
military press
os x 10
40 x 6
50 x 6
60 x 6
70 x 6
80 x 3
85 x 2
90 x 1 jo!
60 x 10 balada
dať striktným tlakom nad hlavu viac ako človek váži, to vždy poteší, nečakal som
rozpažky s jednoručkami v stoji
2,5ky x 15
5ky x 12
7,5ky x 12
10ky x 12
12,5ky x 12
parádne bralo, striktná technika, že by sa Slávek mal čo učiť:))
supersérie príťahy s jednoručkami k brade + facepulls
5ky x 10 + x 10
5ky x 10 + x 10
10ky x 10 + x 10
10ky x 10 + x 10
facepulls s podržaním, perfektné kombo, ramená a vršok v jednom ohni
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
4 série x 10 - 24 reps
posledné séria 3x zhodená
benč na úzko
60 x 8
60 x 8
80 x 5
100 x 5, posledné opáčko stopka
110 x 5, posledné opáčko stopka
120 x 1 stopka
125 x 1 stopka
130 x 1 stopka
100 x 5, 3 sekundové stopky
úplne luxusne sadlo, aj pri 130 istá rezerva, po ramenách si takto schuti zatlakovať, no nestáva sa často
brucho
7 sérií
Parádny tréning, inak odporúčam opäť raz proťák od Ronnieho Pro-Antium, tá vec fakt funguje ako máločo, pôjdem do neho opäť, kašlať na tú presladenú chuť, rozpustnosť je parádna a zloženie tiež. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Sakra  , to by bylo abych ja se nedopracoval k military nad BW.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
ten military BW+ je fakt pěkný a je to dobrá motivace. a úzký benč se stopkama rovněž závidím, občas si zkusím stopku na lehčí váze a je to tedy práce uvést to do pohybu. o to více smekám před borcema, kteří to jedou soutěžně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
chrbát už skoro ok, začo som rád, uvidíme, či zajtraj vydrží drepung.
benč
os x 12
60 x 8
80 x 5
100 x 8
120 x 6
140 x 2
145 x 1
120 x 8:), s týmto v najbližšej dobe pohnem
100 x 10
kliky na bradlách
ja x 10
ja + 10kg x 8
ja + 20kg x 8
ja + 30kg x 8
ja + 40kg x 5
ja + 50kg x 5
ja + 60kg x 4
ja x 12 úplne pomaly, kontrolovane, každé opáčko stopka dole
rozpažky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
7,5ky x 21
zhyby na konštrukcii z klikov na bradlá
ja x 10
ja x 10
ja x 10
kladiváky
10ky x 10
12,5ky x 10
15ky x 16
skotovka
obojruč:
3 série x 15 reps v každej
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou s lanom
3 série x 10 reps v každej
biceps všeličo dnes, väčšinou ľahké, no ťahá ma v ňom šlacha stále, zminimalizujem jeho tréning a verím, že sa to spraví
brucho
9 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy atg
60 x 5
60 x 5
60 x 5
80 x 3
100 x 3
120 x 3
140 x 3
150 x 1
155 x 1
140 x 4
120 x 8
tak chrbát bolo trošku cítiť, no ako som sa rozdrepoval a hlavne ku koncu som šiel fakt all out, teším sa, že som zdravý, že môžem drepovať, že môžem cvičiť a pod.
lepgress krížom jednonož
60 x 10 každou
100 x 10 každou
140 x 10 každou, uff:)
60 x 25 každou
prdel, hamy aj kvady išli explodovať, výborný cvik
bulhary
ja x 4 série x 12 reps v každej každou
zakopávanie
3 série x 12 reps v každej
brucho
12 sérií
nohy fakt na prasknutie, masaker _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|