|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy atg
os x 12
60 x 5
60 x 5
100 x 3
100 x 3
110 x 1
120 x 1
130 x 1
140 x 1
150 x 1
155 x 1
heh, nik v gyme, trošku risky, ale dalo sa, inak absolútne sa mi do nejakých opáčok s plným nosom zapchatým nechcelo
mŕtvy ťah
60 x 3
60 x 3
100 x 3
140 x 1
160 x 1
kvázi speed pully nadhmat
bulhary
ja x 3 série x 10 reps v každej každou
zakopávanie
4 série x 8 - 10 reps v každej
vyššia váha
brucho
3 série
statika
Bez chute, bez nálady, celý deň som pozeral True Detective, tak som mal myšlienky inde. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
vybornej serial  skoda, ze druha rada, bude az za tak dlouho..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 5:22 am Předmět: |
|
|
Já jsem ho objevil v týdnu a včera jsem si dal první díl, ale asi si ho dám ještě jednou, protože i přes anglické titulky je tam těch dialogů tolik, že jsem všechno nepochopil. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já jsem ho objevil v týdnu a včera jsem si dal první díl, ale asi si ho dám ještě jednou, protože i přes anglické titulky je tam těch dialogů tolik, že jsem všechno nepochopil. |
Tak daj české titule:), sú kvalitne spravené, osobne pozerávam väčšinu filmov/seriálov s anglickými, ale toto som dal s českými - predsa je tam silný južanský prízvuk. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
military press
os x xy
40 x 6
40 x 6
60 x 4
60 x 4
70 x 2
80 x 2
90 x 2
95 x 1
Jááj pumpičky, 85kilová soletka vám musí ukázať, ako sa civčí military hehe
rozpažky s jednoručkami v stoji
2,5ky x 21
5ky x 15
7,5ky x 12
7,5ky x 10 + 5ky x 8 + 2,5ky x 8
kvalita
supersérie facepulls + krčenie ramien s kotúčmi 20kg
4 série x 10 + 10 reps v každej
pekné
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
4 série x 12 - 15 reps v každej
v poslednej dobe považujem toto za naj cvik na bicák
bicepsové zdvihy s jednoručkami
7,5ky x 10
10ky x 10
12,5ky x 10
15ky x 8
15ky x 8 + 10ky x 8 + 5ky x neviem:)
ruky jak kameň
brucho
6 sérií
dobrý tréning, som rád, že som sa naň dokopal _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
njn, zatlačit BW + 10 kg je paráda, chce to ale hodně tréninků předtím...
tu spodní kladku na bicáky zkusím, normální jednoručky mi teď nejdou, leda kladiva a to mě tak neba, ani nevím, jestli to má takový účinek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
opäť ma skváril neskutočný kašel, opäť pauza od cvičenia, toto je pre mňa fakt zlé obdobie, ako v práci sa nejakým zázrakom vždy držím v pohode, ale akonáhle padne, tak mi nie je dobre, som slabý a chytám poriadne záchvaty kašlu, našťastie to teraz ustalo a po asi 5-6 rokoch pôjdem bud. týždeň lekárovi - vybavil som si novú, o ktorej mám vysokú mienku, tak verím, že má dá dokopy, alebo minimálne komplexne vyšetrí, lebo takto to už fakt nejde. Je to ale zčasti je aj moja vina, lebo som v tomto doslava hermit, ktorý lekárovi ide, až ked ho pomaly idú do hrobu zakopať...
brucho
6 sérií
pullovrik
5ka x 15
10ka x 12
15ka x 12
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
3 série x 10-11 reps v každej
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
3 série x 10 reps v každej
striktné podržané opáčka
zhyby s v držiakom
ja x 5
ja x 5
ja x 5
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
3 série x 10 reps v každej
striktné, kontrolované opáčka
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 15
5ky x 12
7,5ky x 10 + 2,5ky x 10
facepulls
3 série x 10 reps
skotovka
obojruč:
4 série x 10 reps
bicepsové zdvihy s jednoručkami
5ky x 12
10ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
úvodná aktivizácia, ponaťahovanie sa _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 17, 2014 8:10 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tréning s priateľkou, v gyme veľa známych tvárí, tak sa človek aj hecol.
benč
os x xy
60 x 8
60 x 8
80 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 3 potiaľto vždy posledné opáčko stopka
130 x 2
140 x 1 najdlhší pokus v živote, ale sám, sranda, že som to zatlačil aj po toľkých výpadkoch kvôli chorobám, slabosti a strave
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
speedlifty so stovečkou, ľahšie zo série na sérku
väčšie počty opakovaní nebudem jazdiť, rameno si s benčom, už nejako netyká, takže pôjdem cestou navýšenia sérií a budovania rýchlosti, stopiek etc.
kliky na bradlách
ja x 12
ja x 12
ja x 12
posledné opáčka stopky výdatné dole, zajtra bude mega svalovka na hrudník
tricepsové sťahovanie kladky
5 sérií x 12 reps v každej
tricepsové extenzie s hornou kladkou v stoji jednoruč
3 série x 10 - 16 reps v každej
posledná séria raz zhodená _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po listopad 17, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
Brzo se těch nemocí zbav! Já teď dobírám poslední antibiotika. Zítra mě čeká první trenál a jestli mě zase něco schvátí, tak někde něco zapálim  je to bolest nemoci trénovat, když je tolik odhodlání
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po listopad 17, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Moocha napsal: | Brzo se těch nemocí zbav! Já teď dobírám poslední antibiotika. Zítra mě čeká první trenál a jestli mě zase něco schvátí, tak někde něco zapálim je to bolest nemoci trénovat, když je tolik odhodlání |
dík kámo, dúfam,že už budeme v cajku, ale to som tu písal už minule heh |
Ne ne ne, vubec nikam nespechejte, klidek a pohoda. Ja bych mel zitra po 3 tydnech totalniho vypadku zase pomalicku zacit, ne zeby zada byly uz na 100%.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
rozpažky s jednoručkami v stoji
1,25ky x 25
2,5ky x 20
5ky x 15
7,5ky x 10
7,5ky x 10
military press
os x 10
40 x 10
50 x 5
60 x 3
70 x 3
80 x 3
90 x 1
60 x 5
60 x 5
60 x 5
bieda, točáky totálne, ako človek netrénuje, rýchlo odvykne
supersérie facepulls + krčenie ramien s kotúčmi 20kg
4 série x 10 + 10 reps v každej
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
5 sérií x 10 reps v každej
zhyby podhmat úzky úchop
ja x 10
ja x 10
ja x 10
skotovka
jednoruč:
4 série x 10 reps v každej každou
brucho
3 série _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
Zajímavé, jak člověk, který zatlačí metrák na military jede upažování s 7,5kama a u nás to jezdí 60kg frajeři klidně s 18kama  já osobně na upažování taky neberu víc jak 8kg jednoručky...asi by nám měl někdo vysvětlit techniku
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
aha to som si az teraz vsimol, uz som si myslel ze som divny ja ked to chodim so 7mickami heh goood! :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|