Gratuluji k vylepšení soutěžního maximálního výkonu. To je ta nejlepší motivace.
Pokud vydrží zdraví, tak je ta "pětistovka" i více pouze otázkou času.
Dnes navážené 72,4kg, bola pizza včera. Konečne sa človek dobre vyspal. Rozbitosť je, ale menšia, ako som predpokladal, to asi ešte nastane. Každopádne dnes hlavne zapísať základ (105), konzervatívne, následne sa uvidí.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ľahké to po včerajšku nebolo, ale ako-tak sa dalo. Spoko.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
tak dajme komplet riport, už som doma a mám vcelku energiou i trošku času.
Príprava:
- počas roka som mal dokopy 5 ľahších zranení (pravé bedro, ľavé bedro, ľavé prso, pravé stehno, pravé rameno), napriek tomu som sa vždy nejak vynašiel a snažil sa makať okolo toho, čo šlo, väčšinou znížením intenzity a pridaním rehabiek, neraz som mal pocit, že po 2 krokoch vpred idú tri vzad, ALE vynechal som počas celého roka okrem letnej dovolenky - choroba/nechoroba max. 2 - 4 tréningy vôbec, úplne vážne, bola takmer dokonalá a železná konzistentnosť.
- Skvelá forma bola v apríli, keď som šlapal podľa plánu nepretržite asi 16 týždňov, to bola krása, tam som cítil silu na drepe ako dávno nie (ale zjavne z nej niečo ostalo, hehe), no a následne prišlo asi pravé bedro a bolo...
Váha:
Režim, ktorý mám, funguje, tak v 4 dni do týždňa 3 jedlá a vo zvyšné 2 jedlá, počas dní voľna pokojne aj každý deň tri jedlá, ALE žiadne snackovanie, žiadne hovadiny medzi jedlami, na 90 percent sú aj jedlá ozaj čisté, avšak keď idem do reštiky alebo je nejaká oslava, tak v rámci toho jedného jedenia sa pokojne najem za dvoch, v reštauráciách si objednávam bežne dve jedlá a zjem ich poľahky (so mnou do meku či na sushi nechceš, to mi ver).
Celkovo som to celkovo nebral už vôbec ako utrpenie a to, čo vidím v zrkadle, sa mi páči, som výkonný, mentálne i fyzicky, doma či v práci, brucho ploché, ruky žilnaté nak nikdy, nie som zdutý, spáva sa mi skvele, čo viac chcieť. Alkohol som mal v ústach trikrát v roku, vtedy opäť dosýta a schuti, ale inak celoročne bez akejkoľvek potreby či nutkania si čo i len niečo alkoholické chlipnúť. Večer pri knihe si cuckám mineráku (Fatru) a mám z nej ozaj pôžitok.
Týždeň pred súťažou bolo okolo 74kg, teda celý týždeň som naschvál dával tri jedlá, riadne bohaté porcie a aj tak to riadne spadlo, neviem, chcel som prísť ozaj plnší, toto úplne nevyšlo, ale svalov tam bolo subjektívne viac, to vidieť aj na videách a reálne mám formu ako nikdy v živote.
Piatok pred súťažou:
Dať dvojdňový meet chce ozaj dobrú logistiku a plánovanie, čo som nepodcenil, všetko som nachystal, jedlo nakrabičkoval, všetko poctivo nabalil, ubytko na dve noci tak dvesto metrov od miesta konania, proste tip-top, plán sa bol kvalitne navečerať, dobre vyspať.
Človek mieni a? Veď viete...
Z piatka na sobotu najhoršia noc za posledný rok, nie a nie zaspať, všetko ma rušilo, permanentné návaly stresu a adrenalínu, možno som predriemal tak dve hoďky, možno...
21. 2. 2026 MSR v silovom trojboji Častá
Navážené 71,5kg (+0,2kg oproti min. roku, heh)
Drep:
Rozcvička včas, dobrá, dôkladná, akurát, avšak sila akoby nikde, všetko také nemastné-neslané, subjektívne pomalé, neviem, akonáhle som dal tvrdé návleky, noha ma dosť rozbolela, ale rýchlosť prichádzala.
os x 8
40 x 3
60 x 3
80 x 3
100 x 2, SBD on
120 x 2, belt on
140 x 1, SBD off, A7 on
160 x 1, súťaž. PR + 2,5kg
170 x 1, nové súťaž. PR + 10kg
180 x 1, nové súťaž. BIG PR + 10kg
Drep považujem za najväčší úspech, do bodky som splnil, čo som chcel, 160 z videa vyzerá, že len vyletela, 170 šla tiež dobre, bedrá som vôbec necítil, omínalo ma ale pravé stehno, a to že dosť nebezpečne, bál som sa, ale rozhodol som sa, že to tam teda pošlem a prekvapivo, nič ma nepichlo, necuklo, a tak som mohol naplno zabrať, jo! Toto si budem ešte dlho prehrávať - keby mi niekto povedal, že ako 71 kilová cverna drepnem 180 naturálne, tak pred pár rokmi by som to považoval za úplný ústrel a ej, stalo sa! Megaradosť.
benč
V poho rozcvička, včas, dobre zahriaty, ready.
os x xy
50 x 3
60 x 3
80 x 1
90 x 1
100 x 1
100 x 1
110 x 1, ech, zle mi nastavili zarážky, tech. chyba, teda mám nárok na op. pokus
110 x 1
115 x 1
120 x 0
Napriek tomu f..u, som ostal v poho a zapísal, následne bola 115ka ľahká, veril som si ako dávno nie, ale nejak sa mi celý setup rozpadol, nezabral som z nôh, dlho mi trvalo dopnúť lakeť, proste meh pokus a za to sa platí...
mŕtvy ťah
rozcvička ok, ale pokusy dáke neisté, prevažovalo ma, chýba mi rýchlosť, neviem, začínam cítiť úpony bedier, meh, dlhý čas pred posledným rozcvič. pokusom a prvým nástupom na mňa, ale tak tréneri to tak chceli.
70 x 4
70 x 2
90 x 1
110 x 1
120 x 1
140 x 1
160 x 1
175 x 1
185 x 1
192,5 x 1, súťaž. PR + 7,5kg
Keď to tak spätne hodnotím, tak tam bola ozaj rezerva, min. rok bola 185ka ťažká, tento rok bola aj 192,5ka subjektívne ľahšia, 200 by prešlo, ALE to je len úroveň dohadov, našťastie, nič ma neobmedzovalo a pri ťahoch nebolelo, to je veľké plus, všetko bez opasku a hookom (tak neťahal nik, heh, keby ste videli tie poskrúcané chrbty v dreosoch, uff..). Raz padne aj 3xbw, nie je to nereálne.
Totál: 487,5 (+ 27,5kg), PR
Spokojnosť vzhľadom na všetky premenné, prežil som v zdraví a okrem benču som to všade posunul.
Celkovo:
- 2., teda vicemajster v M1 74kg
- 2., teda vicemajster v 74kg muži
22. 1. 2026 MSR v klasdickom tlaku na lavičke Častá
Krásne som sa vyspal, ale ozaj, hurá, toto ma relatívne dalo dokopy, nič zas tak extra nebolelo, neozývalo sa, síce veľa modrín a odrenín z návlekov, ale tak to je ozaj zanedbateľné, počas dňa ale dorazila solídna svalovka na hrudník, chrbát a prekvapivo aj dosť boleli predklaktia a dlane, heh.
Navážené: 72,4kg
benč:
Rozcvička super, včas i dostatočná.
os x 8
50 x 3
50 x 3
70 x 3
90 x 1
100 x 1
105 x 1
110 x 1
115 x 1
Strategicky som šiel na istotu, ale reálne tam nebolo viac, takže aj dobre, pekne tri platné aspoň, také čudné už od podania, neisté, ale dobre, splnené.
Celkovo:
1., teda majster SR v M1 74kg
3. v 74kg muži
Misia splnená. Láka ma apríl a rawka MSR, ale keby som bol komplet fit a nemusel sa tréning čo tréning báť obnovenia zranení, to ma obmedzuje, telo sa potrebuje komplet časom zhojiť a dáva mi jasné signály. Nejak som vydržal pokope celý víkend, začo môžem byť veľmi, ozaj veľmi vďačný, takže je zjavne čas dať si teraz do leta od striktného trénovania oddych, odľahčiť a proste sa len cvičením baviť, lebo toho stresu zo súťaženia a plnenia týždenných plánov bolo dosť (toto raz Spekoun či Vlk písali, a je to tak, kto súťaženie myslí aspoň ako-tak vážne, tak popri rodine a práci to dá zabrať).
Vďaka všetkým za skvelú podporu, to som ani nečakal a ste ozaj veľmi milí, vážim si to a teším sa, že sa tu vieme tak pekne roky motivovať.
Nech sa nám spoločne aj naďalej len darí ešte dlho a s chuťou baviť sa cvičením a posúvaním našich limitov, lebo čo? Môžeme!
"Conor Bless"
Tak netreba to taviť/šťaviť, ale rozumne a cielene napredovať, nech je kam siahnuť a počíta sa to hlavne na pretekoch, na tréningoch sme všetci geroji v našich podmienkach, to je úplné iné, však sám vieš (každopádne aj toto je značne individuálne).
"Conor Bless"
Gratulujem! Drep 180 vyzeral vydretý, ale tak to má byť. Naopak 192,5 mrtvola vyzerala ako nič! Dvesto tam bolo určite, možno aj o niečo viac. Ale chápem, po faili na benčíku tam už nebola tá pravá motivácia na okrúhly total a šiel si na istotu. Nevadí, daj sa dokopy, trošku priber, lebo lýtka máš takmer ako Carabas a o rok tam vidím veľké dobré!
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Tak pozor zas, Decarabas má lýtka seriózne dvojnásobné oproti mojim a jedno stehno jak moje dve, to je fakt.
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru