_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Zrovna včera jsem si na tebe Turakame vzpoměl na tréninku. Byl u nás ve fitku jeden buzíček, fakt ho nemám rád, ale vypadá docela dobře a i docela maká. Klikoval s 60 po nějakých 8 opáčkách a pak šel na benče a tam ho zavalilo 110. Ale úplnej panel. Tak mě to přišlo dost úsměvný. Já mám co dělat klikovat sám se sebou, respektive už to vůbec nedělám, protože mě bolí lokty. Tobě to zvedá na obojím, takže super!
Zdar,
tlaky s jednoručkami na rovnej lavičke
10ky x 21
20ky x 15
30ky x 15
40ky x 15
40ky x 15
40ky x 15
40ky x 15
dal som oddych od benču a parádne som si zapumpoval so 40kami, možno by som ešte jednu sérku po 15 zvládol, ale už takto po štyroch to bolo pumpisko jak hrom a prso pri tomto cviku temer bezbolestne
rozpažky s protismernými kladkami
4 série x 15 reps v každej
pullovrik s 10kou
3 série x 15 reps v každej
kladiváky
5ky x 12
10ky x 12
15ky x 10
20ky x 10
25ky x 10
25ky x 10
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
3 série x 10 reps v každej
koncentrované bicepsové zdvihy s protismernými kladkami v stoji jednoruč
4 série x 10 reps v každej každou
riadne mačkané opáčka, možno je to len subjektívny pohľad, ale ozaj mám pocit, že toto posúva tie vrcholky bicákov a pekne tvaruje
brucho
3 supersérie
"Conor Bless"
Zrovna včera jsem si na tebe Turakame vzpoměl na tréninku. Byl u nás ve fitku jeden buzíček, fakt ho nemám rád, ale vypadá docela dobře a i docela maká. Klikoval s 60 po nějakých 8 opáčkách a pak šel na benče a tam ho zavalilo 110. Ale úplnej panel. Tak mě to přišlo dost úsměvný. Já mám co dělat klikovat sám se sebou, respektive už to vůbec nedělám, protože mě bolí lokty. Tobě to zvedá na obojím, takže super!
Ja mám kamaráta ktorý urobí 40 širokých zhybov vkuse, niekoľko muscle ups, na bradlách si bežne vešia 40 kg na série...a benčuje max 90 kg, mrtvola tuším 140
Má asi 70 kg, ale aj tak ho v tomto rešpektujem a rozhodne by si na prvý pohľad nepovedal, že dokáže to čo dokáže.
Zdar,
dnes nohy trošku inak, no intenzita to bohate vynahradila, ledva som sa vliekol domov.
supersérie zakopávanie + bulhary
4 série x 12 reps v každej +ja x 4 série x 12 reps v každej každou
čelné drepy
40 x 8
60 x 8
60 x 8
80 x 8
80 x 8
80 x 8
uff, nejak som sa dokopal aj k tej tretej sérii s 80kou po 8, bolo to zaujímavé hehe, dávno som nešiel drepy ako druhý cvik
legpress krížom jednonož
60 x 12 každou
80 x 10 každou
100 x 10 každou
lepgress jednonož
100 x 10 každou
100 x 10 každou
100 x 10 každou
predkopávanie
4 série x 12 reps v každej
brucho
8 sérií
"Conor Bless"
zhyby širší úchop na rovných držiakoch ala Adam Raw - čo som videl u Odda v logu:)
ja x 10
ja x 10
ja + 10kg x 5
ja + 20kg x 5
ja + 30kg x 3
ja + 40kg x 3
ja + 50kg x 1
ja + 60kg x 1
ja + 40kg x 3
ja + 20kg x 5
ja x 10 poomaly
Zaujalo ma to video u Oddíka v logu, kde Adam Raw má na opasku asi 90kg či koľko, tak som chcel vyskúšať, že koľko dám a 60ka šla tiež pekne poctivo, ale bolo to akurát. Dobrý cvik, chrbát bral pekne odhliadnuc od váh.
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
4 série x 10 reps v každej
striktne, čisto laty
príťahy so spodnou kladkou
80 x 12
95 x 8
105 x 6
105 x 6 + 70 x 6
podržané opáčka
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
3 série x 12 reps v každej
kliky na bradlách
ja x 20
ja x 20
ja x 20
ja x 20
tricepsové sťahovanie kladky s lanom
5 sérií x 12 reps v každej
brucho
6 sérií
Dobrý tréning, pred som dal vzorku napalm pre-contest a cítil som sa výborne. Inak po týždni dietky slušivých 86,2kg ráno.
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne pá červenec 04, 2014 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru